טוב תקשיבו...

טוב תקשיבו...

דבר ראשון שבת שלום! דבר שני- מה עשיתם אתמול? איך היה? =) דבר שלישי והעיקרי...זוכרים שסיפרתי לכם על יום הסטודנט של אונב' ב"ש ?! ואמרתי לכם שזה מתקיים בניצנים כי בד"כ האונב' לא עושה את היום בשטח של האונב' והם שוכרים מקום מיוחד אבל בגלל שהמקום הזה בדיוק בשיפוצים או משהו כזה אז הם החליטו לעשות את זה בניצנים ופולללללללללל אומנים מגיעים!!! החברים של נטאשה (!!!!), אביב, שלום חנון שיוווו שכחתי כבר מי אבל מ-ל-א!!!!! וזה יומיים!!! 1-2 ביוני...! הכי דבסט! אז אפשר להיפגש שם מי שמגיע+ זה עולה כסף כניסה..=/ באסה.. כיאלו מעניין כמה זה יעלה אבל ...לא יודעת...טוב נשאל את אחותי (היא באונב' ב"ש) + מושששששששששששששששששששש מופיע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שייוווו כפרעות עליו... קיצר מחכה לתגובות+ לא יודעת...=/ יום דבסט שיהיה לכם!

the iron fairy1

New member
אחותי הנדחפת..תגידי?

יומיים בלי שינה אני מניחה..? חחח.. וואי אני מתה לבואאאאאאאאאאאאאא נראה לי סבבבבבבה... !!!! שיהיה לך שבת שלום ואופטימי מתמיד! אתמול ישבתי בבית עד 2 בלילה! זוכרים זוכרים..

בכייייייייייף../images/Emo6.gif

שיוו נשמע מתפנאן עיזייים! גם אני גם אני! :) שבת שלום גם לך בובה! חזרתי עכשיו מהעיר העתיקה... חח ופגשתי ערבי אחד שהיית אוהבת.... חחח חשבתי עלייך כשדיברתי איתו (הוא היה דלוקק לגמרי אחותי... חחח) קיצר פנאןן פיס! ניצן:)

היה פנאן... :)

והייתי שם כי הייתי צריכה לקנות סנדלים תנכיות חדשות כי שלי נקרעו לי... וגם כי רציתי להוציא את אמא קצת מהבית כי נשברה לה היד... :( מסכנה שלי... היה שעווות כיף :)

ל י מ ו ן

New member
אה..והשוטים לא מופיעים??

אם הם לא מופיעים לא נראה לי אני מגיעה..אין לי כסףףףףףףףףףףףףףף יש לי בדיוק 6 זוזים וחצי בארנק

100 ש"ח ../images/Emo4.gif

עזבו, פשוט נשמור את הכסף לחודש הבא שהשוטים יבואו לב"ש!!!

the iron fairy1

New member
יאללה יא קמצן..

תראה כמה הופעות אתה מקבל בעד 100 ש"ח.. ועוד בנוסף לכל זה.. אני יהיה שם.. מה , לא שווה?

אם את שם אני שוקל מחדש ../images/Emo9.gif

לא סתם, יש עדיין מצב שאני בא כי אני עושה למישהי ראסטות אז יהיה לי כסף :)

the iron fairy1

New member
אתה עושה ראסטות???

עלקקק ממ.. אני עושה בבראשית... אבל בטח יגנבו ממני שם כסף... :/

the iron fairy1

New member
מתי בדיוק תעשה לי ?!!??!

אתה יודע.. אתה דיי גר בבאר שבע ואני דיי גרה בזכרון! קצת קשה ככה להיפגש רק לאיזה כמה שעות.. מבין? ולמה סכום סמלי? המחיר שאתה לוקח זה מה שאתה צריך לבקש מכולם! מה אני מיוחדת ?!..לא..

the iron fairy1

New member
מה אתה רציני?

אתה בא לשם לכמה שעות ותבזבז את על לעשות לי ראסטות..? לא חבל על הכסף...?? טוב.. נדבר! אבל תתחבר.. זה יכול לעזור..

the iron fairy1

New member
חחחחח....

סבבבבבבה נראה לי שעד אז כבר יהיו לי ראסטות!!! אין לי סבלנות לחכות...

למעלה