טוב

טוב

תמיד רציתי לדעת מיהו הזאב הבודד בעונה השניה אל תגידו לי שקן כי קן היה מרושע ומרושע זה לא זאב בודד ושהוא היה מרושע הוא לא היה כזה מבודד הוא היה כוכב כדורגל וג'ודו מה שגרם לו ליות מפורסם וידא ידא ידא כאשר הוא חזר ליות ילד רגיל אולי הוא הרגיש בחוץ אבל הוא לא היה הזאב הבודד שהולך ובכוונה עוזב את החבורה ומיסתובב בעולם כי סתם בא לו אלה הוא בהתחלה היה הורס חרוטי בקרה ואז היתחוור לחבורה ככה שהוא לא הזאב הבודד!!!! אז מי כן?

Digi Lista

New member
...

לדעתי קן הוא בכול זאת הזאב הבודד,הכעס שלו והאשם על מותו של אחיו גרמו לו להתבודד מה שגרר אותו בקלות יותר לאופל... האמת שלדעתי גם דיוויס דיי בודד,4 האחרים(לא כולל קן)תמיד יורדים עליו והוא דיי לבד אבל האופי שלו לא ממש זאב בודד...

אבל

הוא לא היתנהג כמו זאב בודד כי אחרת הוא לא היה הולך ומראה לכולם את הכישרונות שלו הוא לא היה הופך לשחקן כדורגל מפורסם הוא היה מתחמק מעיתונאים הוא לא היה מרשה שיצלמו אותו לטלוזיה עושה ג'ודו הוא ביכלל לא היה עושה ג'ודו או משחק כדורגל כי זה דבר שהרבה אנשים רואים ויש הרבה אנשים סביבך הסיבה שביגללה הוא הפך ליות רע זה נבג האופל שיכל להיכנס בו כי הוא לא היה במצב נפשי מספיק חזק כדי להיתמודד איתו כניראה העובדה שהוא הפך לשליט דיג'ימון לא אומרת שהוא בעצם הזאב הבודד אלה פשוט שיצר הרוע שלו היה חזק מדי וגם כן הוא לא הבין שזה לא מישחק

Digi Lista

New member
אבל אתה שוכח

שנבג האופל גרם לו להחצין כלפי חוץ תכונות מסוימות וברגע שהשפעת הנבג נחלשה הוא חזר לאופיו המקורי,שקט ולגמרי לא מושלם(ואפילו דוחה חברים,דיוויס וקארי ניהלו על זה שיחה...)

אני לא חושב

שזה מה שנבג האופל עושה כי הילדים שקיבלו את התחונות של נבג האופל לא היו רעים בהתחלה הם סתם היו ילדים שלא ידעו מה הולך ליקראו ורק רצו ליות כמו קן ואז מישו בא הלהם ושאל אותם עם הם רוצים ליות כמוהו והם הלכו בעיקבותיו ואז הם נהפכו למרושעים אז יכל ליות שנבג האופל הוא מחצין את התכונות הרעות שבאדם זה שהוא דחה אותם כי הוא פחד ממה שיהיה כי הרי הוא הרס חלק גדול מהעולם הדיגיטלי נילחם בהם עשה להם מלא צרות וכל זה הוא יותר פחד מהתגובה שלהם מאשר היה אדיש כלפהם ומיתרחק כי זה האופי שלו ויכל ליות שהוא פשוט בישן אבל אחרי כמה פעמים שהם הראו להם שלא אכפת להם ממה שהוא עשה כי עכשיו הוא חלק מהם אז הוא ניפתח הלהם היתחבר הלהם דיוויס פשוט היו את הקטעים הטיפשים שלו(שהיו מצחיקים)שביגלל זה הם ירדו עליו

Digi Lista

New member
...

ככול שהנבג התפתח יותר כך הילדים נהיו רעים יותר,ההתעללות בחתול,המחשבה המתנשאת על ההורים וכו'... למה רק אני ואתה משתתפים בדיון הזה?(חבר'ה,סוף סוף דיון רציני אז לא לנוח...) לגביי דיוויס ירדו עליו המון פעמים סתם בלי סיבה... נחזור לקן... קן מטבעו בחור מופנם,תמיד גדל בצל אחיו "המושלם" ורצה להיות כמוהו (מה שלא תרם לו במיוחד) אלא שקן לא הצליח לגלות כמה הוא מוכשר ומוצלח עד האשלייה של ההצלחה שהעניק לו נבג האופל(אשלייה בגלל שאני ממש לא אוהבת הצלחות שבאות בטיל ללא עבודה קשה וארוכה),הנבג השפיע עליו להצליח אבל גם להיות רע יותר,לא רע בקטע של קשוח אלא רע עד כדי כך שהוא התעלל(בלי לדעת חשוב להדגיש)ביצורים חיים-ברגע שהוא קלט השפעת נבג האופל נחלשה,כול האביזרים של השליט נעלמו... הבעיה שקן היה אכול ביסורי מצפון ברמה כזאת שהוא לא סלח לעצמו ולא יכול היה להתקרב לאחרים מה שגרם לו להתבודד ואולי גם לעכל ולהשלים עם העבר שלו על מנת ליצור עתיד טוב יותר...

