טוב, שלום לי

roychu

New member
טוב, שלום לי

עכשיו שהתחלתי לצבור קצת ידע מעמיק יותר בסדרה אני מעוניין להצטרף אליכם לפורום, אז, היי

Moondust

New member
ברוך הבא!../images/Emo41.gif

כמה ספרים של רומח הדרקון קראת? מי הדמות האהובה עליך?

roychu

New member
ממ.. תשובות

יש לי פה את הרשומות, קראתי רק אחד, מתעצל להמשיך... אני יתחיל מחר
קראתי את כבשן הנשמה, מחשה להשיג את אחים לנשק ואני מקבל את האגדות.... הדמות האהובה עלי? אני אוהב את רייסט ואת גדיל אותו דבר, את רייסט בגלל האובססיה שלי לקוסמים מניאקים (הדמות שלי ב-AD&D) ואת גדיל בגלל ההערצה שלי לקנדרים...

roychu

New member
אה, כן

יש לי פה את חישול החרב, כרך א' של "עלילות חרב האופל" של היקמן ווויז, הוא טוב?

Arana

Well-known member
מנהל
קודם כל ברוך הבא../images/Emo140.gif

דבר שני, לא הבנתי אם קראת כבר את "רשומות" ואגדות" כולם (אם לא - כדאי לך לסיים מהר, כי יש כאן הרבה ספויילרים עליהם). "חרב האופל" זו סדרה טובה, אם כי קראתי אותה די מזמן, ואני לא כל כך זוכרת מה הולך שם... אבל בכל מקרה, אצל וייס והיקמן האופן בו הם יוצרים עולמות חדשים עם חברות מושלמות בכל הפרטים (אמונות, טקסים וכו') הוא תמיד יפה. אם אתה אוהב קנדרים, האתר הזה הוא נהדר.

roychu

New member
עוד שאלה ../images/Emo3.gif

יש למישהו פה הוראות איך משחקים כדור גובלינים?

Arana

Well-known member
מנהל
אולי...

ככה? אבל הנה הנחיות מדוייקות יותר: To play goblin ball all you need are two dragons (a bowler and a whacker) and a reasonably sized group of goblins (couple of hundred will do fine). Each dragon takes it in turn to throw a goblin towards the other (no bouncing and the goblin must be under head height and within 10 ft. of the body), the whacker (the dragon not bowling) has to hit the goblin over the bowlers head with their tail. The bowler has to catch the goblin in their mouth before it hits the ground, such a catch counts as one point, this continues until the bowler misses one (or gets through half of the goblins) then the two dragons change round. לקוח מכאן.

roychu

New member
אוקיי... ונניח ש

סער וקרמון הילדים, או וחברים שלי רוצים לשחק... איפה אני מוצא דרקונים פנויים למשחק?

Arana

Well-known member
מנהל
אתה רציני?

גובלינים מריחים לא טוב...
אני מניחה שהגרסה של "כדור גובלינים" שהילדים שיחקו ב"כבשן הנשמה" (משם לקחת את זה, לא?) הוא גרסה של בייסבול, כי הגרסה של הדרקונים דומה לבייסבול, ואחרי הכל, הסופרים אמריקניים, אז קשה להניח שהם התכוונו לכדורגל.

roychu

New member
אז כאילו, כשהדרקונים שיחקו את זה

הם פשוט חבטו בגובלינים חסרי ישע? מגניב! אני מכיר כמה מהילדים בכיתה שלי שאפשר לעשות להם את זה

Moondust

New member
ואני תמיד חשבתי שכדור גובלינים../images/Emo41.gif

זה מחניים או כדורעף... אחרי הכול, בלי העצות של רייסטלין קרמון היה זורק את הכדור למגרש של היריב. אנשים - מעכשיו כל דבר שהוא ליל חורף ומעלה יסומן ב
, כי לפי מה שהבנתי רוי הגיע רק עד לשם.

roychu

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif אבל זה באמת לא נחוץ

אני קורא ספויילרים, אבל גם עם אני אקרא את אותו הקטע חמש שניות אחרי אני מתעלם מהספוילר.. קיצר אין צורך, ממש לא מפריע לי ולא הורס לי

Arana

Well-known member
מנהל
לפי מה שאומר הצייר

כאן, המטרה בכדור גובלינים זה פשוט לפגוע עם הכדור בכל השחקנים של היריב... כך שאולי זה באמת כמו מחניים. הנה נושא לטופיק (כדאי לפתוח שרשור על זה?): איך לדעתכם משחקים כדור גובלינים?

Full Of Holes

New member
ברוך הבא!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

ברוך הבא!!!! איך אפשר לקרוא לך?

roychu

New member
תודה ../images/Emo9.gif והכרטיס הוא מלפני שנתיים

בערך, כשרק הגעתי לתפוז

למעלה