טוב...

marioForever

New member
טוב...

אמממ תקופה טיפה חלשה בפורום אני מודה...

אם כל אילה שנשארו בפורום... נראה לי יש איזה ? 5 כותבים קבועים ואז עוד איזה 5....6... מדי פעם שכותבים ?
בכל מקרה
איך הולך איתכם ?

מה אתם הכי מצפים לו השבוע ?
איך הלך הסוף שבוע ?
מה אתם הכי מצפים לו בסוף שבוע הקרוב ?

Megie

New member

תודה שאתה כאן!
לצערי-לאחרונה אני בלי מחשב, אין לי גישה נוחה לפורום ובלי קשר התקופה האחרונה עמוסה במיוח (מעבר מגורים לבד, חידוש קשרים, עבודה ולימודים) היום אני אקבל את המחשב ושבוע הבא גם את הלפטופ- ואני מקווה שאחזור לפה FULL TIME

אבל, בהחלט קשה לראות ככה את הפורום, למרות שתמיד יש תקופות כאלו..אני מקווה שבקרוב הכל יחזור לקדמותו

השבוע מלא בעיקר בעבודה ולימודים..(כמו כל שבוע)
כמו שכתבתי-בעקבות מעבר המגורים, חידשתי קשרים עם כל חברות הילדות שלי..מה שממלא לי את החללים הריקים כי כל הזמן יש סביבי אנשים.. מה שבאמת היה חסר פיזר אור לשגרה שלי.
בסופ"ש חגגנו יום הולדת לחברה, אני ארגנתי את הכל אצלי.. היה ממש מדהים!

ובסופ"ש הקרוב-חבר שלי אצלי.. ואולי גם ידיד טוב שחזר סוף סוף מאילת-יגיע.. בכל מקרה אני בטוחה שיהיה מדהים.

מה איתך?

marioForever

New member
הכל טוב

כאילו לא יודע אם טוב, אבל לא רע
קם בוקר הולך לעבודה חוזר הביתה חי שעתיים הולך לישון קם בבוקר הולך לעבודה, שגרה כזאתי שאני מחפש לבנתיים איך לשבור.
בסופש הקרוב ? לא יודע נראה לי כמו הסופש שלפניו, כנראה אני ממש ירצה ללכת לים ביום שישי, ויתכנן ארוחה מטורפת טעימה ליום שישי בערב, לא יעשה אותה בסוף כי אני יבין שארוחה כזאתי עולה כסף ואז ביום שבת אני ישאר בבוקר כי לא יהיה לי כח ללכת לים...
שהייתי גר בתל אביב הלכתי לים כל הזמן
אבל עכשיו אם ללכת לים זה אומר ללכת עד לאוטובוס ליסוע 40 דקות ולרדת בים, זה פתאום הרבה יורת מבאס, (וביום שבת שאין אוטובוסים צריך ללכת די הרבה למיניבוס ואז זה בכלל מבאס)
כנראה יהיה את יודעת.. עוד סוף שבוע...
הלוואי שהייתי יכול לכתוב פוסט כמו שלך ולכתוב בסוף בכל מקרה אני בטוח שיהיה מדהים,
ואני יודע שזה עניין בהשקפה, אולי עכשיו פשוט אין לי את המצב רוח הזה. לא יודע
יום שני וכל זה...
בכל מקרה
אני ממש שמח שהסתדרת ושטוב לך !!!
ממש !

שלום

כתבתי סיפור על זוג שמכיר באוניברסיטה ועוסק באמנות ביחד. כתבתי שיר על סופרמן, שיר על יעלת-חן ושיר על חוויות של אדם בטיול. גמרתי לימודי פילוסופיה וקיבלתי מאה במבחן האחרון. עוד חצי שנה אלמד תואר שני באוניברסיטה הפתוחה בקולנוע ותרבות יהודית-ישראלית.

מריו היקר מכל !

קודם כל כן, יש תקופות כאלה, אחרי הכל, פורום הוא דבר דינאמי שמשתנה כל פעם.

תדע שאותם 5 קבועים, חשובים יותר מכל טראפיק רגעי, כי הם הגרעין האמיתי, מי שנאמן וממש אוהב את הפורום, ואתה אחד מהם!

מה אני הכי מצפה? אמממ..... שיעבור שבוע מהיר ובעיקר שאני אחייך בו כמה שיותר.

הסופ"ש היה נחמד, לא עשיתי בו יותר מדי, שישי טיולים עם ידיד, שבת מנוחה.

בסופ"ש הקרוב.... ממ.. לא יודעת, פתוחה להפתעות נעימות חחח

למעלה