טוב שיעמם לי מאוד

Nogmor

New member
טוב שיעמם לי מאוד

ובקשר לשרשור ההוא שמופיע כאן, החלטתי להקליט את הקטע ולהביא להנאת צפייתכם. תהנו. ביי. הקטע שהקלטתי נמצא פה.

ויימס

New member
חמוווד! ../images/Emo6.gif

והקטע בסוף, שהאיש מסביר דברים ליד הלוח...
אוי, משחקים ישנים...

Nogmor

New member
יש אפשרות שאני אוכל להעלות את השאר,

אני פשוט צריך רצון וסיבה מספקת להקליט הכל. ויש כל כך הרבה קטעים חמודים כאלה, כל מני. אפילו כשהוא מצביע על עצמו הוא אומר כל מני דברים שמתאימים לרינסווינד להגיד.. אני משוכנע באלף אחוז שטרי היה חלק חשוב בהכנה של התסריט של המשחקים האלה..

Nogmor

New member
חח אפשרי..

אני יכול להביא קטע עם שני דמויות מדברות כשאין מילים ולא שומעים מה הם אומרים, רוצים?

Greebo

New member

מאיפה יש לך את המשחק עם הסאונד? מקורי? לא פר >.< כל מה שיש לי זה את השני...שגם הוא שולט...אבל שנים אני מנסה להשיג את הראשון עם סאונד שעובד ואני פשוט לא מצליח! >< נאמ.......מחר פסיכומטרי.. יש לרצוח את מי שהמציא את המבחן המזויין הזה.. רצח על אנשים עצלנים כמוני :פ כלומר...אני צריך מינימום של 700+ ואני בספק אם אני מוציא 650.... אני מרגיש כל כך חרא כרגע : \ אני יהיה צריך לעשות את כל השיט הזה שוב...(בפעם השלישית!) ><

ויימס

New member
הו, לא ידעתי שעשו מצויר לאיש הקציר!

מה נסגר עם הקריין הזה? עוד מעט והייתי נרדמת...

Nogmor

New member
עוד קטע מהמשחק עם מוות!

כן, אז שיעמם לי מאוד היום.. זה נמצא פה לכו תראו.

Nogmor

New member
האמת,

דווקא טרי פראצ'ט בעצמו אישר להשתמש במידע שבמשחק למה שבא לכם, כל עוד נותנים להם קרדיט. החברה מ sucmmVM רוצים להכין תוכנה שתאפשר להריץ את המשחק על מחשבים חדשים, והם צריכים אישור מהחברות שפיתחו את המשחק לשנות את הקוד, וכולם אישור והם רק מחכים לאישור מהעו"ד נראה לי.

Nogmor

New member
ScummVM*

למי שרוצה לדעת,זאת תוכנה שמאפשרת לכם להריץ את כל הקווסטים הממש ישנים של לוקס ארטס על מחשבים חדשים. והם מפתחים קוד להריץ גם את דיסקוורלד.

למעלה