טוב תקשיבו כולם

טוב תקשיבו כולם

נכנסתי במטרה להכיר אותכם כי בסך הכול אתם איתי בתנועה אם לא נוח לכם שאני מדברת איתכם או שולחת הודעות פשוט תגידו לא אני לא מכירה את כל החוקים וכל השאר כי אף פעם לא הייתי בפורום זאת הפעם הראשונה ובמקום לתקוף ולתנהג מגעיל אתם יכולים לבוא ולהגיד את זה בצורה נורמלית שתיהיה לכם שנה טובה וזהו אני לא יפריע ויעצבן אותכם יותר

foofi

New member
לא ממש הייתי פה. אבל אני מניחה

שהם לא ניסו לתקוף אותך
אז אם בא לך אני אעשה לך הסבר קצר על שרשורים וכאלה. טוב?
מזה שרשור? שרשור זה בעצם קבוצה של הודעות, של כל מיני אנשים ואנשות שנכתבות על נושא מסויים. איך משרשרים הודעה? כדי לשרשר הודעה את צריכה לפתוח את ההודעה שאת רוצה להגיב אליה. למשל אם רצית לברך מישהו על זה שהוא הסתפר את פותחת את ההודעה בה הוא כתב את זה ולמטה יהיה כתוב "הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה" תבחרי את מה שיותר נוח לך. תשלחי את ההודעה והיא משורשרת למקום הנכון
איך פותחים שרשור חדש? בדף הראשי של הפורום, בצד ימין למעלה כתוב - "הוספת הודעה". את לוחצת עליו ומגיעה למקום שבו את יכולה לפתוח שרשור חדש. שרשור חדש פותחים על נושאים חשובים. דברים שאינם חשובים וקשורים לנושא הפורום אפשר לשרשר לשרשור "OFF". שרשור OFF? שרשור OFF זה כל ההודעות הלא קשורות לפורום. וסתם מדברים על שטויות וחברים
הממ אני חושבת שאמרתי הכל
אני מקווה שלא נפגעת מהאנשים פה. כי הם אחלה אנשים
יום טוב

תודה רבה

רציתי להגיד לך תודה שכאילו במקום לתקוף ולתנהג בגועל אכפת לך מאחרים ובאמת תודה רבה

foofi

New member
../images/Emo9.gif תמיד פה../images/Emo9.gif

חוצמיזה אני חושבת שהם לא ניסו לתקוף
סתם חוסר הבנה בין כולם
תהני בפורום

מיכלצי

New member
היי לא

תקשיבי, אף אחד פה לא בא לתקוף אותך ואת מוזמנת ואפילו יותר להישאר פה. זה פורום של התנועה, את משתייכת אל תהנועה ורוצה להיות פה, אז אין סיבה שלא תהיי. את מוזמנת להכיר ואפילו בכיף, זאת אחת מהמטרות של הפורום. אני מצטערת אם קבלת את ההרגשה שאת לא רצויה פה או משהו דומה, אבל את תמיד יכולה לשלוח הודעות ולהגיב וכל השאר, אף אחד לא יגיד לך לא, ובטח שאת לא צריכה להעלב משטויות של אנשים. תסתכלי במאמרים יש שם הסבר כללי על הפורום.

Wazov

New member
../images/Emo207.gif בואו בהמוניכם!!!!!!

פסטיבל עגבניה - אירוע של פעם בחיים!!
נכון שזה בדיוק אחרי יוסי (11-12.10) ונכון שזה בסוף העולם (אשכול האלה...
) אבל בכל זאת, איפה עוד תמצאו דבר כזה???? בריכת רסק עגבניות! מלחמת קטשופ! ריקוד הקטשופ! אוכל!!! והכל - בחינם!!
והדובדבן שבקצפת - הופעה של מוש בן ארי! (שנה שעברה היה יותר טוב, הופעה של פורטיסחרוף!!!
) והדובדבן של הדובדבן של הדובדבן שבקצפת - הופעת חימום של המדמים המגניבים של אשכול!!
קיצור, תבואו, יהיה מדליק!

../images/Emo6.gifבספרד יש מנהג כזה כל שנה.

זה דיי מזעזע וחבל על כל האוכל הזה שנזרק.. אבל מוש בן ארי זה טוב

דורד

New member
וואו... חרא יחסי ציבור...

מי זאת נעמי צ'רפק? מי שמע על המופלטה הזאת בכלל??? אני מקווה שלפסטיבל העגבנייה 3 יהיו יחסי ציבור יותר טובים... אנחנו (רמת נגב) ככל הנראה נהיה בצעדת הגליל...

למעלה