טוב.

a good demon

New member
טוב.../images/Emo141.gif

מה עשיתן בחופש? פרטו. מה אתן חושבות על חומוס? פרטו. האם לאכול שלושים חטיפי שוקולד זה רע? פרטו. מה הספורט האהוב עליכן? האם אתן בטטות? מה שלומכן הבוקר? באיזה שעה אתן בדרך כלל קמות בחופש? יש לך נרות חנוכה קטנים או גדולים? מה השוקולד הכי טעים בעולם? איזו ארץ את הכי אוהבת? (עברתי לדבר ביחיד תהרגו אותי
) מה הספר הכי טוב שקראת? מה הספר הכי גרוע שקראת? מה הסרט הכי טוב שראית? מה הסרט הכי גרוע שראית? שחקנית אהובה: שחקנית שנואה: שחקן אהוב: שחקן שנוא: שחקן חתיך: שחקן חתיך שהוא לא מהמורדים: קונדסאי אהוב: בגאיזה צבע תצבעי את הקירות שלך? איזה אל\ה יוני\ת את הכי אוהבת? מה את חושבת על בנים שמגיעים לפורום? מה את חושבת על מפרסמים שמגיעים לפורום? מה את חושבת על גני חיות? מה את חושבת על חוק טל? מה את חושבת על זה שמבטלים אותו? מה את חושבת על אוכלי חינם? מה את חושבת על פרסומות? זה זה או זה זה גלידה או פרוזן יוגורט? מקופלת או פסק זמן? חומוס אחלה או חומוס אחר? חומוס או טחינה? סושי או אגרול? כחול או ירוק? מצריים או יוון? דיסני או פיקסאר? מלך האריות או מוצאים את נמו? מצויר או ממוחשב? דרמה או קומדיה? רומנטי או בדיוני? שר הטבעות או הארי פוטר? הרמיוני מתאימה לרון או הארי? שחור או לבן? זהב או כסף? ורד לבן או ורד אדום? ורד ורוד או ורד צהוב? ורד צהוב א ורד לבן? ורד צהוב או ורוד אדום? ורד ורוד או אדום? ורד ורוד או לבן? (אוקע הגזמתי עם הורדים) מתנה רומנטית: כרית או נר? זר פרחים או ארוחה רומנטית? בשקיעה- נשיקה או חיבוק? בלונדיני או שחרחר?

a good demon

New member
עונה../images/Emo141.gif

מה עשיתן בחופש? פרטו. הממ, כיף. הלכתי לחברות ולקריון. מחמח. מה אתן חושבות על חומוס? פרטו. טעים. וגם בריא, כי יש לו טעם טוב וחומרים בריאים. האם לאכול שלושים חטיפי שוקולד זה רע? פרטו. כן, כי זה, בניגוד לחומוס, לא בריא. מה הספורט האהוב עליכן? שחייה. האם אתן בטטות? כן ולא מה שלומכן הבוקר? טוב, תודה באיזה שעה אתן בדרך כלל קמות בחופש? 9-11 יש לך נרות חנוכה קטנים או גדולים? קטנים מה השוקולד הכי טעים בעולם? שוקולד פרה איזו ארץ את הכי אוהבת? (עברתי לדבר ביחיד תהרגו אותי) צרפת מה הספר הכי טוב שקראת? סדרת הארי פוטר מה הספר הכי גרוע שקראת? שטח מת מה הסרט הכי טוב שראית? היום שאחרי מחר מה הסרט הכי גרוע שראית? סרט אקשן כלשהו שחקנית אהובה: אליסון האניגן שחקנית שנואה: לואיסנה לופילטו שחקן אהוב: אורלנדו בלום שחקן שנוא: בנחמין רוחאס שחקן חתיך: בראד פיט שחקן חתיך שהוא לא מהמורדים: אורלנדו בלום קונדסאי אהוב: ג'יימס בגאיזה צבע תצבעי את הקירות שלך? ירוק מרגיע איזה אל\ה יוני\ת את הכי אוהבת? ארטמיס מה את חושבת על בנים שמגיעים לפורום? שיצאו מה את חושבת על מפרסמים שמגיעים לפורום? שיצאו מה את חושבת על גני חיות? התעללות מה את חושבת על חוק טל? מטומטם לחלוטין מה את חושבת על זה שמבטלים אותו? כל הכבוד מה את חושבת על אוכלי חינם? איחה זה זה או זה זה גלידה או פרוזן יוגורט? פרוזן יוגורט מקופלת או פסק זמן? מקופלת חומוס אחלה או חומוס אחר? לא אכפת לי חומוס או טחינה? חומוס סושי או אגרול? אגרול כחול או ירוק? ירוק מצריים או יוון? יוון דיסני או פיקסאר? דיסני מלך האריות או מוצאים את נמו? מלך האריות מצויר או ממוחשב? ממוחשב דרמה או קומדיה? קומדיה רומנטי או בדיוני? בדיוני שר הטבעות או הארי פוטר? הארי פוטר הרמיוני מתאימה לרון או הארי? לרון שחור או לבן? שחור זהב או כסף? כסף ורד לבן או ורד אדום? אדום ורד ורוד או ורד צהוב? צהוב ורד צהוב א ורד לבן? צהוב ורד צהוב או ורוד אדום? צהוב ורד ורוד או אדום? אדום ורד ורוד או לבן? (אוקע הגזמתי עם הורדים) לבן מתנה רומנטית: כרית או נר? נר זר פרחים או ארוחה רומנטית? ארוחה רומנטית בשקיעה- נשיקה או חיבוק? נשיקה בלונדיני או שחרחר? שחרחר

