טוב

טוב

זו פעם ראשונה ואחרונה שאני כותבת הודעה בסגנון הזה ואני מצטערת מראש... טוב בכל מקרה לפני יומיים תתקשר אליי ידיד שאני מדברת איתו בערך 3 שנים ואנחנו מדברים פעם בחודשים סתם כדי להתעדכן בכל מקרה דיברנו חצי שעה ואז הכלבה שלי הסתכלה אלי במבט של תרדי איתי ועכשיו אז אמרתי לו את זה ואז הוא מוציא את השאלה הכי דפוקה!!! בעולם : תגידי בא לך שנהיה יזיזים אני מיד אומרת לא! והוא ממשיך: למה לא....אז הסברתי לו יפה שעברתי את התקופה הזאת בחיים שלי והוא בשלו: למה לא אז אמרתי כי לא ביי... וניתקתי אתמול היה לנו כנס מתגייסים לכל ר``ג(שדרך אגב חוץ מהכלבים החמודים שבידרו אותנו וגידי גוב הוא לא היה שווה את העובדה שקמתי ב6 בבוקר) בכל מקרה הוא מתקשר אלי ושואל איפה אני עניתי לו שאני חוזרת מאוחר כי אני בכנס הדפוק הזה ויש לי מחר (היום) מבחן בתנ``ך אז הוא:אז אנחנו לא יכולים להפגש היום... אהההההההההההה עד כמה בנים יכולים להיות אידיוטים ומה אתם לא מבינים במילה לא? והיה לכם יזיז אי פעם? (זה גם גועל נפש.....)

בלאונט

New member
עיניין של בגרות?

אולי, באמת שאני לא יודע איך נוצר ההבדל אבל היום אני כבר בן 18, ואני לא אשקר לכם וכמו כל זכר טיפוסי גם לי היו את הרגעים הפחות יפים בחיי וגם אני חיפשתי ללא-סוף אחר אותו קשר, יזיזות. היום, משום מה, פני הדברים התהפכו, ואפילו הגעתי למצב שאחת מהידידות (היותר גועליות שלי) הציעה לי שנהייה יזיזים, ובאיזו שהיא צורה אני חושב שזה יכול להיות פתרון ממש נוח. הרי מאיזה שהוא שלב, יחסי מין לא תמיד מובנים על אהבה והקשר לא תמיד חייב להיות רומנטי וזאת במעורב עם אורח חיים שעלול להקשות את היווצרותו של קשר עמוק, מכל בחינה שהיא, יכול להיות פתרון ממש נוח. אני מסכים ואומר שברוב המקרים מדובר ביצר החרמנות שלנו (הגברים) ובנסיון די פתאטי להביא אותו על סיפוקו באמצעים שאין דורשים אהבה (לצערי, מצרך נדיר בימנו) אך כאשר נוצר קשר כזה בין שניים בוגרים שמצליחים להבין את מהות הקשר ומנצלים אותו לקצת נוחיות והנאה אז לדעתי גם קשר של יזיזות יכול להיות דבר יפה. ותגידי לי ליאורה (אני זוכר נכון?), מה ציפית שנוותר על רצונותינו ככה בקלות? אדם שישתתק כתגובה לדחייה גם ישתתק מקצת קשיים ביחסים, וגם ישתתק מקצת התרחקות. אז נכון שלא צריך להיות נודניק ובטח שלא צריך לצפות שהזמן יעשה את שלו (אלא לחפש דרכים קצת יותר יצירתיות להשיג את המבוקש), אבל אל תצפי שדחייה אחת תוציא לו את האוויר מהמפרשים.

הדרומית

New member
יש בזה משהו...

אצלי זה היה מסריח כי אני אהבתי ת`בחור והוא בסה``כ רצה אותי מבחינה פיזית. אבל ת`כלס יש משהו בדברים של רועי, יזיזות זה קשר שנועד לספק את הצרכים שלנו (לא רק של הגברים הכלבים אלא גם של הנשים התמימות :) ) בלי שום מחוייבות. ויכול להיות אשכרה דבר פצצה!!! אני לא מעודדת את הקשר הזה כן?! כי תמיד עדיף שתהיה אהבה. טוב עזבו, הדעות שלי באשר לרגשות ממש לא יכולות להיות חשובות... סתם מצוץ מהאצבע.

mmm

New member
רק הבנים אשמים?

אנוכי קרא את התגובה שלך, להזמנה של חברך... כאשר בנות אומרות לא הן לא מבינות שהן פוגעות בנפש של הבנים, והנפש מאוד שבירה. אז אתן בנות... למה אתן לא חושבות על תגובה פחות פוגעת.. כמובן שאין לי מושג איזו, אבל אני בטוח שתחשבו על משהו.

