טוב!!!

אלדד26

New member
או, עכשיו אנחנו מתקדמים ../images/Emo13.gif

רשימת המכולת אחראית במידה בלתי מבוטלת לאותו קליק מיוחל. גם אני כמוך, בפעמים שלא היה לי קליק - גם אם ניסיתי זה נגמר לא טוב
אבל הנה... יש אי שם מישהו שיהיה שלך יום אחד - ואפילו יש לך רשימת מכולת, גם אם את לא רוצה (וזה לגיטימי) לפרסם אותה כאן.

טל קר

New member
לא קיים, אז לא קיים, יש גם נשים

שרוטות אינטיליגנטיות ואתלטיות, שאולי ימצאו חן בעינייך יותר.

אלדד26

New member
אויש, איזו תשובה מצוינת ../images/Emo13.gif

"אם הן כל כך מעצבנות אז תנסה בנים"... (עברי לידר)

שלום שלום

גם אני יחסית חדש פה לכן אני יכול להגיב רק בשם עצמי ( בעצם גם ככה הייתי יכול להגיב רק בשם עצמי ) ולומר שאת והשריטות שלך הגעתם למקום הנכון. אז זהו, נכון לעכשיו גם אני פה ותני לזה קצת זמן, בסוף כולם יגיעו למסיבה
אה כן, רק עוד דבר אחד, זה הדדי, גם את תאלצי לסבול את השגיונות שלי ... סתם טמבל

SummerGirl

New member
שלום טמבל ../images/Emo13.gif

אם יש משהו שאני אוהבת, זה אנשים שמצהירים על הדפיקויות שלהם בפה מלא. יאללה, מתי המסיבה?

danistar

New member
אפשר להתחרות בך בנושא השריטות ??

גברת ... אני לא מודאג בקשר לשריטות .. אני פשוט חי איתם .. החברים הסובבים אותי פשוט מתרגלים לכך .. אין להם הרבה ברירה .. בקשר ל "לא קיים" .. גם זה יעבור לך .. את היום בת 28 .. חכי עוד קצת אני מבטיח לך שזה ישתנה .. גם את תלמדי כמו כולנו להתפשר .. ואלי סוף סוף תביני שמה שחשוב באמת ( ואני לא אומר שהחיצוניות לא חשובה בכלל ) זה הנפש בפנים .. הבן אדם שאיתו אתה מחלקת את חייך .. דני ( לא רוברט רדפורד !! , החיפאי )

SummerGirl

New member
אבל אני בכלל לא אוהבת אותו

את רוברט רדפורד. בלונדיני מדי. ולהתפשר? No Way, אין סיכוי, מה פתאום. ואין לי ספק שזו הנפש שבפנים שחשובה, הכי חשובה, אבל כמו שלגברים חשוב שהבחורה תהיה מושכת ושתשמור על עצמה, גם לנו חשוב שהגבר ימשיך להשקיע בעצמו גם אחרי שסיים את הצבא ואת התואר. יותר מדי אנשים שכחו מה זה פעילות גופנית אחרי הטירונות. והתוצאות ניכרות... חופשי ניכרות. אחר-כך שואלים אותי למה אני נמשכת לצעירים
חוץ מזה, ´לא רוברט רדפורד החיפאי´, אני מקווה שהכל בסדר אצלך אחרי אתמול.

danistar

New member
הכל בסדר תודה .. ../images/Emo104.gif

עד כמה שניתן .. מכיר את המקום והמסעדה .. מה אני אגיד לך .. פייטרית עד הסוף . אני חייב לציין .. אם נשים רגע בצד את נושא התואר , שזה זבר שהבחלט יש להרבה גברים והצבא ואם את רוצה גם המילואים ... בנושא ה "ישקיע בעצמו" , מה רע בכאלו שמשקיעים בללמוד דברים חדשים , בלקרוא , בלאהוב .. לא כולם שרירנים ולא כולם מר עולם .... דני