Goggle Girl

New member
גם לפי דעתי קן הוא הזאב הבודד, אבל

מה שאהבתי בעונה השנייה זה שהדמויות היו דומות ושונות מהדמויות בעונה הראשונה. דומות הן חייבות להיות אחרת מבחינה עלילתית זה לא טוב, כי אז הם לא מתאימים לסמלים שלהם. שונות בגלל שהם שילובים של הדמויות מהעונה הראשונה. ולכן אני חייבת להסכים עם ליסטה שגם דאיסקה זאב בודד, אבל בניגוד לנגיד יאמאטו, או קוג'י של תחילת פרונטיר, הוא לא עושה את זה מתוך בחירה. ישנם כאן מעט אנשים שיבינו מה שאני מדברת ומי שזוכר מהסיכום שלי עליו, גם נארוטו היה ככה. כולם דחו אותו ולא רצו בו והוא היה "אאוטסיידר". לכן הוא זאב בודד לא מבחינת הזאב אלא יותר מבחינת הבודד (ונארוטו בכלל היה שועל אז הנה). קן היה זאב בודד כי היו לו כל הדברים הנחוצים. רגשות אשם, עבר אפל, וכמובן היותו רע בוודאי ובוודאי תרמה לכך. גם אחרי שהוא התחבר עם הקבוצה (מה שלקח לו די הרבה זמן) הוא לא התחבר עם כולם. מה הקשר שלו עם טאקרו? חוץ מהקטעים של האור והחושך, מתי הוא דיבר עם היקארי מתוך בחירה? ולצערי גם עם מיאקו הוא לא ממש מתחבר, זה יותר מהצד שלה. איורי במקרה הזה גם יכול היה להיות זאב בודד אבל, אני לא יודעת, הוא לא מתאים. הוא פשוט סגור מדי בשביל זאב בודד, בגלל שזה מה שמייחד זאבים בודדים: הם הולכים לפי הרגשות שלהם הרבה יותר מאשר אחרים, והרבה פעמים הרגשות שלהם פשוט מוליכים אותם הרחק מהלהקה. אבל הוא מסוגר מדי. דאיסקה וקן כשהם נפגשו פשוט היה ביניהם קליק. דאיסקה, בחור פתוח שלא הייתה לו הזדמנות להיות עצמו, וקן, בחור שפשוט מבקש להביע את עצמו, הקימו לעצמם להקה בתוך הלהקה הכוללת ולכן בגלל שהם התחברו קשה לראות בהם זאבים בודדים, אבל ניראה לי שקן הוא הזאב הבודד הרישמי של 02, בעוד דאיסקה הוא זאב בודד מודחק (כל נערי המשקפת הקלאסיים (משמע, חוץ מטאקאטו) הם זאבים בודדים מודחקים ברמות שונות. השמחה המופרזת היא לכסות את האני האמיתי שלהם שהוא סובל אפילו יותר מזאב בודד, כי הם מנסים לחפות על זה)

star_female

New member
אני מסכימה עם עדי וליסטה...

קן הוא הזאב הבודד של 02 לדעתי. אמנם הוא היה "מוחצן" בהתחלה, כשהוא היה רע, אבל אפילו אז הוא לא התחבר עם אנשים. הוא לא התרחק מהפרסום והתהילה, אבל זה ממש לא היה בשביל שיהיו לו חברים, אלא כדי שיכירו בו בתור אדם "מושלם" (בגלל נבג האופל...). אני גם לא חושבת שאפשר להשוות את הילדים האחרים של נבג האופל לקן, כי הוא המקורי, והשאר העתקים אז הם לא זהים למקור. עכשיו, אחרי שהוא נהיה טוב, אם תשים לב, לקח לו זמן עד שהוא התחבר עם השאר, וגם זה היה רק בגלל השכנועים של דייויס. בלעדיו אני לא כל כך בטוחה שהוא היה נפתח למישהו (בגילו לפחות, וגם אם כן - לא כל כך מהר יחסית).

Digi Lista

New member
אני מאושרת שעדי וטלי כאן../images/Emo24.gif

אבל אני עצובה כי הרעיון כשפותחים דיונים הוא שיותר מארבעה אנשים ישתתפו

למעלה