טוב שמעו....

BiAAcH

New member
טוב שמעו....

אני בהתלבטות אם למחוק או לא למחוק את השרשור המעפן הזה, אני לא הבנתי איך הכל התחיל ואת האמת, גם לא כל כך אכפת לי... מעכשיו אף אחד לא מגיב על שום דבר שהשני אמר והוא חושב שהוא טועה, אפילו אני רוצה להגיב אבל עוצר את עצמי. הפורום הזה נועד שנדבר בסבבה אחד עם השני על ג'קאס ושטויות שאנחנו עושים, לא על עד כמה שאנחנו עושים את זה יותר טוב ממישהו אחר, אז אני מציע שאף אחד אבל פשוט אף אחד לא יגיב לשום הודעה מהשרשור של הריב, ואם תהיה תגובה אחת הוא יימחק על ידיי..... ועכשיו אני מציע שנפתח דף חדש, היחיד במינו, אתה מוזמן לשתף אותנו בג'קאס שעשית ובסתם כל מיני דברים, ובואו כולנו נמחק מהראש שלנו את הריב המטומטם הזה עכשיו ונתייחס ליחיד במינו כמו לעוד מישהו חדש בפורום!!

sweet 666

New member
חחחח..דוב..איזה דיקטאטור! גררר

"שאף אחד אבל פשוט אף אחד לא יגיב לשום הודעה מהשרשור של הריב, ואם תהיה תגובה אחת הוא יימחק על ידיי"... אבל אני מסכימה איתך ... די עם הריב המפגר הזה( למרות שאין לי מושג על מה הוא בכלל..פאק, הפסדתי את כל הקטע המעניין!!)

אז תמחק כבר

כבר כמה ימים שאתה מתלבט , אומר שלא אכפת לך , אז דיי תמחק את השרשור ותחסום אותי כמו שאתה באמת רוצה וזהו ואל תאיים !!! ודרך אגב אתה נשמע כמו תוכנית בערוץ הופ

טובגיא שיא הרצינות..

תמחק את השרשור ותחסום אותו .. ניסיתי להתיחס אליו כמו בן אדם נורמלי אבל נראה לי שאי אפשר.. הוא בא לכאן חושב שהוא יכול להסתלבט על המנהלים.. תחסום אותו אני במקומך לא הייתי סובל את החרא שלו.. טוב שהוא לא אמר שאתה נשמע כמו תוכנית של הופ.. והוא כותב שזה פורום של טיפשים ומתחיל לרדת גם על אור.. עשה טובה היחיד במינו לך תחפש את החברים שלך תסתובב איתם עם הילדים הקטנים והשחצנים שלך.. ואם יום אחד נפגוש אותך ואת כל החברה שלך אז תצפה לאיזה אגרוף בפנים ופה אני ממש לא צוחק.. אני אישית לא מהאנשים שמאיימים אבל נמאס לי ממך ואם אני אי פעם אראה אותך ... אז מהר מאוד אתה לא תוכל לראות אותי יותר.. ברור?

BiAAcH

New member
היחיד במינו....

הועף מהפורום, לא התכוונתי להעיף אותו אבל הוא באמת ביקש את זה... ואני רק רוצה להגיד שאין לי מושג מי התחיל את זה, אבל אני יודע שגם הוא וגם אתם המשכתם בריב המטומטם הזה ושכולכם התחלתם אותו, אז בפעמים הבאות, תנסו להיות יותר נחמדים, סבבה??

תודה...

נאד ג'סט פור דה רקורד.. שתדע לך אני לא הכי התערבתי בריב הזה.. רק באיזה 2 3 הודעות כי נמאס!

BiAAcH

New member
לך מגיע ../images/Emo45.gif....

אתה דווקא היית בסדר גמור בכל העניין הזה עד שגם לך נמאס...

bobby6killer

New member
גיא לך תאכל גללים יא זבל

כל הריב,לא קיללתי והייתי ילד בוגר,דיברתי איתם,או לפחות ניסיתי לדבר איתם ברצינות,לא היו לי הערות מטופשות ואני לא מקבל אגודל? יא חרא!!!!

BiAAcH

New member
אממ...

היו לך דווקא כמה הודעות עם עקיצות, אבל חפיף....

Sonata Arctica1

New member
אוף גיא נו באמת..

הוא היה אחלה גבר.. באמת.. בכל אחד יש צד אפל וצד טוב.. ובתוך תוכו יש צד טוב... תאמינו לי!!! חבל..:\ סתםםםםםםםםםםםם בציוניותתתתתתתתתתתתת תעיפו את כל החראות.. בוא נבוא אליהם הבייתה ונהרוג אותו. נראה נראה מיהו.. סתם אפס!!!

למעלה