טוב...

• פותח הנושא lide
  • פורסם בתאריך

lide

New member
טוב...

האם נרוונה עבדו עם עוד להקות או אומנים שונים?

meat puppets כאילו...

השילוב המנצח של האנפלאגד היה פשוט מושלם, ולא נראה לי שלנירוונה היה שילוב יותר טוב עם איזושהי להקה חוץ מהם. הלהקה הזאת היא אחת מהלהקות האהובות על חברי נירוונה, וזה היה פשוט התגשמות חלום בשבילהם לעבוד איתם ולנגן את השירים שלהם באנפלאגד. (שיצאו מדהימים...)

Skate is Back

New member
היו עוד כמה

הורדתי מקאזה שיר שנקרא the money will roll right in שלפי מה שהיה כתוב בהורדה זה שיר של קורט קוביין וmudhoney,להקת גארנג´ אלטרנטיבית.אבל אני לא ממש בטוח בזה,אז אם מישהו יודע אם זה נכון או לא שיענה לי. חוץ מזה שיש גם ביצוע בהופעה חיה של smells like teen spirit של נירוונה והרד הוט צ´ילי פפרס.

tomgavish

New member
יש מלא, הם גם עבדו עם רד הוט צ´ילי

פפרס, דרך אגב אחד מהמיט פפאטס היה בפו פייטרז המקוריים, וגם היה בהרכב הראשון של נירוונה פט סמרס נדמה לי קוראים לו, אני לא בטוח

תיקון קטן

בעצם תיקון גדול. פאט שמיר לא היה במיט פאפטס אלא התלווה לנירוונה בכל סיבוב ההופעות האחרון שלהם על תקן נגן גיטרה שני. אם תראה את ההופעה החיה תשים לב שהוא מופיע בכולה ולא רק בחלק של המיט פאפטס. לפני זה פאט היה בלהקת הפאנק האגדית הג´רמס וכן הוא היה חלק מההרכב המקורי של פו פייטרז (יחד עם המתופף והבסיסט של סאני דיי ריל אסטייט, אחלה להקה). עכשיו הוא המנג´ר של להקת הארלו (שהגיעה מקום שלישי בתחרות של VH1 "באנדז און דה ראן") וכמדומני הוא גם מוכר את הגיטרות שלו... ועוד הערה: ההרכב הממש ממש מקורי של פו פייטרז היה רק דייב גרוהל שהקליט את כל הכלים בדיסק הראשון לבדו. חחח... וואו... מילון מהלך להיסטוריה הפייטרית...

lide

New member
אבל???

אם נרוונה נגנו אם מיט פאפטס, אז בטח יש להם הקלטות אולפן.(או שלא) אם יש אני מאוד ישמח לקבל איזה קובץ.

nazgulheir

New member
כמובן!

עם פארל ג´אם! (לפני שהם רבו). הם ניגנו יחד באותם מועדונים. הם עשו איתם את my sharona ואולי עוד כמה דברים.

lide

New member
אני מתחיל לחבב אותכם../images/Emo163.gif

אבל יש עוד???

למעלה