טוב.

GATINHA

New member
טוב.

הגעתי למסקנה שהבעיה שלי היא שאני לא אוהבת להתבלט אלא אם כן אני במצברוח ספציפי וכנראה גם לא מאמינה בעצמי מספיק.- מה שמפריע לי מאוד להתקדם. אם הייתם יכולים לשנות\לשפר משהו אצלכם מה זה היה? מה החלק הבעייתי אצלכם?

H e l p3

New member
אצלי...

זה לא דבר אחד גדול שמפריע. זה משתנה מדי פעם וזה דברים קטנים שעד שמתקנים אותם פתאום צץ משהו חדש. אוך... קשה לי להסביר את עצמי

מ א ג ר ט

New member
ברכיים

כלומר אין לי בכלל בעיות ברכיים אבל איך שאני מסתכלת על הרגלים שלי יוצא לי כל המצברוח לרקוד. אז אני לא מסתכלת.

prophecy girl

New member
גמישות...../images/Emo21.gif

בלאט כמה שהייתי רוצה להיות גמישה ויש לי גם בעיה כזאת אני לא נושמת נכון ואז אחרי הרבה מאמץ מתחיל לכאוב לי בצד /images/Emo122gif זה יכול כל כך לעצבן לפעמים מי ייתן ואני אלמד לנשום /images/Emo3gif

גלתו

New member
הפוינט שלי

לרוב האנשים יש המשכיות ברגל, יש מין קשת כזאת - לי אין. יש לי ההפך! מין שקע כזה... הפוינט שלי על הפנים, זה פשוט מבנה לא טוב של הרגל. היו לי על זה מלא סרטים מאז ומתמיד. אפשר לשפר אותו, אני מנסה, אבל זה לא יגיע רחוק. אם היה לי פוינט יותר טוב אז היה לי הרבה יותר ביטחון כשאני רוקדת, אין לי שום ספק. בקטנה

אז ככה:

אומרים לי שאני יותר צריכה להשתחרר אני מחזיקה תצמי חזק מידי לפעמים זה מעצבן אני לפעמים לא מבינה איך... אממ יש עוד הרבה אני לא זוכרת כרגע אם אני יזכר אני יכתוב...

בטן ופויינט!

אני מוצא את עצמי מלא פעמים לא ממש מחזיק את הבטן, (לא שאני שמן או משהו!! , נו אתם מבינים!). אני צריך ללמוד להחזיק את עצמי יותר ממה שאני מצליח עכשיו.. ופויינט, יש לי פוינט רגיל כזה, יותר של קרטיסט מרקדן

bubi7

New member
לרזות!!

מילה שהייתי רוצה להיות אצל ברטה רק כדי שהיא תשב לי על הראש לא לאכול

NoNoSh005

New member
גם אני קודם לרזות!

אחר כך פוינט..יש לי בעייה איתו.. ואחר כך כושר..

ברכיים

בלאט כאבי ברכיים זה הדבר הכי כואב בארץ...במיוחד שעושים פלקס בפיסוק...ארררר שונאת ת'ברכיים שלי...

Dark Amy

New member
אני:

גמישות... כפות רגליים - הן כאלה מכוערות ומעפאנותתתת שיהיו יותר קטנות ויפות ברכיים - שיפסיקו לכאוב כל שבועיים חחחח די הרבה

אני הייתי משנה את..

הבטן>מרכז.. הדבר שהכול בא ממנו..!! העצמות>הייתי רוצה שלא יהיו לי עצמות ואז אני יהיה גמיש..חחח תחת>שלא יזוז שאני זורק רגל...שישאר במקום.. בלאנס>אמן שהיו לי רגליים חזקות!!1 גמישות>שתיהיה לי כל הזמן גמישות ושרירים בכלל..בידים בבטן ברגליים.. אם לא יהיה לי על מה להתלונן אני יהיה הרקדן הכי מוכשר..אז זה שלא!!1 חח

י ר ד נ י

New member
חחח טוב שלאא..

איזה הגזמות.. אמרו מה אתה רוצה לשפר לא מה אתה צריך כדי להיות מושלם... טוב שלא נסחפת.. ואללה לא יודעת מה הייתי רוצה לשפר.. אבל אם כבר אז בקטע של הסגנון ריקוד שלי ולא בנתונים הפיזיים שלי.. אה וגם אם אפשר שהכפות רגליים שלי יחליקו על הרצפה במודרני זה יהיה נחמד.. חח יומטוב

למעלה