טוב. ..

pinoki

New member
נ'י אוהבת סקרים ../images/Emo99.gif

איפה נולדת?
בבית חולים :) בחדרה למה קראו לך ככה?
על שם סבתי.. שתחייה איך החיים עד עכשיו?
מקווה לטוף כלבים או עיזים?
כלבים בקרוב למה?
התקפה P: כלי תחבורה מועדף?
מכונית .. בקרוב.. ב"ה אוהב/ת קרלו?
מילקי
מה סוג המוזיקה המועדף?
היפ הופ, דאנס , וישראלי אוהבת אייסיקיו?
מאוד למה?
ככה
מה עם מסנג'ר?
אוהבת יותר P: מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב)
סימס.. מבינה משהו במחשבים?
משתדלת איזה סרטים של אנג'י ראית/ה?
מה לא.. ראיתי כמעט הכל איזה הכי אהבת?
נערה בהפרעה וג'יה
האא ותפוס ת'כריש זהו! - היה נחמד :) קצר ולעיניין

limors2

Well-known member
דו יו נואו יו אר איי פוסטמון?הפצ'י!

איפה נולדת? הדסה עין כרם למה קראו לך ככה? לא קראו לי ככה! קראו לי ליאורה! חהחהחה לא מצחיק איך החיים עד עכשיו? לא רעים... כלבים או עיזים? כלבים למה? הצמר של העיזים לא נעים. מילא אם זה היה כבשים.. אבל גם אז לא.. כלי תחבורה מועדף? האארררליייייי.. מישו רוצה לקנות לי? באמת?! תודה!!!! אוהב/ת קרלו? אוווי אוווי אווי אווי קרלו.... מה סוג המוזיקה המועדף? גלגלגלגלצ אוהבת אייסיקיו? חביב, לא יותר... למה? כי אנחנו כאן, בשבילך... מה עם מסנג'ר? זה יותר טוב... אפשר ללחוץ אנטר... מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב) פעולההה אני רוצה תמשחק של זהות בדויה!!!! מבינה משהו במחשבים? מה שצריך.... ואם לא יש לי את מי לנצל... איזה סרטים של אנג'י ראית/ה? טומב 1+2, נערה בהפרעה, ג'יה, לקחת חיים, עקיצה בשישים שניות, אוסטין פאוורס! בא לי לראות! מה הקשר?! מממ מה עוד? אחחח, הסניליות... אמממ....אממממ....יש עוד! אההה! מגדל פיקוח, אספן העצמות, החיים או משו כזה, ולא זוכרת עוד, אם יש עוד... איזה הכי אהבת? ג'יה ונערה בהפרעה. ואוסטין פאוורס!!! מה הקשר?! היה, נגמר, וטוב שכך הנני כאןןןןן סתם אני לאאאא

תקווה4

New member
אניייייייייי

איפה נולדת? ישראללל למה קראו לך ככה? מזה זה איך החיים עד עכשיו? אחלה כלבים או עיזים? כלביםם למה?כי עיזים מסריחים סתםלאדעת כלי תחבורה מועדף? אופנווווווווועעע אוהב/ת קרלו?כן חח מה סוג המוזיקה המועדף? שנות ה80~11!!1!!!!!!!! ושנות ה70 גם חמודים!!! אוהבת אייסיקיו?לאאאאאאאאא למה? זה סתם בזזבוז זמןןן מה עם מסנג'ר?פיכסההההה רק בשביל לשלוח תמונות אולי מה סוג המשחקים המועדף ?( מבין משחקי המחשב) סימולציה אני יודעת מה מבינה משהו במחשבים?ניראה לי שכן איזה סרטים של אנג'י ראית/ה? ירח מעל מדבר טומבריידר גיה ונערה בהפרעהה!! איזה הכי אהבת? נערה בהפרעעעעעה זהו!

חחחחחחחחחחחחחחחח

סימולציה אני יודעת מה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך תקווי !

למעלה