טוב תקשיבו...

rAmikube

New member
טוב תקשיבו...

לגבי המפגש פורום: סיכמנו שזה יהיה בחנוכה באיזה יום אבל אני רוצה לדעת סופית כי אני לא יכנס לאינטרנט החל מיום ראשון בגלל שמסדרים לי איזה משהו. אז אני מעדיף לדעת עכשיו. למרות שיש פה כאלו שלא ממש בא להם על להגיב, אני שם לב שמי שבא זה מטייל, מרי, אודליה, רוני...ו...טוב, לא זוכר...אה! ושכחתי, יש את קבוצת הינירים שלא ממש ענתה אז עדיף שיענו. בכל אופן, יש כאלו שלא נכנסו בשבוע-שבועיים האחרונים אז תודיעו להם גם.

icודליה

New member
../images/Emo110.gifרמיייייייייי

וואטס-אפ יו יו מן. לא משנה.... ס'תכלו על השעה וגם קמתי מוקדם אז אני קצת מסטולה. בכל מקרה, אני מקווה שאנכי משכנעת הורים לעזריאלי בשלישי. שעה.... המממממ זה באמת תלוי באיזה שעה, אבל אני מניחה משו בסביבות 10-11-12 אני מקווה שאיכשהו אני מגיעה לבית שמש בשנית, ואסע ברכבת עם שירן+אלכס. מה נסגר בסוף עם הילדה הזו אלכס? יש מומולדת בשלישי?

icודליה

New member
../images/Emo110.gifיש בעיה עם שלישי?

פשוט היה פה שרשור לפני כמה ימים... זה פסיידר אני יודעת שלא היית.

א ב י ג ל

New member
הייכמה זמן לא נכנסתי לכאן ויש מצב

למפגש? גם אני מוזמנת? מתי בחנוכה? בעזריאלי? טוב מחכה לתשובות...

icודליה

New member
../images/Emo110.gifברור!../images/Emo24.gif

כולם מוזמנים, אלא אם כן את מתכוונת לרצוח אותי. המממממ חנוכה כנראה יומשלישי שעות 10-11-12 בעזריאלי.

א ב י ג ל

New member
יום שלישי????

דווקא כשאמרתי לאמא שלי להתקשר לקבוע לי תור למרפאת שיניים? טוב מתי יהיה יום קבוע? (שנוכל להתקשר לרופא שיניים
) למה שאני ארצח אותך? אחלה עזריאלי זה קרוב אליי. אלה שעות נוחות. סתם שאלה. מה נעשה שם? כי נגיד במפגש פורום בריקודי עם, אנחנו רוקדים ואז מתכנסים לאיזה רבע שעה מקסימום ואז חוזרים לרקוד... אה ואני לא אוכל להיות כ"כ הרבה זמן.....כלומר לדוגמא עד שתיים וכאלה... מי בא?

א ב י ג ל

New member
רק לא חמישי-שישי-שבת כי אני באילת

לבד לבד לבד לבד לבד.......! אני מאושרת!

icודליה

New member
../images/Emo110.gifקודם כל

אני צריכה לוודא שאתם לא רוצחים, כדי שההורים שלי יסכימו שאני אגיע. המממממ אין ממש תוכנית מסודרת (אפשר לגבש משו...)
חייבים להחליף מס'
, כי אני למדתי מהפאשלה של מפגש אחר, אמנם לא הייתי נוכחת אבל...
מדברים, מדברים... המממממ
אולי נלך לאכול משו (תזכרו - מקום כשר!)
אפשר אולי ללכת לסרט....
סתם להסתובב בחנויות ואולי קצת שופינג זה מה שהרגע הצלחתי לחשוב עליו... תעלו רעיונות....

icודליה

New member
../images/Emo110.gifגם לך נתקע המקש ח'? ../images/Emo12.gif

ייייאאאאא איזה חתימה בובע יש לך.
קרעת אותי
הממממממממממ..... חחחחחחחחחחחחחחחחח?

icודליה

New member
../images/Emo110.gifלא של הפורום הזה...

אני אספר לך את הסיפור בכל מקרה: הם קבעו בפארק הירקון, לא החליפו טלפונים, לא ידעו מי זה מי.... ולא היה בכלל מפגש
את התמונה שלי אפשר לראות בבלוג (ברור שאני לא נראית כל יום כמו אחרי גשם שוטף) אבל אני עוד צריכה להקטין ת'תמונות מהטרומ מפגש פורומ.. (אלכס, שירן..)

zvozda4ka

New member
אהממ../images/Emo15.gif

אודליה,זוכרת את המסר ששלחתי לך בקשר לרוצחים?!? אני מחכה לטל' של אמאשלך... וגם יש לי טלפונים של כמה אנשים פה...אני יחליף עם עודכמה.. וחוצמזה
סרט
נאכל משו...
חח...פעם נפגשנו כמה חברים ואני ועוד 2 ילדים תקענו את עצמנו במעלית חחחחחח....בכוונה....צרחנו משם והכל.....בסוף כזה גילינו איך פותחים אותה..
מזא?!?נדבר המון המון המון....
זהו

א ב י ג ל

New member
הכי הכי הכי אבל הכי הכי הכי הכי הכי

אהבתי את הקטע של האוכל
לסרט יקח די הרבה זמן, לא? כי נגיד בטח נהיה שעתיים שלוש (לפחות אני, אני חייבת ללכת ביום שלישי, וגם יום שני לעוד מקום אחר הצהריים) וסרט יבזבז די הרבה זמן... אני מציעה שגם נלך לג'וייסטיק....

zvozda4ka

New member
עדיין לא קבענו יומשלישי...../images/Emo15.gif

תקשיבו
יכול להיות שאני כן יכולה לבוא ביום שני... כי תותי אולי הולכת ביום שני,נסע ביחד ברכבת כי ממלא גם היא צריכה לנסוע לכיוון תא... אולגע,זה בסדר מצדך שאולי היא תבוא?

rAmikube

New member
יש פה אנשים לא בסדר!!!!!!../images/Emo46.gif

אני לא יתחיל לומר שמות, אבל לא מגיבים לגבי המפגש פורום! והמבינים - יבינו

למעלה