טוב תקשיבו

distboy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למרות שלא הבנתי כלום...זה מצחיק!

s h e e p i t

New member
יש שרשור על זה ממש למטה...

אבל הנה שוב... עשיתי העתק הדבק כמו ילדה גדולה
(וכמו בעבודות של עוזי) יום שני ה-13.12 בעזריאלי. בשעה 15:00 בקומה האחרונה (מקסימום יש פלאפון אם לא מוצאים אחד את השני). לגבי השעה אני עדין לא סגורה, מקסימום היא תשתנה, אך התאריך והמקום מדוייקים ...בואו.

lifahead

New member
נצל'ש

ראיתם את הקליפ שעשו לfeeling good בערוץ 24? זה היה ממש מגניב!!!! אה ותרגמתי את t.i.r.o לרוסית וזה ממש נחמד..

lifahead

New member
אוי זה קצת ארוך..

והיו מילים שלא ידעתי אז השארתי אותם ככה.. יה דומיו שטו יה אוטנול asphyxiated יה חצ'ו רזביט תבוי spell שטו תי created תי שטוטה קרסיוויה a contradiction יה חצ'ו איגרת the game יה חצ'ו the friction תי בודיש מורטבה מיו תי בודיש מורטבה מיו bury it יה נידם תיבייה bury it יה נידם תיבייה smother it יה נידם תיבייה אוביט אתה נשה וורמי קנצ'איצה נשה וורמי קנצ'איצה תי נימוז'ש תלקנוט אתה underground תי נימוז'ש stop it screaming out יה חצאלה freedom.... אוף אין לי כח להמשיך...

Franz Ferdinand

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חהחהחה!!! איזה כיף לי שהבנתי כל מילה! (רוסית זה דבר משלם). אהבתי את איך ששילבת בין האנגלית והרוסית! עדיין יש לי חיוך על הפרצוף! זה פשוט קורע! זה מזכיר לי את איך שאני מדברת עם אימא שלי - מעין שילוב מוזר בין עברית לרוסית. לפעמים כשאני לא מוצאת את המילה המתאימה אני כבר אומרת אותה באנגלית... לדעת שלוש שפות באמת מקל על החיים שלי!

sharabigfan

New member
מגניב,יש מילה שתמיד

רציתי לדעת ברוסית "נינשקה" אני לא בטוחה שזה ככה:) מה זה אומר?

למעלה