טוב...

מירב ד

New member
טוב... ../images/Emo39.gif

ראיתי שהמצב של הפורום לא משהו...ושאולי סוגרים אותו...אז החלטתי לתת את חלקי בעניין...אני לא מעריצה שרופה של אביב כמוכם...אבל הוא אחלה זמר ויש לו שירים ממש טובים... ההופעה האחרונה שלו שהייתי הייתה בחוץ ניצנים ב"רוק ואהבה בחוף ניצנים" ולדעתי היה ממש טוב...היו שירים טובים...והיה הכי אדיר בעולם כשהו אירח את ברי סחרוף...וגם אירח את מיכה שיטרית שהיה ממש אדיר...בקיצור..אחלה הופעה... יש שיר שלו...שאני לא זוכרת איך קוראים לו...אבל הוא שיר ממש טוב...ויש לו שורה שהולכת ככה: "אני שלך לנצח...את המלאך שלי...." ואת המשפט הזה אני אזכור כל החיים...כי החבר שלי רשם לי אותו במכתב אהבה הראשון שהוא כתב לי...וגם בהופעה בניצנים כל השיר התנשקנו :)... בהצלחה עם הפורום...אם יהיה לי משעמם אני אכנס לרשום עוד הודעות... שלכם מירב

yellow cheese

New member
היי מירבי.....

אז ככה: אני שירלי ואני כמעט בת 16 מבאר שבע.... תרשי לי לתקן אותך... אני לא מעריצה של אביב גפן.. אני מעריכה אותו! אני אוהבת את השירים שלו, כשיוצא לי אני הולכת להופעות, מעריכה את הדעות שלו למרות שלפעמים הן דיי נוגדות את שלי, הולכת עם PEACE אבל בעיקרון אני לא מחשיבה את עצמי למעריצה היסטרית שלו... להעריץ בן אדם לדעתי זה דיי משפיל.... בעברי הערצתי את להקת (המממ...קשה!) היי פייב.... וזו בהחלט הייתה הערצה לשמה! הייתי מטורפת עליהם.....ממש אובססיה.... עם אביב זה משהו אחר ומי שמכיר אותי אישית במציאות יעיד.... אמנם הייתי קצת משוגעת כשנסעתי להפגנה "לא למלחמה מיותרת" בכיכר רבין בתל אביב לפני כ-חודש אבל ככה אני דיי רגועה בקטע הזה.... :) אה......ברוכה הבאה לפורום...(טוב שנזכרתי!).. ואני מקווה שתכתבי פה... :) לשיר שרשמת קוראים "מלאך" --> למען האמת זה דיי ברור אבל לא משנה...קורה ששוכחים.... :) אז..... המון הצלחה בביצפר.... (בת כמה את?!) ועםנ החבר המלאך.. :) משירלי מנהלת הפורום!

מירב ד

New member
הבנתי... ../images/Emo13.gif

הבנתי את מה שהסברת על הערצה...ואני מסכימה איתך... גם אני כמעט בת 16 (עוד חודשיים בערך)...ואני גרה די קרוב אלייך (שעה) מצפה רמון...מכירה?
... תודה...בהצלחה גם לך בבית ספר...וגם עם החבר עם יש לך... שלך מירב

איתי..

New member
מלאך

מפתח המרחק פתח לי שער של געגועים והפחד השואל בי האם את שלי אל תעזביני.. את המלאך שלי.. לפעמים אנ´לא מבין אותך את עוברת שינוי לפעמים אני בורח לא להיות תלוי אבל חוזר אלייך... את המלאך שלי... אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח... את המלאך שלי... אני שלך לנצח... את המלאך שלי...

למעלה