טוב, תקשיבו ....

אליה ל

New member
באמת מותק ../images/Emo46.gif אני מדברת על בית הקפה ולא

על המקום השני. בבית הקפה לא היית! במקום השני כן היית! ודרך אגב, בטלפון גם לא היית היום בערב. נשיקות

אילה56

New member
אליה גם אני מדברת על בית הקפה

ולמקרה שפספסת הנה הקישור: שחור על גבי תפוז

הנה, במיוחד עבורך, שוב: אני בבית.

אני לא במצב רוח ניתוחי ובשביל כזה ניתוח צריך לבוא מוכנים, וזה לא אני כרגע. אז נחכה. רק עוד קצת. בינתיים אני משחקת אותה לרופאים בקטע של :"אויש, בטעות אכלתי" וכאלה, אבל זה מצליח, אז נמשיך.... ואמרתי לך פעם - שלא תעיזי לדאוג לי כי אני בסדר גם כשאני לא בסדר.

אליה ל

New member
אז מה שיש לי לומר לך קרצילה' זה:

זה שאת אומרת לא לדאוג לך זה בסדר אבל................. אני לא יכולה שלא לדאוג מכיוון שזה ה"תפקיד" שלי בחיים - לדאוג לאי אלו אנשים. חוץ מזה, כשהדברים נעשים בשלט רחוק אז זה עדיין שלט רחוק - מה שבהחלט מפריע לנושא חוץ מזה, ברור שאת תהיי בסדר - אז??????????????. וכמה זמן את חושבת שהרופאים שלך או החשמוני הגיבור שלך יקבלו את ה"אויש אכלתי לא בכוונה"? אהה? טוב, אני ממשיכה לארוז. מחר עוברת לבית החדש - הלכתי לראות אותו קודם ועדיין לא ניקו אותו - כאלה מעצבנים הבטיחו לי שינקו אותו בבוקר, מזל שההובלה היא בצהרים. בבוקר אני אמורה לקבל את התנור יותר נכון אני מקווה שאקבל אותו בבוקר אחר כך יבואו לחבר ולהתקין את צנרת הגז. טלפון בזק יותקן רק לקראת סוף השבוע הבא - כאלה מגעילים. החברה מהכבלים גם כן מעצבנים - חשבתי שהם יבואו להתקין לי את הכבלים ביום שישי אבל קודם התקשרו לומר לי שמחר יבוא טכנאים לעשות שם איזה משהו עם הצנרת / תשתית - לא יודעת מה ואם הם יצליחו אז הם גם יחברו לכבלים ואם לא יהיה זמן אז אכלתי אותה עד לשבוע הבא וזה מעצבן מאוד. אז אני הולכת להמשיך לארוז - תתנהגי יפה בינתיים

kdr

New member
רוצה עוד תירוץ ?

חבר שלי הגיע לניתוח, בשאלון יש סעיף ששואלים "מתי הפסקת לקחת אספירין או מדלל דם אחר" הטמבל אמר "הבוקר לקחתי כדור". כמובן העיפו אותו הביתה. עכשיו תוכלי להחליף תירוץ. העיקר שתהיי בריאה

גדול גדול גדול !!!!!!!!!!!אבל אני כבר מסודרת

אתמול הלכתי לרופא שלי במכבי, זה שכל הזמן נלחץ רק מלראות את עובי התיק שלי (היום זה במחשב...) והייתי צריכה להחתים אותו על כל מיני טפסים שקשורים בניתוח והוא שאל מה היו התוצאות הפתולוגיות של הניתוח האחרון מלפני שלושה שבועות וכמובן שלא ידעתי כי מי בכלל התקשר לשאול, אז עניתי ש- no news good news , אבל הוא לא השתכנע ואמר שהכול עכשיו נעצר עד שהוא יברר את התוצאות הפתולוגיות , ואני ? הדבקתי לו מה זה בוסה שחבל לכולם על הזמן, אז כעת אני בנבצרות ניתוחית זמנית ואני מה זה מאושרת, את סוכות אעביר בטיולים בצפון , ישששש !!!! מלאכתם של מנוולים תמיד נעשית ע"י אחרים !!!

kdr

New member
שאני אבין, את טיפוס של חנוכה

מטופלת במכבי. נשואה לחשמונאי. נראית כמו סופגניה. להמשיך ? אה, את זה אמרה לילי ומסרה ד"ש.

בריאות אהובה ויאללה תפסיקי עם ההרגל הזה

יש עוד מקומות לבלות בהם. אוהבת המון נשיקות לבינתייים

מאקי

New member
ארי. נתפלל בשבילך.

מישהו יודע מה קורה ? יש חדר מצב? מישהו?

kdr

New member
עדות שמיעה

לפי הפה מפיק המרגליות שהיא פתחה עלי (או על לילי) בטלפון, היא צריכה ניתוח לאונה המקללת. לפי מצב הרוח, היא תחיה עוד 50 שנה לערך. לפי הבטחותיה, היא תיראה בקריות במהלך סוכות. אז תקבלו עדות ראיה. חג שמח

noa555555

New member
רק עכשיו ראיתי, את והשטויות שלך!!!

תמיד אני צריכה לדעת הכל אחרי??? מתפללת להצלחה שם. אדבר איתך. קרצי שכמוך אוף.

ayeletba

New member
../images/Emo140.gif אריאלה, אמנם באיחור לא אלגנטי

מחזיקה לך אצבעות לבריאות והצלחה!!

למעלה