טוב. ../images/Emo13.gif
אז אולי, כדי לחשוב קצת על דברים אחרים, נחזור לשרשורי הסיפורים? זה היה משעשע, לא? עכשיו- הסיפור הזה הולך להיות הפוך. לא, לא כמו הפרק ההפוך בסיינפלד, למרות שזה יכול להיות... רגע... למה לא בעצם?
אוקי! שיהיה כמו הפרק ההפוך. כלומר- נתחיל מהסוף, וכל הודעה תהיה בעצם "סצינה" שקודמת כרונולוגית להודעה שלפניה. BEGIN: (כל קשר לדמויות מן המציאות הוא... אה... טוב, לאו דווקא מקרי
) "´כושילאמא של העידו הזה. שנתיים שאני נמצא כאן, ממש מול האף שלו, לא מפספס מילה שהוא מוציא, ועכשיו הוא נזכר?´ -למען האמת, זה היה המשפט הברור הראשון שעלה לי, אחרי הבלאק-אאוט של 10 שניות שהיה לי כשהוא אמר את מה שאמר. בעוד אני מתחבט איך להפוך את התחושה שלי למילים, עידו התחיל להתפתל מולי. ´זה בסדר´, הוא אמר, ´קח את הזמן שלך, אממ... אני לא ממש מצפה שתגיב מייד. זה קטע קשה, אני מניח...´. כמעט יצא לי ´לך תזדיין´ אבל עצרתי את עצמי. מי לעזאזל הוא חושב שהוא?"
אז אולי, כדי לחשוב קצת על דברים אחרים, נחזור לשרשורי הסיפורים? זה היה משעשע, לא? עכשיו- הסיפור הזה הולך להיות הפוך. לא, לא כמו הפרק ההפוך בסיינפלד, למרות שזה יכול להיות... רגע... למה לא בעצם?