SummerGirl

New member
בעיקרון אתה מאד צודק

ואני בכלל לא אוהבת שרירנים שעושים 3 שעות ביום חדר כושר בשביל מה שיבלוט להם מהחולצה. וחשוב לי נורא שאני אגיד לו שם של ספר נידח שאהבתי ואגלה שהוא קרא אותו ועוד עשרה אחרים שלא שמעתי עליהם, וירחיב את אופקיו, ויהיה מישהו שיש לי המון מה ללמוד ממנו - גם מנטלית, גם רגשית, ושיידע לאהוב. והמשיכה היא חלק בלתי נפרד מכל זה, וזה הרבה יותר כיף לגעת ולהיצמד, ולחיות לצד מישהו שאוכל נכון, שחי נכון, שלא מזניח את מה שבחוץ לטובת מה שבפנים. בסופו של העניין, ברור לכולנו שמה שקובע זה הראש, והשכל, והרגש והאהבה, אבל המשיכה הראשונית, וזו שנמשכת בשיגרה, וזו שאחריה, לא חייבות להיכנע לאורח החיים שמכתיבה המאה הנוכחית. כמו שאתה רוצה, אני חושבת, שבת-הזוג שלך, בנוסף להיותה משכילה, אינטיליגנטית ואוהבת, תיראה גם טוב - וזה אומר - שאחרי 10 השעות מול המחשב וארוחות ההייטק הידועות לשמצה, היא תעשה גם משהו בשביל שהיא תוכל להיכנס בקיץ לאותם מכנסיים מהקיץ שעבר בלי לעשות צחוק מעצמה - וזה לגיטימי לחלוטין שזה מה שאתה רוצה, כי ככה אנחנו צריכים לחיות - אז כמו שאתם רוצים את זה מאיתנו, גם אנחנו לא צריכות להתפשר. חוץ מזה, להיות בכושר זה טוב לתחומים הבאמת מעניינים של החיים
וברור לי שכמו כל אלה שמצהירים שלעולם לא ייצאו עם כזאתי וכזאתי ובסוף מתחתנים עם האנטיתזה של חלומותיהם, גם אותי תמצאו בעוד איזה שנתיים מדשדשת לצד הנגטיב של גבר חלומותי ומאושרת מהחיים. רק עד אז, תנו לי קצת לפנטז...

amir_aikido

New member
הציפיות שלך נשמעות סבירות

השאלה היא האם את נשארת ברמה של "יעשה משהו עם עצמו" או שבעצם את מצפה להרבה יותר. לא חושב שחסרים אנשים שעושים משהו עם עצמם, בתור אחד שכזה, אני פוגש עוד רבים. לא תמיד זה עוזר, לפעמים יש תקופות לחץ והכרס מתחילה לבצבץ, ואני מודה ומתוודה שהארוחות במסעדה גם הן לא עוזרות להרזות ואני גם אוהב מתוקים ... אז מתאמצים ונשארים באותו המשקל, לא נעשים רזים. אבל האמת, יש מספיק גברים מכל הסוגים, גם מהסוג הרזה והספורטיבי אז לא הבנתי איך את כל-כך משוכנעת שהוא עוד לא נולד ? מה הדרישות שכל כך מיוחדות ? אמיר

SummerGirl

New member
גם אני אוהבת מתוקים

ובעיקר שוקולד... חולה על שוקולד וגלידה... וניל עוגיות.. וריבת חלב... ועוגת שוקולד חמה עם גלידה וקצפת ויש קרם שוקולד מדהים שאפשר להכין אם ממיסים במיקרו שוקולד מריר, שמנת מתוקה וחמאה. סוף הדרך, בנאדם. ממלא אותך בתחושת אושר מטורפת. טוב, איפה היינו? אה, עניינים שברומו. אוקיי. סתם, לוקחים אותי יותר מדי ברצינות פה. נולד, נולד, בטוח נולד. זו אני שלא מסתובבת במקומות הנכונים, ואם כבר מסתובבת, ואם כבר נולד, אז מסתבר שזה קרה 6 שנים אחרי שאני יצאתי לאוויר העולם. ולא כל-כך רע לי לבד. להיפך, אין תחליף לתחושת החופש והעצמאות וחוסר-הדין-וחשבון-לכל-יצור-חי-באשר-הוא. אבל גם אין תחליף לחיבוק של האחד שאני אוהבת בלילה, במיטה. וזה מה שחסר לי באמת.

טל קר

New member
לא משמ הבנתי למה חשוב לך נורא

שהוא יכיר שם של ספר נידח שאהבת. מה רע במישהו ש"סתם" קורא ספרים, שלא קורא ספרים נידחים, או שאוהב סגנון שונה משלך, ולכן הנידחים שלו זה לא הנידחים שלך? ולמה הכרחי להכנס בקיץ לאותם מכנסים מהקיץ לשעבר, ולמה אם לא עושים את זה זה לעשות צחוק מעצמך? מה זה ה"אוכל נכון וחי נכון" הזה? ומי זה האנחנו שצריכים לחיות ככה?

