טוב שירשור מפגש!!!

סיוני 0

New member
טוב שירשור מפגש!!!

ולא.. לא איכפת לי שיש כבר אחד הוא מבולגן ולא מבינים ממנו כלום עושים עכשיו שירשור מסודר חח יאללה אנשים יפים תכתבו ת'תאריכים שאתם יכולים! (ושוב פעם.. מסודר! חח)

חצילע

New member
עדיף לי 13 ):

כאילו,רק ב13 יש לי עם מי לבוא. אולי אני אמצא,אבל 13 זה כבר בטוח.

סיוני 0

New member
לפי דעתי נעשה את המפגש

ב 14 או ב 15 ואפשר לבוא גם ב 13 חחחח גם ככה הרוב יהיו גם ב 13 כי אם נעשה את המפגש ב 13 זה יהיה בלאגן עם ישראבלוג. אבל אם בא לכם ב 13 אז בכיף חחחחחח כבר לא ממש איכפת לי אני גם ככה יהיה כל החופש בתל אביב אז תעשו מה שבא לכם :)

../images/Emo208.gif../images/Emo194.gif

חוחו

אני חושבת שכדי ב14 לא?! או 15?|

כי חויי הרוב יכולים ב14 או 15 ולא ב13 וגם יותר עדיף בגלל הישראבלוג אז חויי בוא לא נעשה ב13 טוב
?

סיוני 0

New member
עדיף לא ב 15 נראה לי כי יש למחרת

בצפר אז כולם ילכו מוקדם וזה סתם יהיה חרא.. אז כבר עדיף ישראבלוג מהאשר שנעשה ב 15 או שזאת רק אני?! רק תחליטו מהר!!!!

אז נו ב14 חוחו../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

וכן חייבים לקבוע תאריך אני צריכה את זה בשביל ההפתעה חוחווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

סיוני 0

New member
חןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחח זה רק כדי למשוך צומי
זה חשוב! טוב אז אם אתה רואה את ההודעה אז אולי תחליף את הסקר (רק לעכשיו) לסקר מתי אנשים יכולים לעשות אתך המפגש זה נשמע דפוק אבל עושים את זה בעוד פורומים ואנשים מצביעים כי ככה אף אחד לא אומר מתי הוא יכול וזה סתם מסובך..

nutty boy

New member
לדעתי הכי עדיף השלוש-עשרה.

כי אין לי פשוט מספיק כסף לשני נסיעות לעזריאלי. ואני מעדיך ללכת לישראבלוג, לנסות לפגוש אנשים שטרם הכרתי, ושנורא חשוב לי להכיר אותם.

../images/Emo121.gifשלושה עשר* יום זה זכר

ואם עוד לא הכרת אז איך כל כך חשוב לך להכיר?

למעלה