טוב... אני צריך להעביר פעולה השבת לשבט מעלות אצלנו... למישהו יש רעיון לפעולה בשבילי?
A ashkeloni New member 13/6/03 #1 טוב... אני צריך להעביר פעולה השבת לשבט מעלות אצלנו... למישהו יש רעיון לפעולה בשבילי?
א אושרה1 New member 13/6/03 #2 בגלל שיוצאים לחופש הגדול עוד מעט בס"ד אתה יכול לעשות להם משהו על זה שלא צריך לפרוק גבולות בחופש תסגנן את זה אושרה
בגלל שיוצאים לחופש הגדול עוד מעט בס"ד אתה יכול לעשות להם משהו על זה שלא צריך לפרוק גבולות בחופש תסגנן את זה אושרה
A ashkeloni New member 13/6/03 #3 רעיון נחמד... אבל מה בדיוק להעביר בפעולה? אין לי דימיון ממש פורה אז קשה לי לחשוב על פעולה טובה...
A ashkeloni New member 13/6/03 #7 טוב... תודה לכל אלו שענו... בסוף החלטתי לעשות המון חידונים קטנים ומי שעונה נכון מקבל צ'ופר... אתם יכולים לתת לי המון שאלות קטנות שאני יכול לשאול אותם?
טוב... תודה לכל אלו שענו... בסוף החלטתי לעשות המון חידונים קטנים ומי שעונה נכון מקבל צ'ופר... אתם יכולים לתת לי המון שאלות קטנות שאני יכול לשאול אותם?
ש שרוך New member 13/6/03 #8 קבל (טיפה דפוק ) בס"ד הי אשקלוני מה עם הפורום שלך? יש לי חידה: מה זה גם שם וגם פה ? תשובה שמפו !!! שבת שלום שרוך
קבל (טיפה דפוק ) בס"ד הי אשקלוני מה עם הפורום שלך? יש לי חידה: מה זה גם שם וגם פה ? תשובה שמפו !!! שבת שלום שרוך
A ashkeloni New member 13/6/03 #9 נחמד... חידה טובה...אני צריך עוד הרבה...בסביבות ה-20 חידות ובקשר לפורום שלי...עדיין לא נכנסתי לתפקיד...
נחמד... חידה טובה...אני צריך עוד הרבה...בסביבות ה-20 חידות ובקשר לפורום שלי...עדיין לא נכנסתי לתפקיד...
A ashkeloni New member 13/6/03 #13 כן אבל גם כל מיני שאלות קטנות וקלות שילדים בשבט מעלות יוכלו לענות עליהן...
פ פרארי אדומה New member 13/6/03 #14 שבט מעלות מספיק בוגרים!!! תאמין לי! אניחושב שזה סתם שטות!!! תעשה להם פעולה הגיונית!!! תקח סיפור ואז תחשוב על המוסר ההשכל של הסיפור ולפני הסיפור תעשה משהו שקשור לסיפור ככה 5-10 דקות פעולה... ובסוף תתן להם איזה וופל או ממתק קטן...
שבט מעלות מספיק בוגרים!!! תאמין לי! אניחושב שזה סתם שטות!!! תעשה להם פעולה הגיונית!!! תקח סיפור ואז תחשוב על המוסר ההשכל של הסיפור ולפני הסיפור תעשה משהו שקשור לסיפור ככה 5-10 דקות פעולה... ובסוף תתן להם איזה וופל או ממתק קטן...
A ashkeloni New member 13/6/03 #15 אתה קורא את מה שאני כותב? כבר החלטתי לעשות חידונים... אז למישהו יש שאלות וחידות בשבילי?
ה הצנועה והענווה New member 13/6/03 #17 סליחה? שבט מעלות (הגאה!!!) מנהריה, יודע נהדר תשובה לכמעט כל שאלה, אז תעמיד אותי במבחן!!!
A ashkeloni New member 13/6/03 #16 אנשים!!! אני חייב חידות!!! לפחות מישהו יכול לתת לי אתר שיש בו חידות?
ש שולי פ New member 13/6/03 #18 יש אתר... והינה הוא לא ממש הספקתי לראות כל מה שיש בו אבל הוא נראה נחמד... אולי החידות יהיו קצת קשות לשבט מעלות...
יש אתר... והינה הוא לא ממש הספקתי לראות כל מה שיש בו אבל הוא נראה נחמד... אולי החידות יהיו קצת קשות לשבט מעלות...
A ashkeloni New member 13/6/03 #19 טוב... זה לא ממש מתאים... אולי...אתם יכולים פשוט להמציא בשבילי שאלות קטנות שקשורות בחופש הגדול שיתאימו לשבט מעלות?
טוב... זה לא ממש מתאים... אולי...אתם יכולים פשוט להמציא בשבילי שאלות קטנות שקשורות בחופש הגדול שיתאימו לשבט מעלות?