טוב.

1Reebok

New member
טוב.

מה עוד אפשר לעשות בפורום גוסס - אם לא להעלות נוסטלגיות על הימים בהם היה מלא חיים ושמח? אפילו חידון עצבני עם 56 שאלות לא עורר אותו
מה השמות הבאים אומרים לכם: אפרת כתומה ענבל מור כרנסטי שייקה הבלתי-אנושית סול יש או סו כל כך הרבה, אבל אני עצל מדי בשביל להזכר. עכשיו, אני אגיד לכם מה באמת באמת הולך להעלות לכם נוסטלגיות.
מש-חק!!! **תמונה של כתמים שחורים וצהובים** "מאיזה הופעה זאת??" "ההופעה במועדון החילזון תאריך 22.5.39, צולם 25 שניות לאחר תחילת השיר אלפקה בגרסה אקוסטית!" "נכון מאוד!!!!!" שלא לדבר על עשרות השרשורים שנפתחו רק כדי לגלות מה זה לעזאזל קרחנות בוטנים. קיצר. היה פורום. עכשיו יש חורבות. נקווה שיחזרו להופיע בקרוב.

../images/Emo7.gif

אלון צודק! הפורום באמת גוסס! אז בואו בינתיים עד שהדורבנים יחזרו להופיע-ננסה להחזיר את הפורום הזה למה שהוא היה! אם הדורבנים לא מופיעים זה אומר שהפורום מת?! לא! תעלו רעיונות איך אפשר להחזיר את הפורום הזה למה שהוא אמור להיות! ה-פורום של הדורבנים! גם אני אחשוב על דברים ואעלה אותם לפורום. יום טוב לכולם!

1Reebok

New member
|יומטוב|

את, יש לך את האייסיקיו שלי? 125246153 אנחנו מקימים הפקה לשחזור הפורום

1Reebok

New member
ואם כבר אנחנו בעניין של הנוסטלגיה

מישהו זוכר מה קרה ממש ממש לפני שנה בדיוק?

1Reebok

New member
תנסי את לארגן.

תצרי איתם קשר. מי יודע, אולי יהיה מפגש.

סוללללללללללללללללללללל!!!!!!!!!!!!

איפה כולם?! איפה את!!!! התגעגעתי! חסרת בפורום!!!!!!!!!!!!!!

עלה לי רעיון:../images/Emo62.gif

ואנשים תגיבו! יש לנו בפורום מלא אנשים מוכשרים בציור ועיצוב אז עלה לי רעיון: מדי שבוע אנשים מהפורום יפרסמו כל מיני דברים שקשורים לדורבנים (רקעים ציורים ועוד כל מיני דברים מגניבים!) היצירה שתיבחר באותו שבוע תפורסם בעמוד הראשי של הפורום. אז תתחילו לעבוד על הכישרון! תמשיכו להציע רעיונות! נשיקות!

למעלה