SummerGirl

New member
אוקיי.. ארשת רצינית ותשובות רציניות

הספר הנידח הוא דוגמה, שנועדה להמחיש את רוח הדברים. אם חווית פעם את ההרגשה של להזכיר שם של ספר שאהבת ושאת לא מכירה אף אחד שקרא אותו, ולגלות שזה לידך יודע בדיוק על מה את מדברת, תביני למה נתתי את זה כדוגמה. אני פשוט חוויתי. זה מה זה כיף. ולא הכרחי להיכנס לאותם מכנסיים מהקיץ שעבר. פשוט תלוי איך את מרגישה עם עצמך. אני ארגיש יותר טוב אם אני אכנס לתוכם, כי לי חשוב לשמור על איך שאני נראית. ובקשר ל"לעשות צחוק מעצמי", אם ראית פעם מישהי עם חולצת בטן שמגלה כרס משתפלת, אולי שמת לב לעובדה שזה לא הכי אסתטי. ואני מודה בחולשתי. אסתטיות חשובה לי. לאכול נכון זה לאכול דברים שטובים לגוף. לא שאני לא אוהבת ג´אנק-פוד, אבל לא לחיות על זה. אלה דברים שניכרים אח"כ מאד מהר ומשפיעים על הבריאות, על איכות החיים ועל תוחלת החיים. לחיות נכון זה לשלב פעילות גופנית כחלק מאורח החיים, זאת בנוסף ללהיות אופטימיים, לחייך הרבה, ולא לקחת ברצינות יותר מדי דברים שנועדו מלכתחילה להיות קלילים. האנחנו שצריכים לחיות ככה זה לדעתי כל המין האנושי. שלא תביני לא נכון, לכל אחד יש את הזכות הבלעדית לקלקל את המכונה שאיתה הוא בא לעולם. אם מישהו יחלוק עלי ויגיד לי שג´אנק פוד, עישון ורביצה מול מסכים היא אורח החיים הכי נכון עבורו - סבבה. אני פשוט לא חושבת ככה, ואני מעדיפה לחיות עם מישהו שחושב כמוני. ואולי אני טועה, אבל אני מרגישה באיזושהי ביקורת בטקסט שלך, בנוסח "את מחשיבה מראה חיצוני יותר מדי, יש עוד דברים מעבר", בטח שיש. מי חלם על להזניח אותם? אבל מי אמר שזה צריך לבוא על חשבון שמירה על הנכס שאיתו באנו לעולם ושנקרא הגוף שלנו?

טל קר

New member
אהלן. שאלתי לא מכיון שזה לא כיף

אלא מכיון שכתבת שזה "חשוב לי מאוד". מכיון שאני מניחה שדברים שכותבים עליהם שהם חשובים מאוד, הם אכן חשובים מאוד, פשוט לא הבנתי מדוע זה חשוב לך מאוד. למה זה נחמד, אני מבינה. למה זה כיף , אני מבינה. למה זה חשוב מאוד, לא. ראיתי נשים וגברים עם בטן משתפלת, ואני לא חושבת שזה לא אסתטי. יש כאלה שבעיניהם זה אסתטי ויש כאלה שלא. יש כמוני - אדישים. לא לפי זה בחרתי בני זוג. וגם לא לפי מידת ההתקרחות שלהם. או האם הם מרכיבים משקפים. הביקורת שלי היתה לא על "את מחשיבה מראה חיצוני יותר מדי" אלא שבכלל שנשמע כאילו שאת מעריכה דברים שלא ממש קשורים למהות אדם עצמו יותר מדי. כמו גיל. כמו עד כמה הוא עושה ספורט. כמו עד כמה הוא אוכל ג´אנק פוד. כנראה שאנחנו מגדירות אחרת "שמירה על הנכס שאיתו באנו לעולם ושנקרא הגוף שלנו", וגם מיחסות לזה חשיבות שונה.

אלדד26

New member
משפט חכם של היוונים אומר

"נפש בריאה בגוף בריא". ואני חושב שחלק מהעניין בלהיות אדם הוא לטפח את הנפש באופן מתמיד - על ידי קריאת ספרים, כתיבה בפורומים
וכו´, אבל גם על ידי טיפוח הגוף. אני לא מדבר על עיסוק אובססיבי בכושר או דיאטות קפדניות בצורה מטורפת. אני מדבר על איזשהו איזון, ונדמה לי שגם ילדת הקיץ התכוונה לכך. בעולמנו כיום ניתן דגש מאוד נמוך לעניין השמירה על הבריאות באמצעות תזונה נכונה וספורט. משום מה כל עניין הכושר נתפס כמעשה שנועד רק לטפח חיצוניות - וכמדומני יש הרבה מעבר לחיצוניות בשמירה על כושר ובאכילה נכונה. ילדת הקיץ אמרה "שמירה על הנכס שאיתו באנו לעולם ושנקרא הגוף שלנו". לטעמי זה כולל את הכל - גם הגוף וגם הנפש, ולא צריך לקפח שום דבר. יש אנשים שיתקרחו ויהיו בעלי כרס משתפלת כי, מה לעשות, זה מבנה הגוף שלהם; אבל הם עדיין יכולים לעשות ספורט במידה מסוימת ולשמור על תזונה נכונה ומאוזנת כדי שלא להידרדר וכדי שלא להזיק לעצמם גופנית. נדמה לי - ותתקן אותי ילדת הקיץ אם אני טועה - שהכוונה המקורית שלה לא התייחסה דווקא לחיצוניות האדם אלא להכרה שלו במכונה המופלאה ביותר שיש לו, ובשמירה עליה.

למעלה