טוב תקשיבו...

קשתונה

New member
טוב תקשיבו...

לאור השרשור העצבני אני חושבת שדברי קצת הוצאו מהכוונה האמיתית שלהם...(המושג "הוצאו מהקשרם" עושה לי קונטציות פוליטיות מדי...) -לא התכוונתי לפגוע באף אחד! - אני בטוחה שאף אחד אחר לא התכוון לפגוע באף אחד גם! - אני מאמינה שאם מישהו מבקש להפסיק כי מפריע לו...כנראה שמפריע לו והוא צריך להפסיק. - אני לא חושבת שאני יותר טובה מאף אחד פה למרות שאולי זה נרמז מכמה הודעות....אני ממש ממש ממש ממש לא חושבת ככה... - אני חושבת שכדאי שכולנו נרגע. - אני חושבת שרנה צריכה להשאר פה! - אני מצטערת אם פגעתי במישהו. - הכרתי בנאדם מאוד נחמד שאני לא אגיד מי הוא כדי לא להביך אותו. - ואח של אלה הוא סקסי בצורה מחרידה! (מצטערת הייתי חייבת להוסיף!!!)

קשתונה

New member
אהההההה ותודה לגל כי....

"אבל מה אכפת לכם לשמור את זה לשיחות פרטיות? אם זה כל מה שאתם צריכים לעשות בשביל שמישהו ירגיש יותר טוב, לא שווה את זה?" זה כל מה שניסיתי להגיד. לא אומרת לא לדבר...אומרת אם אתם מדברים ולמישהו זה מפריע...את הנושא הזה תעבירו לפרטי...(מסרים איסיקיו טלפונים וכדומה...)

s h e e p i t

New member
תוריד את החיוך הטיפשי הזה מהפרצוף

שלך! חחח סתם החיוך הזה פשוט.... יווו יווווווווווווו דיי

קשתונה

New member
אה ואני רוצה להיות ילד השבוע...

תפתחו שרשור נפרד עם כל השאלות כולןןןןןןן החל ממה לבשתי לראש השנה בכיתה א... ועד איזה עיניים הכי יפות לבנים ומה אורך השיער המדויק? מבטיחה לענות על הכללללללללללללללל

למעלה