טוב שממעו ,

טוב שממעו ,

לא הייתי כאן כמה ימים ושחזרתי - ההודעות נשארו כמו שהם .. אנחנו פשוט לא פעילים יותר כמו שהיינו
.. אז בואו נעשה ת'פורום פעיל עוד פעם .. כי אם נפעיל אותו וזה , הוא יכול להיות בפורומים המומלצים - כמו שעשו עם פורום ריהאננה - כי הם השיקעו והביאו ידעות \ תמונות ועוד .. אנחנו סתם משחקים ויש בקושי שירשור אחד על רוני .. אז כל אחד עכשיו הולך ומביא ידיעות או תמונות או דברים כאלה .. ולא לשים הכל בבת אחת כל יום משו אחר , סבבה ? חחח איזה חפפירה
העיקר שהבנתם

חחח אשככרה[[ :

טוב מה את רוצה , אפפחד לא בפורום הזה .. אפילו אני נכנסת פעם ביום רק לראות אם הגיבו .. למרות שאני כבר יודעת שלא

הפוך9

New member
אבל..

כולכם התחלתם את הלימודים אז כל אחד עסוק בדברים שלו.. ובכל אופן אפשר לשפר אם תרצו..

צודק , אבל..

אפשר להיות כאן עדיין תאמין לי שאפפחד לא יושב כל היום על השיעורים .. ולא חייב להיכנס כל פעם . להיכנס פעם ביום - יומיים ולהגיב כאן כמה שיכולים .. אחרת יסגרו לנו ת'פורום .. : \ ואיך אפשר לשפר ?

הפוך9

New member
אפשר..

לדבר המון על דנידין.. להפחית בשאלונים ארוכים ומיותרים.. זה טוב פעם בחודש.. ויותר להתחבר שיהיה לכולם משו משותף.. אני לא הרבה כותב כאן כי אין לי מה! אפשר לשייט באינטרנט ולמצוא כל מיני דברים ושטויות על דנידין ושיהיה שפה משותפת בין כולם פה.. ולאט לאט זה יזרום יותר טוב.. וגם שכולם פה יכתבו! כולם!!! גמאני! אני צודק?!?!

חח כן אתה צודקק [[ :

רק שכולם צריכים לשתף פעולה ..! מהיום כל מי שרוצה שיהיה פורום פעיל ושאולי רוני יכנס לכאן אפילו רק להסתכל שיראה שיש אנשים שאוהבים אותו
חחח ... יאללה מי איתנו ?

הפוך9

New member
אני..

תפתחי שירשור של התפקדות אבל לא של חודש של מי שיהיה פעיל!

חחח ליפז הקדימה אותי ../images/Emo8.gif

טוב ננסה כמה שנצליח , אני בטוחה שעוד חודש או אפילו פחות נחשוב שוב על איך להפעיל פה

הפוך9

New member
לא!

אם ככה זה נראלך ואת לא מאמינה שישתפר אז חבל על הזמן.. את צריכה להאמין שיהיה מלא גם עוד שנה..

Tsooooofa

New member
יאללה אנחנו חיובים ! נצליח להחזיק ככה לפחות

100 שנה
בעזרתכם כמובן !

למעלה