טוב... תמונות?

paziti1

New member
אחרונה חביבה.... הטבעות... וקרדיטים

תודה על תשומת ה-
מקווה שנהנתם.... וזו גם כנראה הפרידה הלא רישמית שלי מהפורום הנפלא הזה, ששהיתי בו לזמן קצר בלבד, כי גיליתי אותו ממש לפני החתונה.. בעלי המקצוע באירוע, למי שירצה עוד פרטים ספציפים, מוזמן במסרים: מקום- געשים, קייטרינג- בראשית צלם- רונן דבש!!!! D.J - תומאס ממוזיקה מיוחדת מעצבת- כרמית מהקייטרינג טבעות- שלי מחנות בנתניה, לא כ"כ מוכרת, שלו- חנות בקניון רמת אביב נעליים- שלי- nine west, שלו- אלדו שמלה- מושאלת... נתפרה בהונג- קונג, שלו- חולצה מזארה, מכנס מאיזאק הרב- מיכאל בוידן, הטקס הינו טקס רפורמי מקווה שלא שכחתי אף אחד...

paziti1

New member
שכחתי את הבר האקטיבי-

cool bar! שעובדים עם קייטרינג בראשית

yifatkr

New member
תמונות מגניבות, נראה שנהניתם

ושהיה שמח במיוחד.
מזל טוב!!!

paziti1

New member
היה מדהים! חבל שאי אפשר עוד פעם!

רק בלי כל הכאב ראש מסביב, טוב?...

paziti1

New member
ועוד דבר קטן או שניים..

שיער- יעקוב ממספרת "כוכב", שסירק אותי ואת האחיות שלי יפיפה. איפור - קוראים לה יפה! גם כן מנתניה, לא זוכרת שם משפחה, אבל יש טלפון למי שמעוניינת, פשוט בחורה כיפית ומקסימה.

naviko

New member
יעקב היה הספר בחתונה של אחותי

ויהיה שלי בעוד 5 שבועות מהיום. הוא פשוט ספר מעולה!

naviko

New member
אוי, אני מכירה אתכם !!!

אני חברה של אחות של בעלך... שיהיה לכם המון מזל טוב !!!!!! אתם נראים מ-ד-ה-י-ם !

paziti1

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

ואני מבינה שגם לך צריך לומר מזל טוב...

paziti1

New member
תודה רבה... ../images/Emo9.gif

אני מאחלת לכולם כאן המון מזל טוב!!!

mayalea

New member
יש לך את הלוגו הזה על כל התמונות ?

גם על המודפסות ? מציק קצת, לא ? אגב - איך היה הצלם ? ביררנו אצלו, והוא היה אטרטיבי, אבל רונן עצו היה מעצבבבבבבבבבן. הסתדרתם איתו ?

paziti1

New member
בקשר ללוגו..

אין לי עוד את המודפסות, אז אני מניחה שזה לא יהיה עליהן ולגבי ה- CD לא ניסיתי עדיין להוריד אותו. רונן אחלה בנאדם, הצחיק אותנו כל הזמן, והיה ממש חלק מהאירוע. אני מאוד מרוצה ממנו! זה קטע של כימיה, אם אין לכם איתו, אז אל תקחו אותו, כי הכי חשוב שיהיה לכם כיף! אני אישית, וגם בן זוגי, אהבנו את הראש שלו. [חוץ מדבר אחד- הוא רצה לצלם אותנו בשקיעה ליד הים, וסירבנו בתוקף... לא מתים על עודף קיטש..]

למעלה