טוב, תקשיבו

JuveFan

New member
לדחוק אתכם? חס וחלילה

לא לזה התכוונתי. התכוונתי לזה (ושימו לב, זה הולך להישמע פלצני בטירוף) שאפשר לחיות ב"דו קיום" עם ההודעות שלכם ועם ההודעות של אלה שמבקשים עזרה או פותחים דיון בנושא מסויים. רק אמרתי שאם כל אחד יפרסם הודעה מטעם המוח המטורף שלו, כל שאר ההודעות ידחקו למטה. לשם כך צריך לרכז את כל ההודעות ביחד. אבל לדחוק אתכם למטה?!?! חס וחלילה! יש מקום לכולם. ואני אמשיך בדיון הזה מחר. אתם אמנם בחופש הגדול, אבל לאלה שעובדים אין חופש בכלל... לילה טוב.

MiTzi Miau

New member
נמרוד!!

אתה די מגזים.. מזה הודעה שלא תשורשר למקום..? אנחנו לא רגילים לחרטה הזה אתה יכול לדבר איתנו לפני שאתה עושה משהו, זה שאתה המנהל אולי מקנה לך יותר מאיתנו אבל זה ממש אבל ממששששש לא אומר שאתה יכול לעשות כל מה שאתה רוצה, כי ברגע שתעשה את זה - אנשים פשוט יעזבו! בהתחלה אמרת שאתה לא רוצה להיות רודן.. אז.. כנראה שזה מה שאתה עושה "אין לי כוח לשרשר בשבילכם" מה אנחנו ילדים קטנים? אתה רוצה למחוק, תמחק, אל תתפלא כשפעם הבאה נחשוב פעמיים לפני שנפתח שרשור. ובנוסף, יש הודעות שהן מאוסות ואין צורך בהן יותר. ולכן הן נמצאות בדף ל-מ-ט-ה- כי אנשים לא כותבים בהן יותר, איחן כל רע בזה שהן יועברו לדף הבא. וחוצצצצצצצצצצצצמזה - כשיש הודעת OFF עם פול הודעות מסוגים שונים בפנים זה גרוע! מסיבה אחת ב-ל-א-ג-ן-.

JuveFan

New member
מיצי

אני לא רודן, אני מנהל פורום. אני בסך הכל עושה כל מה שכל מנהל פורום אחר עושה. את מוזמנת לבקר בפורומים אחרים ולראות שהמצב שם לא שונה.

MiTzi Miau

New member
אז תתפלא

אני מבקרת שעוד פול פורומים ואתה הכי קוטר שפגשתי.

JuveFan

New member
מיצי יקירתי

אל תשווי את פורום בנות "המדהים והשווה" לפורום הזה. שם אין נושא אחר לשיחה מלבד ענייני בנות ושאר טמפונים.

MiTzi Miau

New member
סליחה מותק?!

מאיפה אתה יודע שזה הפורום היחיד שאני נמצאת בו הייתי בעוד הרבה פורומים ומאז שפרמטתי לא ממש היה לי כוח להיכנס אליהם.. ושם ילכנו לכתוב מה שרצינו ומתי שרצינו. ויש לך בעיה עם פורום בנות? לפחות הוא חי הרבה יותר הפורום הזה! לבנות יש הרבה יותר נושאים מטמפונים עם כל הכבוד שכנראה אין לך.. ברחובות אין הרבה גם מה לדבר אז עדיף שתחשוב פעמיים לפני שאתה כותב סתם תגובה חסרת קשר.

MiTzi Miau

New member
סליחה מותק?!

מאיפה אתה יודע שזה הפורום היחיד שאני נמצאת בו הייתי בעוד הרבה פורומים ומאז שפרמטתי לא ממש היה לי כוח להיכנס אליהם.. ושם ילכנו לכתוב מה שרצינו ומתי שרצינו. ויש לך בעיה עם פורום בנות? לפחות הוא חי הרבה יותר הפורום הזה! לבנות יש הרבה יותר נושאים מטמפונים עם כל הכבוד שכנראה אין לך.. ברחובות אין הרבה גם מה לדבר אז עדיף שתחשוב פעמיים לפני שאתה כותב סתם תגובה חסרת קשר.

