טוב.............

טוב.............../images/Emo13.gif

<מה כל כך טוב?> כמעט הכל......כן......כמעט......! אני כאן......רק כשאני " מ ת ג ע ג ע ת " אז זה טוב? <כן........זה טיפלה נעים להתגעגע> לעצום עיניים......לזכור צבעים......צלילים......מילים...... ו ל ח י י ך
ו"החיוך הזה"........כשהוא מחייך אלייי........אני מתגעגת! שוקולדה לא מרירה וכל זאת היה במקום...........אופפפפפפפפפפפפפפפפ אחד ענקקקקקק!!!! שבת שלום תהיו טובים.......קצת.....לפעמים......תשתדלו....מאמץ קטן ....עוד טיפה ולחייך!!!!!!!!!!!
<ועכשיו הכי קשה......לשלוח.......לא לשלוח.......לשלוח.....לא לשלוח לשלוח......לא לשלוח.......לשלוח......לא לשלוח.......לשלוח....לא לשלוח לשלוח...לא לשלוח........לשלוח.....לא לשלוח.......לשלוח.....לא לשלוח>

לשלוח........לשלוח.....לא לשלוח....

געגעתי צ´וקולדה ... אפילו ריבוע לא השארת שיהיה מה לטעום בלילה מריר... שבת שלום חומד

נעמי 1

New member
לשלוח... לשלוח... לשלוח...

עם חיוכים... זה הרבה יותר מטיפה´לה. זה אפילו נעים... נעים מאוד. גם אני... כשמחייכים אלי... אני נמסה
שבת שלום
נעמי

שייכת

New member
אז הנה, רק בשבילך נעמי...

חיוך מלא שיניים מבית היוצר של שייכת <:::::::::::::>

לשלוח...לא לשלוח....לשלוח...

28 ש"ח כרטיס לוטו....אבל אם לא נשלח - איך נזכה ?

../images/Emo42.gif

וכשנגמר לי הגעגוע....... אז יש בי......... טעם של עוד...... ועוד ועוד............ <חזירה שכמוני
> "רק תן לנו עוד רגע ....רק עוד רגע........." בוקר טוב כ/עולם! שוקולדה לא מרירה רק מתלקלקת

נעמי 1

New member
ואצלי... הגעגוע רק מתעצם...

עם טעם של עוד ועוד. שלא יגמר. בוקר טוב שוקולדה לא מרירה... מנעמי בטעם של אהבה.

למעלה