אריאלה פיקסלר אלון
New member
טוב, תקשיבו ....
לצערי אני לא יכולה להתחמק מזה והחשמונאי הרשע החליט כבר הבוקר לקחת אותי לבית חולים וזה אומר שככל הנראה לא אוכל להתחמק מהניתוח המסריח שניסיתי לדחות עד אחרי החגים. אין לי מושג מה יהיה ומתי, אבל עד 12:00 אני חייבת להיות שם, כי מנהל המחלקה מחכה לי (אמרתי : חשמונאי רשע! הלך לדבר איתו במרפסת כדי שלא אשמע
). אז... אני מתארגנת לי כאן , אני קרועה מעייפות כי לא ישנתי הלילה ואני נראית כמו התשובה הנשית לשימי תבורי (יאקקק !) לא חשוב, אעדכן אתכם כשאדע מה הולך איתי. אני מבקשת : תהיו טובים, זה כולל אתכם גרגולים אהובים שלי. נא לא לנשוך אנשים , טוב?
וחוץ מזה, אני מתה עליכם, אנסה לקחת את הנייד איתי, למרות שהפעם זה יהיה מסובך יותר, אבל אנסה בכל זאת, כי בטח שלא אנותח היום (אכלתי הבוקר....), אז... עדכונים עוד יבואו. יאללה חמודים, נשיקות, אני עפה לסיים איזה פוסט חשוב ונדבר אחורי זה...
לצערי אני לא יכולה להתחמק מזה והחשמונאי הרשע החליט כבר הבוקר לקחת אותי לבית חולים וזה אומר שככל הנראה לא אוכל להתחמק מהניתוח המסריח שניסיתי לדחות עד אחרי החגים. אין לי מושג מה יהיה ומתי, אבל עד 12:00 אני חייבת להיות שם, כי מנהל המחלקה מחכה לי (אמרתי : חשמונאי רשע! הלך לדבר איתו במרפסת כדי שלא אשמע