Black Hawk

New member
חבר'ה-

"אנחנו לא קצת גולשים??" שירן- עם כל הכבוד לנמרוד, הוא מנהל ורוצה לפתח את הפורום. זכותו. לא מתאים לך שיטת הניהול שלו- את מוזמנת "לפרוש". נמרוד- בחייאת דינק, תנסה לא להיגרר לויכוחים סתמיים. זה לא מוביל לכלום.

MiTzi Miau

New member
מוזמנת "לפרוש"?

עם כל הכבוד לנמרוד- הוא מוחק הודעות של אנשים כי לא מתאים לו המקום שבו הם שושרו ואלי אני יודעת שאתה מת להיפטר ממני בפורום כבר הרבה זמן אבל מצטערת, אני פה.

Black Hawk

New member
לא... דווקא ממש לא...

באמת שלא אכפת לי מי בפורום, מי יבוא ומי ילך- כי הפורום זו במה פתוחה להבעת כל האנשים והדעות. בא לך להיות פה? בבקשה, ואפילו בסבבה. ככה אנשים כותבים, מגיבים וכ"ו. אבל זה נשמע כאילו את עושה טובה למישהו שאת פה "בפורומים אחרים... לעומת זאת בפורום הזה..." בא לך להישאר? בסבבה (באמת!!), אבל אל תקטרי על המנהל פה. לא מתאים לך צורת הניהול?? את יכולה ללכת, אף אחד לא כבל אותך לפה.

MiTzi Miau

New member
.........../images/Emo36.gif

אם שמת לב.. אני לא היחידה שמתלוננת על "צורת הניהול" כמו שאתה אומר. אז מה הבעיות שלך שאתה נכנס רק בי? תקרא את כל השרשור.. ואז תגיב. חוצמזה בתור אחת שכותבת בפורום מותר לי להביע את דעתי על צורת הניהול ואם הוא באמת ימשיך אני באמת אשקול לעזוב פה כי ממילא עם כל האנשים פה אני מתכתבת באיסייקו

נכון!!!

באמת אם כל הודעה קטנה שרושמים פה, הופכת לויכוח... גם אני אעדיף בסוף לעזוב את הפורום! ושירן, זו לא רק את חושבת ככה! (אז אלי, אל תגיד שרק שירן מתלוננת) להזכירכם, אני ונטלי התחלנו להביע את דעתנו על העניין הזה... ועובדה שכמעט כולם הצטרפו לדעה שלנו... קיצר, אם על כל הודעה שאני כותבת.. אני אצטרך לחשוב פעמיים לאן לשרשר, מה לכתוב וכו'.. אז אני מעדיפה לא לכתוב הודעות בכלל!

MiTzi Miau

New member
גו מיטללללללל

אוהבתתתתתת

asi man

New member
אלי עזוב אותך מזה...

מותר לה להביע את דעתה בלי להמליץ "לפרוש" היא גולשת קבועה,אם היא תלך הפורום הזה יהיה לא משהו

Black Hawk

New member
תסתכל (וגם את אגב)-

אם יש משהו שאני לא אוהב זה שאנשים עושים משהו "כטובה". אם בא לך לכתוב- סבבה, בכיף שלך ואני בטח שלא אמנע זאת ממך. אבל אל תעשי שאת עושה טובה למישהו שאת כותבת כאן. הפורום הזה ימשיך לזרום, ולחיות גם בלעדייך- לא יקרה לו שום דבר. אבל אם לא טוב לך, אף אחד לא מכריח אותך להישאר ובטח שלא תעשי "טובות" לאנשים.

למעלה