Another Brick

New member
פניני חוכמה מפי חכמינו עדיין לא ז``ל

``...שימי לב, יחסי המין הופכים טובים כשאין קרבה...`` כמובן שהדברים הוצאו מהקשרם.. אבל בכל זאת... למרות שאישית אני מאמינה שעדיף שיהיה משהו קבוע בין השניים, משהו ``עמוק``

*may*

New member
גם אני שואלת..

איך אומרים לא לידידים?? יש לי ידיד טוב ובזמן האחרון הוא קצת מגזים.. בהכל... (הוא לא מדבר על יזיזות אלא על אהבה), ואני.. אני לא רוצה להרוס הכל .. בעצם גם אם אני אגיד לו כן זה יהרוס וגם אם לא זה במילא יהרוס את הידידות שלנו.. אין לי מושג מה לעשות.. הוא כל הזמן רומז ואומר דברים שאני לא אצטט כאן ואני מנסה להתחמק.. וכל הקטע הזה מתחיל כבר ממש לעצבן אותי.. איך אומרים לא לידיד בלי לפגוע ??

רותם ג

New member
מאי בואי אני אגיד גם לך משהו

תחשבי אם לאותו ידיד שלך אכפת ממך, אם היה לו איכפת ממך אז אולי הוא היה מוותר, ולפעמים נדמה שהם רומזים אבל זה רק נדמה, עד שהוא לא ידבר ישירות אל תסיקי מסקנות, תמשיכי להתחמק, אולי הוא יבין ת`רמז (סביר להניח שלא) אבל הכל מקרה, תגידי לו לא כמו גדולה ושישכח מזה כי את רוצה להיות ידידה שלו ושאת חולה על התוכס שלו אבל רק כידיד ותתנהגי כאילו כלום לא קרה, זה בולשיט כל העניין הזה תאמיני לי , כבר עשו זאת לפנייך!

*may*

New member
אז זהו.

שהוא דיבר ישירות, הערב. ואמרתי לו שזה מהר מדיי וכל הסיפור לא חשוב כבר. אני מקווה רק שזה יישאר אותו הדבר.. עזבו סיפור ארוך.

רותם ג

New member
בואי אני אגיד לך משהו....כמה משוהים

טוב א: אני חולה על גידי גוב!!!! אני מתה על השירים שלו!!! אין! תשאלו את אחותי!.... טוב זה לא העיקרון, העיקרון הוא שאותו ידיד שלך לא קיבל הרבה זמן את מה שהוא חושב שמגיע לו אז הוא פונה אליך כי הוא מרגיש נוח לפנות אלייך כח את ידידה טובה שלו (עד עכשיון לא חידשתי לך, נכון?) חוץ מזה...ידידים שלי החרמנים המעודדים, משפשפי הסלמי מנערי השמפניה האלה רומזים לי בכל דרך אפשרית שהם רוצים לעבור שלב ולהיות יזיזים שלי, אפילו אלה שיש להם חברה!!!! עכשיו כמה מכם למדו כמה דברים על בנים ועל הנאמנות שלהם!!!! זהו!

הדרומית

New member
גם אני רוצה הגיד משהו

דבר ראשון אני מצטרפת לראשלצ``ית המתוקה שעוד לא נפל לה האסימון מי אני... דבר שני לשאלתך, כן, היה לי יזיז וזה אחד הדברים הכי מסריחים בעולם. כאילו, אני אהבתי אותו אבל הוא, לפי מה שהבנתי לא מערב במה שאנחנו עושים רגשות. בכל אופן... אני (ילדה מטומטמת ופוסטמה לשמה...תכף גם תבינו למה) הלכתי עם זה עד הסוף, כאילו... כולה יזיז והגעתי איתו הכי רחוק מכל מי שהייתי עד עכשיו. בכל אופן חמודה שלי, אני חושבת שאת אמורה להגיד לו: ``צ`מע בחורצ`יק... עם כל הכבוד לא נראה לי שזה פייר מצדך לשאול אותי שאלה כזאת ולהיות כזה מנייאק`` תסבירי לו שאת ממש לא מעוניינת ואם הבנאדם לא עוזב אותך, קחי ממנו הפסקה. אל תתקשרי ואל תעני לטלפונים, עד שתחליטי שאת ממש מתגעגעת אליו (אמרת שאתם לא מדברים לעיתים תכופות לא?!) תרימי טלפון ודברי איתו רגיל... ואם החרא הקטן ממשיך בשלו, תצעקי!!! זה הכי מפחיד אותם... ומשפט אחרון לסיכום: בנים הם עם חרא!!! (בנות יותר אבל אני מדברת עליכם כרגע, הבנים) מיכל

הבהרה...

אני מדברת איתו פעם בחודשיים שלושה... גם אני הלכתי הכי רחוק עם היזיז לשעבר שלי והוא יודע את זה... ולהתעלם ממנו לא יפתור את הבעיה של הבנים.... (ויש בנות חרא)

למעלה