טוב, תודה לכולכם

פגז compot

New member
טוב, תודה לכולכם

מי שהתקבל לפסגות קיבל כבר הודעת קבלה, ככה שאני בחוץ. אני מוותר על עתודה. היה נעים - יום טוב לכולכם.

ofirgaon

New member
דיקלה לא היתה היום

וזאת שענתה לי אמרה שתשובות יהיו בדואר עוד כמה ימים, ושהיא לא יכולה להגיד לי יותר מזה.

La Bamba

New member
מצטרף לטיל קרקע-חומוס

אני ממש לא טוב בדברים האלה (אבל מקווה שתסלחו לי אם אני מפשל עם ההודעה). אני מאחל לכם שתצליחו בלימודים בזמן שנשמור על המולדת. אל תתיאשו באמצע הלימודים כי צה"ל סומך עליכם וצריך אתכם. את חלק מחברי הפורום יצא לי לפגוש ולהכיר וחלק לא. לפחות אני יודע שמי שפגשתי והתקבל לפסגות באמת הגיע לו ואני שמח בשבילו. אני מקווה לפגוש אתכם באוניברסיטה אחרי הצבא. בהצלחה בלימודים, בשיבוץ ובחיים שאחרי השחרור (וגם לאלה שיישארו בקבע נוסף), תודה גם לאבישי ושמש שמנהלים את הפורום. יום טוב והמשך שבוע נעים. ביי.

D a n n y b o y

New member
אוף, מדכא לקרוא על כל הנופלים...../images/Emo7.gif

בכל אופן, אני מאחל לכם הצלחה בעתיד!

פגז compot

New member
אופס, כנראה שיש גם הפתעות בחיים../images/Emo6.gif

דיקלה התקשרה, ו... מסתבר שהתקבלתי לפסגות למרות הכל. מה שקרה הוא, שכמו שאופיר גאון אמר, בבוקר ענתה מישהי שאמרה שנקבל תשובות בכתב תוך כמה ימים, אז אני הסקתי באופן טבעי שהכוונה היא שנקבל מכתבי דחייה בעוד כמה ימים. א-ב-ל, סוף טוב הכל טוב, דיקלה התקשרה והתקבלתי
אז בהזדמנות חגיגית זאת, אני רוצה לאחל המון בהצלחה לכל הפסגונים החדשים
, ושכל אלה שעדיין לא קיבלו תשובה ידעו שיש תקווה.

פגז compot

New member
אופס, כנראה שיש גם הפתעות בחיים../images/Emo6.gif

דיקלה התקשרה, ו... מסתבר שהתקבלתי לפסגות למרות הכל. מה שקרה הוא, שכמו שאופיר גאון אמר, בבוקר ענתה מישהי שאמרה שנקבל תשובות בכתב תוך כמה ימים, אז אני הסקתי באופן טבעי שהכוונה היא שנקבל מכתבי דחייה בעוד כמה ימים. א-ב-ל, סוף טוב הכל טוב, דיקלה התקשרה והתקבלתי
אז בהזדמנות חגיגית זאת, אני רוצה לאחל המון בהצלחה לכל הפסגונים החדשים
, ושכל אלה שעדיין לא קיבלו תשובה ידעו שיש תקווה.

Tazz

Active member
באמת לא קשה להתקבל לפיסיקה...../images/Emo6.gif

אם אני התקבלתי אז כל אחד יכול

שמש27

New member
מזל-טוב ! ואני אפילו לא כועס ש...

שלחת פעמיים.... חחחחחחחחחחחחחחחח סתאאאםםם רק רציתי להוסיף קצת לבאלאגן ולחיוך שלך... איזה יום, הא ? בהצלחה לכולם, מכל הלב.

eitan007

New member
מזל טוב ! אף פעם אל תאבד תקווה.

ועכשיו כל מה שנותר לי זה לאחל לך הצלחה מרובה בלימודיך !!!

ofirgaon

New member
כמה שאלות

א- לאן התקבלת? ב- מה הציון התאמה שלך/סכם? ג- באיזה אות מתחיל שם המשפחה שלך? =)) אופיר

פגז compot

New member
תודה לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo70.gif

לאופיר - התקבלתי לטכניון (אני הולך עם הזרם) בסכם 99.84. ראיתי שגם היום בבוקר מישהו קיבל הודעת קבלה, אז אל תתיאש עדיין.

למעלה