RiN rOoN

New member
ברוך הבא למועדון../images/Emo70.gif

מועדון ש"ל
שונאי לואיסנה

RiN rOoN

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בטעות סורי לא שמתי
פשוט אני אומרת את זה הרבה לבנים ואני רגילה לכתוב ברוך..........אז......ברוכה הבאה למועדון

סתיו מם

New member
שיר -

רק עכשיו שמתי לב להודעה על הטלפונים. אתם יכולים לנסות עכשיו למספר ב 03 או מתי שבא לכם למספר ב 09. !!!. יאללה...

סתיו מם

New member
הנה שלי...

(מודה שכמעט ולא שרדתי את שלב ה-ורדים
) מה עשיתן בחופש? פרטו מרתון שר הטבעות בדי.וי.די. מושלם. מה אתן חושבות על חומוס? פרטו חומוס זה גם טעים וגם בריא... אני הכי אוהבת מסבחה. האם לאכול שלושים חטיפי שוקולד זה רע? פרטו לא בריא, משמין. עדיף לאכול אחד ולהשאיר טעם של עוד, ולא להתמלא בשטויות. מה הספורט האהוב עליכן? יוגה האם אתן בטטות? לא ממש מה שלומכן הבוקר? מעולה באיזה שעה אתן בדרך כלל קמות בחופש? 10 בערך יש לך נרות חנוכה קטנים או גדולים? קטנים מה השוקולד הכי טעים בעולם? מריר 70% איזו ארץ את הכי אוהבת? ישראל מה הספר הכי טוב שקראת? באדולינה מה הספר הכי גרוע שקראת? חוכמת הביגלה מה הסרט הכי טוב שראית? שמש נצחית בראש צלול מה הסרט הכי גרוע שראית? איי רובוט שחקנית אהובה דרו בארימור שחקנית שנואה אפרת בוימוולד שחקן אהוב גיא אריאלי (קצת אאוט) שחקן שנוא אדם סנדלר שחקן חתיך יהודה לוי שחקן חתיך שהוא לא מהמורדים יהודה לוי קונדסאי אהוב ג'ים קארי באיזה צבע תצבעי את הקירות שלך? תכלת בייבי איזה אל\ה יוני\ת את הכי אוהבת? אפרודיטה מה את חושבת על בנים שמגיעים לפורום? ברוכים הבאים מה את חושבת על מפרסמים שמגיעים לפורום? תלוי מי מה את חושבת על גני חיות? התעללות מה את חושבת על חוק טל? תזכירי לי - זה שמחייב בחורי ישיה להתגייס? אם כן אז אני בעד מה את חושבת על זה שמבטלים אותו? לא בעד מה את חושבת על אוכלי חינם? שיהיה בתאבון
זה זה או זה זה גלידה או פרוזן יוגורט? פרוזן יוגורט מקופלת או פסק זמן? מקופלת חומוס אחלה או חומוס אחר? חומוס שעושים לבד חומוס או טחינה? טחינה סושי או אגרול? סושי כחול או ירוק? כחול מצריים או יוון? יוון דיסני או פיקסאר? דיסני מלך האריות או מוצאים את נמו? מלך האריות מצויר או ממוחשב? מצוייר דרמה או קומדיה? דרמה רומנטי או בדיוני? רומנטי שר הטבעות או הארי פוטר? שרה הרמיוני מתאימה לרון או הארי? לרון שחור או לבן? לבן זהב או כסף? כסף ורד לבן או ורד אדום? אדום ורד ורוד או ורד צהוב? ורוד ורד צהוב א ורד לבן? לבן ורד צהוב או ורוד אדום? אדום ורד ורוד או אדום? אדום ורד ורוד או לבן? לבן מתנה רומנטית: כרית או נר? כרית זר פרחים או ארוחה רומנטית? ארוחה רומנטית נשיקה או חיבוק? נשיקה בלונדיני או שחרחר? בלונדיני

RiN rOoN

New member
אוקיייייייייייייייייייייי......

