טוב

טוב

בפעמיים הקודמות משהו אחר פתח את השרשור הזה אבל הפעם אני יפתח את השרשור הזה שירשור דברים שפשוט חייבים להיות ברב"י רק שהפעם במקום אירועי השבוע אפשר גם לעשות סתם רעיונות למערכונים בתוכניות וכאלה טוב אז לרעיונות שלי: רעיון שעלה לי מזמן וכבר כתבתי אותו בפורום לעשות את רק בפלשתין יש לי 4 מטענים, רק בפלשתין כל היום רק פיגועים, רק בפלשתין יש עוד שתי התנחלויות, תה תה תה... ושם סדאם יפיל פצצות רק בפלשתין תה תה... רעיון שני זה לעשות תחרות חקיינים בין מיקי גבע יצפאן וטוביה צפיר יש לי אפילו רעיון לקטגוריה: נכון יש את הפלאפונים האלה שאתה אומר שם מכניס טלפון וכל פעם שאתה אומר את השם זה מתקשר ואם משהו אחר אומר אז זה לא מתקשר? אז שכל חקיין יבחר 5 דמויות שאותם הוא רוצה לחקות להקליט אותם אומרות משהו ואז שינסה לחקות ואם הם יצליחו להתקשר אז הם יעברו לשלב הבא או משהו כזה רעיון שלישי: לעשות מערכון שיחליפו בין האופי של שמעון ללימור יהיה נחמד לראות את לימור החננה ואם הם רוצים לעשות משהו רציני שיחליפו בין שמעון לימור ושוקי!!! טוב תשרשרו את הרעיונות שלכם

../images/Emo6.gif נחמד... ../images/Emo16.gif

אבל "תחרות חיקויים" (עלובה במיוחד, יש לומר) הייתה ב"ערב אדיר" ממש לא מזמן... ולעשות אותו דבר, בעיקר תוך כלכך מעט זמן, יהיה די דבילי... כרגע אין לי רעיון למשהו שצריך להיות... אני אנסה לחשוב.
ניר

למעלה