טוב,

טוב,

ממש לא יודעת מאיפה להתחיל. אז אולי מההתחלה? מזה שאני דנדשה כאן. ודנדשה בעולם הזה בכלל. איך מתחילים? איך מכירים? אין מזהים? יודעים? ו.......עוד מליון שאלות (בערך).

פאמקי

New member
ברוכה המצטרפת (לעולם ולפורום)../images/Emo13.gif

איך מתחילים? כבר התחלת (את קוראת וכותבת בפורום). איך מכירים? בהמון דרכים. און ליין (חברות מהפורום, אתרי הכרויות וכו'), מסיבות,טיולים, מפגשי פורום וכו'. איך מזהים? שאלת מליון הדולר. חושבת שמפלרטטים ומקווים לטוב
. ספרי קצת על עצמך (אם בא לך). בת כמה? איך "גילית"? מה היה עד עכשיו? ובכלל... בהצלחה.

תודה ../images/Emo13.gif

אני בת 34 ומגיעה מהעולם הדתי (חרדי לשעבר). איך גיליתי? פשוט הרגשתי. זה לא שאני לא בעד גברים, אבל גם נשים מרגשות אותי ומושכות אותי (מן דו שכזו אני
). התנסות פיזית? לא ממש הייתה לי.

carmit37

New member
הי גם אני חדשה כאן. מכירה את ההרגשה ../images/Emo13.gif

התאהבתי באישה יותר מבוגרת ממני ב 18 שנים היא היתה הקואצירית שלי ואמרתי לה במייל היא אמרה שהיא לא בעניין והאמת חלק ממני הרגיש הקלה.(חלק ממש קטן) זו לא פעם ראשונה שהתאהבתי , לפני כמה שנים התאהבתי בחברה . אבל רק עכשיו הבנתי מה שההיתי צריכה להבין לפני שנים שאני כנראה לסבית. עכשיו אני יוצאת לדרך חדשה מקווה שהיה טוב ומצפה להכיר נשים חדשות. ..

עדיין

לא התאהבתי במישהי ספציפית. הייתה נשיקה (אפילו שתיים) והתאהבתי במגע העדין אך ההחלטי. מגע שהרעיד אותי ועשה לי חשק לעוד... מן מגע כזה שרק אישה יכולה לתת. תודה חמודה
ושיהיה בהצלחה

למעלה