טוב.

Uselessss

New member
ביט69 בראש1

קמתי לי בבוקר ולקחתי את הראש1 השבועי שמגיע אלי כל שבוע הביתה בשביל שיהיה מה לקרוא בשירותים מידי יום. פתחתי תעיתון, דיפדפתי לי ופתאום להפתעתי הרבה גיליתי את שלושת חבריינו היקרים - ביט69 בתוך כתבה על 2 עמודים ותמונה משו אחוש. אני אקרא אותה היום כנראה. בקיצור, לכו תיקנו תעיתון. יומטוב.

ShiraBJ

New member
כתבה בראש1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהעהאהעהעהאהעהאהעהא כתבה!!!!! אני עוד לא הספקתי לקרוא כלום... טוב עוד מעט אהעהאהעהאה איזה התרגשות!!! איזה כיף!!!! ***פיית שיניים בדיסטורשן***

../images/Emo220.gif=]תודה על המידע

שהיה עד כה לא ברור... משפט נורא הגיוני=/... חח לקרוא בשירותיםXDD חחח תודה=] אני עפתי לקנות=]

../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo184.gif

*רצה לרענן לשאול אותו על מה**

Uselessss

New member
שירשור מיותר

אם היית שמה לב, למטה יש עוד שירשור על הכתבה הזאת שכתבתי היום בבוקר. אני הספקתי לקרוא ממש קצת. תכף כשאני אלך לחרבן בשירותים נמשיך לקרוא. יומטוב.

והנה זה מגיע - הסינגל הראשון!!!!

לשמיעה במייספייס כבר עכשיו, רוצו לשמוע! לשיר קוראים "כמו שלך", והוא הסינגל הראשון מתוך אלבום הבכורה המתקרב שלנו - "חומרים רטובים". תוך 4-5 שבועות הסינגל יישלח לרדיו, ואז נצטרך המון עזרה ממכם (גם עכשיו) בהפצה של המוזיקה שלנו, תנסו להעביר בין כמה שיותר חברים וחברות את השיר החדש שלנו (את הכתובת מייספייס). תודה לכולכם, על כל התמיכה, מקווים שזה מספיק נותן בראש. =] ביט69.

יש איזו בעיה במייספייס

כנראה בגלל שזה 24 שעות ראשונות. סורי. תמשיכו לנסות פעם בכמה זמן..=/

../images/Emo220.gifחח אפשר עד

ה 31.12=] (איזה הגבלותXD) בעיקרון יש את האממ נו שביתת תלמידים או משו כזה... אני יחפש את זה... *מחפשת את הלינק* אעאע מצאתי=] http://www.shvita06.cjb.co.il/ אעע הקדימו את זה... ל 21.11=]זה יוצא יום שלישי... חח קראו...לא מאמינה שזה יצא לפועל אבל יהיה מה שיהיה=]

punker182

New member
טוב.

יש קצת בעיות עם המיי ספייס היום.. אבל הסינגל כבר שם.. מחר הוא יעבוד טוב.. יצאה עלינו כתבה בראש 1 היום.. אז לכו לקנות.. ואני סרקתי קופי של זה פה

למעלה