טוב

חומד שלי, בדיוק כתבתי לך שיר

קונפיוז הו קונפיוז הבאת לי את הפיוז גם אתה וגם תפוז וזהו סוף החרוז באהבת-נצח אוריאנה

KONFUZ

New member
אוריאנה אוריאנה

בזכותך המצב רוח לא חרבנה חרוז משמאל וחרוז מימין ואני ואת יחדיו שרים אוריאנה פה אוריאנה שם והבעיה הטכנית נעלמה כבר מזמן אז ``תביאי``נשיקה לקונפוז השבוז ואתן לך חיבוק שלא תוכלי לזוז!!! אוהב אותך גם י`תותחית ;-) קונפוז~

אמא`לה

הוא מת לקנפייז לי את הצורה אוריאנה נ.ב החרוז הכי טוב ל``אוריאנה`` הוא ``איגואנה``. בעצם גם ``מריחואנה``. אם אתה ממש רוצה להיות חמוד אז גם אורגיאנה הולך.

יערית

New member
אתם עושים לי את השבת...

בחירטוטידה שלכם, אוריאנה מימים קופמיוז משמאל, יערית באמצא..ואוך...מעכתם אותי...:) לא יצא חרוז ,אך סנדוויץ לקומפיוז המורעב בטעם דליקטאסט! ירעית(שתמיד נחמד לה להיות הממרח היחיד !)

יערית

New member
תלוי כמה תתעקש...

אבל שוב אתם שניכם פולנים.. אני מרוקאית.. שני קפואים בתוך תנור מה יוצא? יערית.

תראו מי מדבר עכשיו

תמשיכו שניכם. אתם מתורגלים. המנז`-א-טרואה הזה קטן לי. אוריאנה

KONFUZ

New member
הכי טוב....

תמשיכו שתיכן... אני אגיע בסוף כדובדבן... ;-) קונפוז..(הולך לחרופ אותה) שבת שלום

יערית

New member
יקירתי..יקירתי....

ככה עוזבת? טוב צריכה יותר חברים??? אני קרובה לקו הירוק..לעזור במשהו? ;-) וכפי שכבר ציינצי,ולכן אציין שובבבבב אוהבת להיות ממרח היחיד ביותר! יערית(תוהה לגבי יעודה בחיים)

רגע יערית... תגידי שוב...

אמרת שלאחיך קוראים בנצ`וק? הנה הסיבה הסמויה למה אני אוהבת אותך אוריאנה

יערית

New member
הרגת אותי אבלה!:)

אחי..בנצ`וק? מה את גנובה.. אחי מינימום מאיר..מקסימום מירו האחד והיחיד.. ולא של לימור! יערית.

סליחה, טעות

בנצ`וק זה אח של אור-לך. בוודאי שאני מתלבלבת, שתיכן משגעות. אבל מה זה משנה, הרי כולנו משפחה גדולה ומאושרת, לא?

אור-לך

New member
יאללה, נו...

תתחילי לתת...או ששוב התפוז משחק לו משחקים? אור (שמוחה על כך שהתפוז לא אוהב את אוריאנה!)

למעלה