טוב שלום לכם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
טוב שלום לכם

התחלתי לחשוב שוב על כל מיני דברים כלומר איך ממשיכים ומה עושים ומה הלאה טוב להמשיך הלאה זה טוב אבל מה אם מה שלמדנו כלומר כולנו קיבלנו איזה שריטה כלשהי זה שאצלי השריטה מפותחת אמנם זה בגלל התרגילים :) אבל שאני מסביר למישהו שאני מסתכל כבר אחרת על הכל כלומר הזמן אצלי מנסה להיות לא מבוזבז כלומר להנות כמה שיותר ובכמה שפחות זמן ואם תקציב לא כל כך שמן ונפוח (מצומק אפילו-בגלל זה צימוקים קטנים) אבל אפשר להנות כלומר במסגרת מה שאפשר אבל שאני עושה חישובים לפני שאני לוקח איזה קורס או משהו מחשב כמה זמן יהיה לי עם הילדים ולמה לא לקחת כל כך הרבה שעות ושמישהו אומר לי אין ברירה אני חייב אז דפקתי לו את המשפט הבא: " ואם מחר עוד חודש או עוד חצי שנה אני ימות אז בדרך למעלה אני יגיד איזה באסה? " אז כולם אומרים לי אל תחשוב על זה וביננו על מה בדיוק אני יחשוב? שאני יחיה עד 120? ומה אם לא ?אז אני חי את הרגע ומנסה לצמצם כמה שיותר על הזמן השאול שאנחנו נמצאים כאן כדי לא להצטער אחרי זה,אז פאקינג שיט מי אתם בכלל שתגידו לי מה לעשות אז אני לא עובד סווואט ( אה אה איזה אנגלית אני מריץ כאן?) אז אני לוקח את הזמן שלי לעצמי עד הרגע שיקח לי אותו ההוא עם הפרצוף המגעיל הזה והקלשון ביי

BooBee

New member
היי מותק ../images/Emo20.gif

אני לא עובדת כבר שלושה חודשים, ולומדת לחיות עם זה בשלום ולהשלים הכנסה בכל מיני שיטות אחרות, כמו למשל לחתום בלשכת התעסוקה ולהמשיך לפקסס קורות חיים שוב ושוב לכל מיני.. תקופה לא קלה למפוטרים שבינינו. לא נעים. אולי אני ואתה נקים איזה סטארט אפ? מה אתה אומר? אני משוגעת על הרעיונות שלך, נראה לי שוס

shani שני

New member
היי מותק ../images/Emo39.gif

המ...לא יודעת מה להגיד, אשאיר זאת למנוסים בינינו רק, אני שמחה שאתה כותב סופסוף בהחלט תיקח את הזמן באיזי אל תשכח שיש לך פרויקט אצלי שלא סיימת
וכשתראה את ההוא עם הקלשון - תגיד לי, יש לי דיבור צפוף איתו
כבר אמרתי כמה אתה מקסים?!
, אני

egbar11

New member
סליחה - משמעות לכותרת

לבאי הפורום שלום, ברצוני להתייחס לכותרת הניתנת על ידי המשתמשים. כותרת בעלת עיניין מושכת את הקורא להכנס ל-ITEM שלו. והרי כל אחד מאיתנו מלבד שהוא משחרר קיטור וגז הוא גם רוצה שמישהו יתעניין בכתיבה שלו. אני מתבונן על הכותרת כמו צופה בטלויזיה שמשתמש בשלט. דרך השלט אתה הצופה קובע מה לראות ומתי. כך הקורא לפי סוג הכותרת ואופיה הוא קובע באם להכנס לפניה. לי אישת ואני לא מתנשא, קורה הרבה פעמים שאני מדלק על כותרת כמו: שבת שלום" כמו "היי מותק" 0סליחה עם הכותבים). נראה לי שבאתר מסוג זה יש חשיבות בפניה שלנו לקהל הקוראים שהוא ייחודי ומיוחד. גם אני נימנע אליהם. אני תקווה כי פניתי זו אינה פוגעת באף לא אחד מהמשתתפים בפורום רגיש זה. כל מה שאני מציע בואו וניהיה טובים יותר. בהזדמנות זו ברצוני לברך את באי הבית בברכת חג שבועות שמח. להתראות באתרשמואל אגבר (אבא של רותם)

לונה..

New member
היי מותק ../images/Emo141.gif

הופ, עכשיו רק חסר הרביעי וסגרנו סרייה
ניפ, נשמתי, משוש חיי, מאור עיניי, פעימות לבי, הכאב בראשי - אני מתה עליך.
ועוד יותר על מה שאתה כותב. צודק בהחלט בכל מה שאמרת. ויודע מה עוד? למי אכפת? שכל העולם יגיד מה שהוא רוצה, תעשה אתה את מה שטוב לך, בדרך שמתאימה לך, רק שיהיה לך טוב. סחה על האנגלית
חח אה, וקבל גם
על הדרך. יום נעים

מה שכתבת,

הזכיר לי את השיר "לוקח ת'זמן" אבל לא נעים לי לצטט לך את המלים מהזיכרון. אני אמצא אותן בסוף, איפשהו. "יש אנשים שמתייחסים אל החיים כמו אל טיול מאורגן, אבל אני לא נוסע, אני לוקח ת'זמן, לוקח אותו.." ותגיד, זה מה שיוצא לך כשאתה מתחיל לחשוב? כאילו.. רק התחלת וכבר הבנת? למה לי זה לקח כל כך הרבה זמן?
אני אמשיך לחפש את המלים.. שבוע טוב.

למעלה