טוב תקשיבו

A N I g M A

New member
טוב תקשיבו../images/Emo11.gif

אני לא זוכרת בדיוק את הפרטים, אבל יש הופעה של איה כורם, אביתר בנאי, היהודים, בית הבובות ועוד כלמיני נחמדים כאלה באשדוד(?) או משהו. לא רגע. אוף, זה היה במיי מיוזיק מגאזין. הם אמרו שזה בא להחליף את פסטיבל ערד. מישהו רוצה להיות בוב ולחפש פרטים?

mey17mey

New member
מצאתי משו על אשדוד

אבל לא כתוב שאביתר יופיע שם הנה מה שרשום לקוח מאתר מומה. ------ יומיים של הופעות במסגרת חגיגות ה - 50 לעיר אשדוד . הפסטיבל הוא פרי יוזמתם של חברת טבת הפקות , עיריית אשדוד והמנהל המוסיקלי דני רכט (מי שהפיק את טיפקס ופונץ' ויזם את פסטיבל נקסט) , ומתקיים בלי כל חסות מסחרית או סלולרית . ביומו השני של הפסטיבל יופיעו שוטי הנבואה , בשיתוף דין דין אביב , איה כורם במופע חדש והמופע המשותף של אביב גפן ועברי לידר , עם חימום של להקת העברית . בשמונה פאבים באיזור , יתקיימו מופעי חינם של אמנים כמו איזבו , רוקפור , אריאל זילבר , רונית שחר , הזבובונים , השיבולים , סודוקו ועוד .

ח ל ו ן

New member
../images/Emo191.gifחוצפנית!

מי נתן לך רשות לפתוח הודעה חדשה?!
סתם כפרה. אין לי מושג לגבי אשדוד.

TEENAGER1

New member
כן כן כן כן!!!

את מתכוונת לנסוע?!
take me with you! ביום רביעי 28.6 21:00 אהוד בנאי בבכורה של מופע חדש (במה 1) 21:30 שלושים-הופעת בכורה לפרוייקט (במה 2) 22:00 היהודים+בית הבובות (במה 1) 23:30 אביתר בנאי (במה 2) להזמנת כרטיסים: 03-9666141

ברררר

New member
כן!! פסטיבל אזור התעשייה

גם עברי ואביב וכוו''' תבואו!! אני רוצה לבוא ולראות אותכם!!!! [למרות שאשדוד זה איזה 4 שעות מהבית שלייי]

ברררר

New member
כנסו לפה ותראו את התפריט :)

http://www.ivrilider.com/ תכנסו להופעות... הופעה באשדוד... כתוב שם הכל.

למעלה