מה עשיתן בחופש? סתם יצאתי עם חברות או נשארתי בבית מה אתן חושבות על חומוס? יאמממממממיי! האם לאכול שלושים חטיפי שוקולד זה רע?דהה זה משמין!! מה הספורט האהוב עליכן?אמממ כדורעף האם אתן בטטות?ללאאא מה שלומכן הבוקר?הכל סבבה מה איתך? באיזה שעה אתן בדרך כלל קמות בחופש? 11-12 יש לך נרות חנוכה קטנים או גדולים? גדולים מה השוקולד הכי טעים בעולם? לדעתי שוקולד עם פצפוצי אורז איזו ארץ את הכי אוהבת?לא יודעת.. מה הספר הכי טוב שקראת?נראה לי ש"נונגה נונגה" או "מלך ההר" מה הספר הכי גרוע שקראת?"ולפיניאה מומי בלום" מה הסרט הכי טוב שראית?לא יודעתתת אמממ אולי "שישי הפוך"...וגם"איש על הירח"
מה הסרט הכי גרוע שראית?לא יודעת.. שחקנית אהובה:קמילה , לא יודעת.. שחקנית שנואה:לואיסנה אוךךךךך שתמות אמןןן!!!! שחקן אהוב:בנחהההההההההההההההה
שחקן שנוא:ליאון רוזנברג..(קוראים לו ככה
) שחקן חתיך:בנחמין רוחאס כפרה עליווו!!! שחקן חתיך שהוא לא מהמורדים:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי
חואן חיל נאברו ורן דנקר..... קונדסאי אהוב:יענו בדרן
אם כן אז רועי לוי , רועי בר נתן...כל הרועי
בגאיזה צבע תצבעי את הקירות שלך?תכלת איזה אל\ה יוני\ת את הכי אוהבת?אפרודיטה מה את חושבת על בנים שמגיעים לפורום?נחמדים.. מה את חושבת על מפרסמים שמגיעים לפורום?לא נחמדים
מה את חושבת על גני חיות?בס22ה למה לא
מה את חושבת על חוק טל?מה זה חוק טל
מה את חושבת על זה שמבטלים אותו?ושוב-מה זה חוק טל
מה את חושבת על אוכלי חינם? ............? מה את חושבת על פרסומות?הדבר הכי מעצבן שיכולת למצוא
זה זה או זה זה גלידה או פרוזן יוגורט?גלידההה מקופלת או פסק זמן?פסק זמן
חומוס אחלה או חומוס אחר?חומוס אחלה
חומוס או טחינה?אמממ שניהם תלוי מתי סושי או אגרול?אגרוללל כחול או ירוק?כחול.. מצריים או יוון?יוון.. דיסני או פיקסאר?דיסניי דההה
מלך האריות או מוצאים את נמו?מלך האריות.. מצויר או ממוחשב?לא יודעת תלוי מה.. דרמה או קומדיה?קומדיה.. רומנטי או בדיוני?רומנטי.. שר הטבעות או הארי פוטר?אממ שניהם.. הרמיוני מתאימה לרון או הארי? שחור או לבן?שניהם.. זהב או כסף?כסף.. ורד לבן או ורד אדום?ורד אדום ורד ורוד או ורד צהוב?ורד ורודדד ורד צהוב א ורד לבן?ורד לבן ורד צהוב או ורוד אדום?ורד אדום (הערה שלי:חלאס עם הוורדים
) ורד ורוד או אדום?ורודד ורד ורוד או לבן? (אוקע הגזמתי עם הורדים)ורוד (תודה רבה באמת
מתנה רומנטית: כרית או נר?נר זר פרחים או ארוחה רומנטית?גם וגם בשקיעה- נשיקה או חיבוק?גם וגם בלונדיני או שחרחר?שחרחר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מצדיעה למי שקרא את זה

למעלה