טוב שמעו, זה לא עסק~!

Rוית

New member
טוב שמעו, זה לא עסק~!

כל אחד פה, אבל כל אחד עושה את הפעולות הבאות בזה הרגע: 1) פותח חלון שליחת מסר אלי. 2) רושם בכותרת: "אלאניס בג'ונו". 3) בתוכן ההודעה מבקש יפה ממני את הלינק בו יש את הקטעים של אלאניס בג'ונו. 4) מקבל את הלינק ומוריד את הסירטונים שיש (משהו כמו 7) 5) מסתכל על הסירטונים, נקרע מצחוק, ואכן מגיע למסקנה שאלאניס מוכשרת גם במשחק ובידור. 6) מודה לי עד עומקי נשמתו ושולח את הצ'קים בדואר..... אתם פשוט חייבים לראות את זה!! אז מי שרוצה, מוזמן לשלוח לי מסר ולקבל את הלינק.

תודה רויתוש ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif..........

נקרעתי כשהם עשו דקת דממה לשיער של אלאניס..........יוווווו איך נקרעתי....יותר נקרעתי שפתאום הם דחפו כזה מהר את התאריך של האלבום כאילו עושים פרסומת כבדרך אגב גם הקהל הבין את זה.......היה טוב...היא ענקית מההופעה קצת הייתי פחות מרוצה. אולי כי אני גם לא כל כך מסמפט את השיר "אבריטינג" רציתי שזה יהיה "8 איזי סטפס" שיר ענק
....היא עמדה שם במקום וזה היה נראה כאילו הכריחו אותה.......

נריה פי

New member
היא כל כך מצחיקה.!

הקטע שהראו איך בחרו אותה היה הכי מצחיק.! חחח.. היא כל כך ענקית.!!! ודווקא נורא חמוד לה עם שיער קצר. :)

חח!

ואיי איזה מגניב רוית תודה בובה....נקרעתי עם הקטע שעשו לשיער שלה...חחח "רגע של דומיה" אוי איזה מגניב.. וגם אני חושבת שזה נראה כאילו הכריחו אותה לשיר את "אווריטינג". ההופעה לא הייתה ממש טובה... מממ ואני מתגעגעת לשיער... /:

Lotzifer

New member
קטעים גדולים.....

היא ממש חמודה!!!! כבר השגתי תקטעים מזמן..... יש שם איזה שני קטעים שלא כ"כ הבנתי.... אבל ווטאבר......

../images/Emo32.gifחזרתי!!!!!!

יו איך התגעגעתי !!!! אני תכף מתחיל לקרוא את כול ההודעות שפיספסתי...מקווה שנהנתם במפגש וזהו

Not The Doctor

New member
יווווו זה ענק!!

תודה רבה רוית! :) NTD. נ.ב אווריט'ינג עכשיו יורד... ומה היה הקטע של הבראיין פריז והפודפייט?

bmk

New member
מדהים !!!!

רוית, שוב תודה רבה. אהבתי במיוחד את הקטע שהיא עשתה על השיער. . . גדול !!!!

למעלה