טוב, שכנעתם אותי...

איריסג

New member
טוב, שכנעתם אותי...

מסתמן ה"דיל הבא: ביום שישי שלפני היומהולדת - נבדוק אם כל מה שאתם כותבים פה על אורקה כל הזמן אכן נכון.... אח"כ - ביום ראשון - ננסה לשלב שיטוטים באזור נמל תל אביב לבדיקת פרקטים, מטבחים (נזיל קצת ריר בבולטהאופ, מה יש?) וקרמיקות - ואז נחפש מקום לאכול בו צהריים. יש רעיונות? לא בטוח שנרצה להוציא שוב מלא כסף (ואם כן - אז אולי בכלל נלך לקלואליס כי אני רוצה גם לקפוץ לאזור קניון איילון) - אז אם יש למישהוא רעיונות לארוחת צהריים נחמדה שלא תפשוט לנו את העור - ושאולי לא תאלץ אותנו להזיז את האוטו - זה עוד יותר טוב.

איריסג

New member
אנחנו צריכים מזגן....

האיש שלי הוא לא חסיד גדול של דוכנים בלתי ממוזגים - גם אם הם של מחרובסקי.... אבל נעבור, נראה מה יש לו להציע....

ו שתי

New member
הולכת לכיוון השני:

בכניסה לשיכון למד פתחו מקום של אוכל ביתי (כתבו עליו בטיים אאוט לפני שבועיים) שנקרא "בונומו". לא בדקתי בעצמי. אמור להיות זול וטוב. אופציות אחרות: שצ'ופק, אדורה ודרבי בר דגים ברמת אביב (אני הייתי בוחרת בדרבי בר, בשצ'ופק היתה לי תחושת אי נקיון קלה, אם כי זה היה די מזמן)

איריסג

New member
האיש לא ממש מת על דגים...

אגב - אדורה נמצאת במרחק הליכה מהנמל? זה בבן יהודה דרומית יותר, לא?

קשיו

New member
בן יהודה כמעט בפינת נורדאו

אפשרי בהליכה (מנסיון), לוקח כמה דקות..

איריסג

New member
לא היה לי נעיםלהיות שלילית כל הזמן.

אבל אם כבר אמרתם.... מהפעם האחת והיחידה שהייתי בשצ'ופק - לפני כמה שנים - המקום ממש לא השאיר עלי רושם מי יודע מה....

ו שתי

New member
קיויתי שנרשם שם שיפור

לאור הביקורות הטובות שמרעיף עליהם השותף של נ',שאוכל שם הרבה עם אשתו. מסתבר שלא. אם כך, חוזרת בי מהמלצתי.

sadira

New member
לא מציאה גדולה

משהו ברמה של מקסיקורנר (כלומר: סביר, אבל ממש לא מעבר)

שרי49

New member
ממליצה על אדורה

היום אכלנו צהריים עיסקית במחיר 55 שקל +שתיה וקינוח היה סביר עד טעים מבלי לפשוט את העור.

למעלה