טוב

LITTLEwind

New member
טוב

ככה- אין דבר כזה גורל. הכל צירוף מקרים. או שלא.כל מה שקורה קורה מסיבה.אלוהית או לא. אני עוד לא החלטתי.. אבל מה שכן אני יודעת זה זה- אם מחר מישהו יגלה שיש לו סרטן, ירוץ לו סרט בראש- למה דווקא אני למה דווקא אני. אבל אנחנו מודבלים רק לעצמנו. אז כל אחד הוא עצמו,וכל אחד יגיד למה דווקא אני.אז זה מוכיח את הטענה הראשונה.

Charles Darwin

New member
אמממ שלום.

כן. זהו פחות או יותר. מה את עושה כאן דרך אגב..? מחפשים אותך דחוף בזיהוי שירים! (משהו בקשר לפוקס אני חושב)

jDaNiELLE

New member
אתה מסכים איתי שהתעלמתם?

זה לא מראה על איכות הפורום... but lets have it your way

מה זה מוכיח?

זה מוכיח שבסופו של דבר כל יהודי וכל אדם באשר הוא, כן מאמין או לא. משהוא בתוכו אומר לו- יש אלוקים המנהיג את העולם, וגם אותי. אדם מקשיב לקול הזה כשרע לו והמציאות מוכיחה שלא הוא השולט בעיניניו אלא כוח שגדול ממנו.

Charles Darwin

New member
האלו, בחורצ'יק, עד כאן../images/Emo70.gif שלא תנסה

אפילו להחזיר את LITTLEwind בתשובה. היא off limits!! ותלמדו להשתמש במילה מוכיחה. כל מה ש"הוכחת לי" זה שאתה ממש לא מבין מה פירוש המילה...

מי פוחד?

מי שפוחד שיחזירו אותו בתשובה (זה באמת מפחיד) שלא יתעסק עם ענינים אלו כי סוף האמת לצאת לאור! ראה הוזהרת!

jDaNiELLE

New member
אז אתה טוען

שאלוקים הוא המצאת אדם. לא חידוש גדול, אבל אני לא נוגעת בתחום הזה. יש דבר כזה גורל,מה שיקרה לך יקרה לך לא יעזור מה, מישהו כבר החליט בשבילך, או שאתה גורם להכל על עצמך. השאר רק צירופי מקרים. תחשוב על זה ככה------בגלל שהכל לדעתי צירוף מקרים, בחיים ל יכולו לחזור בזמן. נניח ותחזור בזמן- ותלך לבית של אמא שלך כשהיא הייתה קטנה כדי לראות איך היא חיה. מספיק שתבעט באבן,והיא תסתכל עליה, בשביל לשנות את ל רצף המעשים שלה כל החיים- ומכאן שאתה יכול לבטל את עצמך, ואז לא היית חוזר בזמן בכלל.... בגלל זה לעולם לא נוכל לחזור בזמן. הכל משפיע על הכל. מה דעתכם?

למעלה