טוב, תעשו STOP....עצרו הכל!

ReiKo

New member
טוב, תעשו STOP....עצרו הכל!

זה לא ילך ככה. כל הצעירים החדשים שהשתחררו כל השרמוטות שרבות פה כל המתרוממים שחושבים שהם בעלי הבית ... אתם שוכחים למי אתם כפופים, כדאי שתתאפסו על עצמכם מהר... ג'אן - לך תחזור ל"אהובתך" המתמטיקה, תעשה איתה פרו ורבו בריבוע, תביאו צאצאים X ו-Y לירן - תמשיך לעשות REFRESH ב TORRENTLEECH עד שתראה שיצא C&C3 ותודיע לי רון - תיזהר שלא יאנסו אותך היספאניות בברצלונה, הלוואי רונלדיניו ירדוף אחריך וידפוק לך מכות אחרי שתשחקו סטנגה בוחבוט - אמן שתישרף כל האוניברסיטה השמלאנית המזדיינת שלך, על כל תושביה וכל השאר - אתם לא חשובים מספיק בשביל שאני אזכור את הכינויים המסריחים שלכם לכו תתאבדו. V/A -Psycoholic - Trance World Order vol.2

ReiKo

New member
תגיד יא מתחנגל

סיימת לזיין את השכל בפורום סדירים אז עברת לכאן ? תחזור לשם, תעשה טובה לכולנו...חתיכת מתרומם.. "אחוות חובשים" צא מהסרט יא פריק יצור...

t0mer

New member
ריקוו תיזהר להיתעסק עם חובשים!!

מה לא שמעת על האחוות החובשים?!!? אתה רוצה שנבוא אליך בלילה ונכניס לך עירוי תת ורידי למוח?! תיזהר אתה לא יודע עם מי יש לך עסק

ReiKo

New member
חחח חמוד אתה..

ואגב, האשך הנשיאותי... הזכרת לי את המשחק redneck rampage... עכשיו עשה טובה ואל תגיב לי לנושאים שאתה לא קשור אליהם, כי רק מלראות את השם המציק שלך (והבלבלן שכל בפורומים) עולה לי הסעיף...

ReiKo

New member
זהו, היה זכור לי שהיית דוחף כל מיני

תמונות בסיגנון... אולי את מישהו זה יצחיק לך תדע... ירון קוראים לך נכון ? אפילו הצרות שלי לא כאלה גרועות כמו שאתה נראה יא מכוער....

ReiKo

New member
אתה לא מכיר אותי חמוד...

חתיכת פריק מכוער כלומניק. אפשר לעשות עוד דברים חוץ מלקלל, אתה יודע, אמנם אנחנו לא עברייני מקלדת או ערסאוותים...אבל עדיין אפשר לארגן משהו אם כל כך בא לך לגוון. עד אז עשה טובה קופיף ולך תתאבד. יהיה טוב לשני הצדדים.

ReiKo

New member
תגידי בטטה..

מתי פעם אחרונה דחפת עוגיות ? כל אחד שיפתח נושא את תגיבי לו "גם אתה לא קיבלת הרבה זמן?" ?! אז מה לעשות, אף אחד לא רוצה לזיין שמנה כמוך... לכי תקימי קבוצת תמיכה, תפתחי בלוג, תתאבדי.... לא יודע .... תנסי אצל הכלב של השכנים, אולי הוא יושיע אותך.

עוגייה

New member
ווווואייי אתה פשוט פתטי

חחחחחחחח באמת שנותר לי רק לצחוק עליך בוא רק נגיד שהיית מת.....שכל מה שכתבת יהיה נכון לגבי ותעבוד קצת על הקללות, לא נעלבתי אפילו קצת

ReiKo

New member
אה אז ננסח את זה אחרת

את אנורקסית מכוערת, עובדת בתור זונה וברגע זה הוכתרת להיות השרמוטה של הפורום. והיי, זונה זאת לא מילה גסה ובטח לא קללה....זה מקצוע! כל עבודה מכבדת את בעליה.. סעי לשלום דפוקה.....המפתחות בפנים.

עוגייה

New member
תמשיך

אתה עושה לי את זה יא דביל, תראה איך אתה מתנהג, אין לך תחביבים? חברים? בטוח יש לך משפחה... משהו... לך תמצא משהו לעשות.

למעלה