טוב..

sharon91

New member
טוב..

היום הייתי עייפה כמו שלא הייתי הרבה זמן, ממש עייפה, ממש ממש, ממש ממש ממש... לא משנה, הגעתי לבית ספר, ואתם יודעים, כשהולכים לישון בארבע לפנות בוקר בימים של בי``ס אז די הגיוני להיות עייפים.. אבל הרגשתי כל כך רע! ולא הייתי יכולה לנסוע הביתה... כדי להוכיח לאמא שלי משהו, לא עקרוני. ואז.. היה לי מבחן! והייתי יחסית רגועה.. אבל באמצע המבחן אני נכנסתי לכזה לחץ שחבל על הזמן, עד שהגעתי הביתה עוד הרגשתי מן לא נעים כזה באזור הלב.. קולטים? אבל לפחות עשיתי הכל, נקווה שהצלחתי, אני אעדכם אתכם בציון... ביי

שלומצי

New member
מוכר.

ללכת לישון בארבע בבוקר לפני יום של לימודים.. זה די מתכון בטוח ליום רע ועצבני, לפחות בשבילי. תמיד אני מקנאת באנשים האלה שלא צריכים לישון בלילה בשביל להיות בפול אנרגיות.. מכירים אותם? ישנים שעתיים בלילה וזהו, סבבה! לא מבינה את זה! כמו אלה ש``שוכחים לאכול``... פשוט תופעות טבע שאני לא יכולה להבין. אני עייפה לאללה, אפרופו, ועכשיו רק חמש וחצי. אני מזדקנת או מה?

Panther

New member
אל תלכי לישון בשעות כאלה

אני אם אני הולך לישון ב1 נגיד, זה הורס לי את כל היום שאחרי זה (בימי בצפר כמובן). אל תלכי לישון בארבע! תנסי לקרוא, לעשות מדיטציה, ואפשרות שגם עוזרת רק קצת ארוכה זה לעשות התעמלות חזקה, וזה מאוד מעייף ונרדמים (אבל צריך להתקלח אחרי). וכשאת במיטה - תנסי להרפות לגמרי את השרירים, של הכתפיים, גב, רגליים, פנים, עיניים.

למעלה