טוב, תקשיבו ....

טוב, תקשיבו ....

לצערי אני לא יכולה להתחמק מזה והחשמונאי הרשע החליט כבר הבוקר לקחת אותי לבית חולים וזה אומר שככל הנראה לא אוכל להתחמק מהניתוח המסריח שניסיתי לדחות עד אחרי החגים. אין לי מושג מה יהיה ומתי, אבל עד 12:00 אני חייבת להיות שם, כי מנהל המחלקה מחכה לי (אמרתי : חשמונאי רשע! הלך לדבר איתו במרפסת כדי שלא אשמע
). אז... אני מתארגנת לי כאן , אני קרועה מעייפות כי לא ישנתי הלילה ואני נראית כמו התשובה הנשית לשימי תבורי (יאקקק !) לא חשוב, אעדכן אתכם כשאדע מה הולך איתי. אני מבקשת : תהיו טובים, זה כולל אתכם גרגולים אהובים שלי. נא לא לנשוך אנשים , טוב?
וחוץ מזה, אני מתה עליכם, אנסה לקחת את הנייד איתי, למרות שהפעם זה יהיה מסובך יותר, אבל אנסה בכל זאת, כי בטח שלא אנותח היום (אכלתי הבוקר....), אז... עדכונים עוד יבואו. יאללה חמודים, נשיקות, אני עפה לסיים איזה פוסט חשוב ונדבר אחורי זה...

rubber duck

New member
בהצלחה ולבריאות ../images/Emo13.gif

והכי חשוב , תני לעצמך קצת אבל טיפה לנוח שרון

זדשב

New member
מה יהיה איתך תגידי ?

תתחשבי ברופאים , הם בטח מותשים מכל החגים שיעבור בשלום ובמהרה

kdr

New member
יום אחד תודי לחשמונאי

להתחתן עם שימי תבורי ? ועוד ממין נקבה ? אני מאחל לך בהצלחה בניתוח, אם את עייפה אולי לא תצטרכי הרדמה. מקווה בשבילך שזה יהיה הניתוח האחרון בחמישים השנים הבאות, מקסימום ציפורן חודרנית. החלמה מהירה, נחכה לך כאן בכליון עיניים. אני מבטיח לגרש, לבקשתך (בעזרת המנהלת הבכירה בפועל "שוב מתחילה מחדש"), חרקים טורדניים.

סמד13

New member
אני בהלם בשוק והמומה ממך

ככה תהי בריאה ומהר ותשארי את הטלפונים שלי לחשמונאי שאם יצטרך משהו קטן כגדול ותחזרי מהר שמעת מקווה שזה פעם אחרונה שאת ככה מתגעגעת לרופא תגעגעי אלי מלאן בריאות יקירתי חיבוק ענק וגם נשיקה סמדי

akavishon

New member
אויש... הגיל עושה את שלו.. הגבתי בהודעה אחרת

אבל שלחי לי במסר את הכתובת שלך ולינק שאת בוחרת מהבלוג שלי, אני אשלח לך להחלמה. רק קחי בחשבון את הדואר, אז ריזוטו לא הולך...

פנומן 72

New member
החלמה מהירה ותשובי במהרה

כי יש פה שני בלגניסטים שיחריבו את הפורום. חבל.

אהובתי, תפסיקי לדחות דברים

ותתחילי לטפל בעצמך. אוהבתותך המון ומחכה לעדכונים שאת אחרי ומשגעת את הצוות הרפןאי (כבר שמעתי דיווחים בחדשות שבתי החולים בבירה בכוננות ספיגה
)

מירי ד

New member
החלמה מהירה ותשמרי על הנעליים...../images/Emo6.gif

חשבת ששכחנו טעית אוהבים אותך.

תודה לכולכם אהובים שלי ../images/Emo25.gif

לבינתיים אני בבית ואני כל כך שמחה על כך. הצלחתי לשכנע את החשמונאי שכל מה שאעשה היום בבית החולים אני יכולה לעשות בסניף מכבי הקרוב לבית , ואכן - מהבוקר אני רצה בין בדיקות, צילומים, אולטרסאונדים וכו', ועדיין יש לי כמה בדיקות עוד לפניי, אבל אני בבית. כל כך לא התאים לי להתאשפז היום שאין לכם מושג. אז מחר... מחר יום חדש ורק אז אלך, לבינתיים אני במנוחה של חצי שעה בבית עד הבדיקה הבאה. אז תודה לכולכם מקסימים ומקסימות שלי על המילים היפות. קראתי, צחקתי, התרגשתי, אין עליכם בעולם !!! וואלה לא מחליפה אתכם בשום כלום ! יאללה, הולכת להתארגן לעוף שוב החוצה....

אליה ל

New member
מה יהיה איתך תגידי?

וואלה שאת קרצי אמיתית, קודם כל מספרת לכולם שאת נלקחת מאיתנו בעל כורחך לבי"ח -כולם נכנסים לאטרף ואחרי שכולם נכנסים לאטרף את באה ומספרת שאת בבית - כאילו - וואלה מותקית, הדאגת - זה לא שאני לא שמחה שאת בבית נהפוך הוא אבל עד שהגעתי להודעה שלך שאת בבית כבר ירד לי הלב לתחתונים ועלה בחזרה. טוב, אז אני מבינה שמחר אני צריכה שוב להתחיל לדאוג? או אחרי החגים - תוכלי להודיע בבקשה - ותחשבי על זה שאני צריכה לגמור לארוז את הבית - אומנם אני לקראת הסוף אבל........... וגם לדאוג לעוד כמה דברים ....... אז נא לדווח בנחת בבקשה מה קורה איתך. מתי את מתאשפזת בבי"ח ומתי את מאשפזת אותנו כאן בפסיכיאטריה. חיבוקים ונישוקים

למעלה