טוב.

../images/Emo220.gifכבר יש=]

=] אחלה כתבה... רק היה שם כמה דברים שאמ לא ממש הבנתי ... חח=] אוקי אממ שניה...זה ברח לי... רגע לא אני יזכר! טוב הלכתי להביא את העיתון=/*הולכת להביא את העיתון* חזרתי(חח איזה משועממת אני!) אוי אוי אוי... עכשיו אני קולטת איזה מפגרת אני... שמת תמונה של זה...יכולתי לפתוח ולקרוא... אוי דורין יהיה טוב! =] אוקי ככה: "ללורל לעומת זאת יש פחד מחתולים,. 'אני לא יכול להסתכל על חתולים'הוא מעיד בפחד לקול צחוקם של הסובבים.'אם אני מתחיל לאכול משהו ובא חתול,אני לא יכול לגמור את האוכל.אני גם לא יכול לחזור אל האוכל אחר כך'". אוקי... חח לורל... קודם כל... פחד מחתולים?!אוקי שיהיה...חחח=] לא נורא יהיה טוב!! ועוד משהו... "אם אני מתחיל לאכול משהו". אתה אוכל?! אתה מקל!!(פאק יציאות דורין!) =] "רענן:'אני חושב שאנחנו להקה מאוד נורמאלית חוץ מהקטע של לורל,וחוץ מהבעיות הנפשיות של ברי.'" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חח כן רענן... בעיות נפשיות של ברי? חח XDDD ומה הבעיה שלך? חח וככה באמת תיהיו להקה נורמאלית!!(חח ממש) =] אחלה כתבה...יש עוד משו.. מבחנים ובלה בלה בלה... =] שוב... אחלה כתבהXD

חשוב\ להיכנס.

מצטערים על התקלות במייספייס, מחר (חמישי) בשעות הערב המאוחרות יעלה סופית הסינגל החדש למייספייס ויפעל לשם שינוי. =/

סבבה../images/Emo8.gif../images/Emo184.gif

לעזאזל איתם
. לא יכלו למצוא יום יותר טוב להידפק?

../images/Emo220.gifלא נורא!אנחנו מחכים לזה

חחח היו דברים איתכם יותר מבאסים!(אהמ אהמ)*שיעול* =] חח נחכה בסבלנות=]

חתולים?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo184.gif

אם כבר זבובים
סתםסתם
. אחלה כתבה
. ברי כזה שרוט

קנפי

New member
יאיייי :)

איזה מגגניבבב זה XDD פי נראלי אני היחידה שלא קראתי את הכתבה בלעכס! נו נו תשלחו לי עותק אמיתי XDDDDDDD לורל... חתולים? אבל אבל חתולים הכי חמודים! "יובל הוא ילד כאפות שהרביצו לו בתיכון והוא הוציא את זה עלינו. אבל הוא אחלה הוא סחבק :pPP ברי יא קרועעע XDD "אמא של ברי אומרת שהוא ילד מיוחד!" חחחחחחחחחחחח זאת כתבה כזאת קורעתתתתתתתתתתתת!!!!!! מזללל טוב :) הסינגל- "כמו שלך" ממששש יפה! אהבתי ;) בעיקר השורה "ואני כמו קירח" או משוו כזה לאזוכרת!XDDDD

למעלה