טוב

קיר קמט

New member
טוב

בזמן האחרון שמעתי שמועות מדאיגות מחברים שלי, לפיהן צ´ונסי בילאפס החליט (כמה מפתיע) לעזוב את מינסוטה , כעת משנגמר לו החוזה. נכון שזה לא נכון ? בבקשה תגידו לי שזה לא נכון. ותמהני. לא נמאס לצ´ונסי לחרוש את היבשת לאורכה ולרוחבה ?
 

עידו17

New member
לא בהכרח

צ´ונסי החליט לנצל סעיף בחוזה המאפשר לו להפוך לשחקן חופשי, אבל זה לא אומר שהוא רוצה לעזוב. לאור העונה האחרונה הטובה שלו, יכול להיות שהוא וסוכנו חושבים שערכו עלה מספיק כדי לדרוש חוזה חדש ולהרוויח יותר. מהלך בו שחקן מנצל סעיף שחרור על מנת לחתום על חוזה יקר יותר באותה קבוצה הוא נפוץ ביותר.
 

קיר קמט

New member
שאלה

אתה יודע על קופצות אחרות על המציאה ? (והוא כן מציאה , הוא היה האור אצלנו השנה יחד עם וולי וקייג´י , רב הזמן.) ישוחרר ג´ו סמית לאלתר !
 

עידו17

New member
מוקדם לדעת

תחילת יולי זה בדיוק הזמן של הדיבורים והשמועות והספקולציות, ובחלק גדול מהמקרים לקבוצות יש אינטרסים שונים. קבוצה יכולה, למשל, להפיץ שהיא מתעניינת בשחקן מסויים ואף לזמן אותו להתרשמות, אך ורק כדי להפעיל לחץ על שחקן אחר שלה להאריך את החוזה, וגם מבחינת השחקן, המצב דומה. בילאפס יכול לרמוז על כיוון מסוים כדי לגרור קבוצה להציע לו חוזה גבוה ולאלץ בכך את מינסוטה להשוות את ההצעה ולשלם יותר. אי אפשר ממש לדעת. אני שמעתי על יוטה, אטלנטה ומיאמי כקבוצות שמגלות עניין בבילאפס, אך שוב בשלב הזה זה לא אומר הרבה. צריך פשוט לחכות בסבלנות. נקודה קטנה שצריך לזכורה בנוגע לצ´ונסי - הוא באמת היה השנה מציאה בהתחשב בשכר שלו - 2.47 מליון, אבל בשנה הבאה, עם משכורת כפולה בערך, יופעל עליו לחץ גדול בהרבה לעמוד בציפיות, וגם היכולת שלו עשויה להיות מושפעת בהתאם.
 
למעלה