טוב שיעמם לי אז החלטתי לעשות ת.ז.

danduuu

New member
טוב שיעמם לי אז החלטתי לעשות ת.ז.

לג'ארד וג'נסן
אז אני מתרגמת ישירות מהאינטרנט

danduuu

New member
|הדגש|ג'ארד פדלקי|סדגש|

תאריך לידה-19.7.1982 מקום לידה-סאן אנטוניו,טקסס שם לידה-ג'ארד טריסטאן פדלקי גובה-1.89 פרטים נוספים- מקום הלידה שלו הוא סאן אנטוניו,טקסס יש לו את אותו מנהל כמו של פרדי פרינז ג'וניור זכה בתחרות של פוקס טי וי "טוען לתהילה"( "Claim To Fame" ) וקיבל לייצג אותם בטין צ'ויס אוורדס ב-1999 לקח שיעורי משחק מגיל 12 סיים את בית הספר התיכון "ג'יימס מדיסון" בשנת 2000 לאחיו הגדול קוראים ג'ף,ולאחותו הקטנה-מייגאן ספר אהוב-"The Great Gatsby" טעם גלידה אהוב זה וניל עם פצפוצי שוקולד צ'יפ (חעחע כמוני) הלבוש שלו בסופ"ש זה טי-שירט,ג'ינס, נעלי טניס או כל דבר שנוח אוכל אהוב זה צ'יזבורגר (יאקק) עם חרדל,חסה ועגבנייה נולד ב-1982,הוא הקאסט ממבר הכי צעיר ב"בנות גילמור",קטן בשנה בערך מאלכסיס בלדל הוא השני בגובהו בצוות של בנות גילמור,2 אינצ'ים גבוה יותר מסקוט פטרסון,ובערך 3 אינ'צים נמוך יותר מאדוארד הרמן יש לו שני כלבים את זה לא ידעתי איך לתרגם יענו הבנתי אבל לא ידעתי לתרגם כאן כמה מילים- Was considered for the role of Superman/Clark Kent in the proposed relaunch of the Superman film franchise. להקה אהובה היא "our lady peace" הוא קטן בארבע שנים מאחיו הטלוויזיוני,ג'נסן אקלס ציטוטים- "כל מקום שאני יכול להיות עם המשפחה שלי"-ג'ארד על המקום הכי שמח בעולם (ותגידו שהוא לא מושיי) כששאלו אותו על אמונות תפלות:"כל פעם שאני נוסע מתחת לאור צהוב,אני תמיד מנשק את האצבע שלי ונוקש על הגג של המכונית.ואני גם עושה את זה כשאני נכנס למטוס!!" "אני כל כך שמח בשביל המשפחה שלי,הקריירה שלי,והחברים שלי, והייתי רוצה שהם יישארו כאן לנצח,אז נראה לי שאובדן זה מה שמפחיד אותי הכי הרבה"-על מה שמפחיד אותו הכי הרבה "יש לי קצת מודעות עצמית לגבי הגוף שלי.אני אוהב ללבוש ברדסים (?) בגלל שאתה יכול להרגיש נוח ולאכול קצת אוכל ובכל זאת לא יראו לך את הבטן!" על אהבה:"אל תתלו תקוות על מישהו.תהנו מהזמן שאתם ביחד,ותנו לזה ללכת לאן שזה יילך" טוב אני מאוהבת וזה סופי חח

danduuu

New member
ג'נסן אקלס

תאריך לידה-1.3.1978 מקום לידה-דאלאס,טקסס שם לידה-ג'נסן רוס אקלס גובה-1.85 פרטים נוספים- סיים בית ספר תיכון "אל.וי. ברקנר",ריצ'רדסון,טקסס ב-1996 יש לו אח אחד,ג'ושועה,גדול ממנו בשלוש שנים בקירוב,ואחות אחת,מקנזי,שקטנה ממנו בשבע שנים בקירוב היה ילד דוגמן בגיל 4,אח"כ עזב,והתחיל שוב בגיל 10 שיחק בייסבול ולאקרוס בתיכון מעריץ של הדאלאס קאובויז תיכנן ללמוד רפואת ספורט באוניברסיטת טקסס ולהיות טראפיסט פסיכולוגי,לפני שנסע ללוס אנג'לס לתת ניסיון למשחק נהנה מרכיבה על סוסים ב-1993 סיים את חטיבת "אפולו" בריצ'רדסון,טקסס ב-1990 סיים את בית הספר היסודי "דארת מאות'" בריצ'רדסון,טקסס התמודד על התפקיד של קלארק קנט מול טום וולינג בסמולוויל.הובא לתכנית בעונה הרביעית כחבר של לאנה הוא גם מנגן בגיטרה ושר הוצא לו תפקיד כעניין האהבה של אלייזה דושקו ב"טרו קולינג",אבל העדיף לקחת תפקיד בסמולוויל במקום.אריק כריסטיאן אולסן קיבל בסוף את התפקיד,ושם הדמות שונתה לג'נסן ציטוטים- כשהייתי בחטיבה,חלק מהאנשים שקראו לעצמם חברים שלי,מצאו קטלוג פירסומת שעשיתי לפיג'מה של סופרמן.הם עשו כמה שיותר עותקים שיכלו ופירסמו אותם בכל רחבי ביצפר"-על הרגע הכי מביך שלו "לבוא מטקסס,זה אומר שאני מעדיף ללבוש זוג של ג'ינס שאפשר ללבוש יחד עם מגפיים"

BaR 5

New member
../images/Emo191.gif איזה כיף להכנס לפורום

ולראות הודעה שהכותרת שלה: ג'נסן אקלס
תודהה!

מושלמים ../images/Emo99.gif

אחחחחח איזה כוסונים ואני חשבתי שמה שבא עם יופי גם לא עם אופי ------טעיתי!!!! ד"א אני חדשה פה קוראים לי לירון

danduuu

New member
../images/Emo207.gif

מישהו כאן ראה את התכנית של אלן דג'נרס שג'ראד היה בה? חחחחחח הוא כזה קורעעע יואוו אתם לא מאמיניםם הוא סיפר לה שם שהמבטא הדרומי שלו יוצא רק כשהוא עייף או שיכור,ושכשהוא צילם את "flight of the phoenix" הם הרי צילמו באפריקה והוא לא היה רגיל לנהוג בחולות כאלו והוא פשוט התהפך עם האוטו והוא ממש נבהל ועד שהוא נרגע בפנים הוא נזכר שבכל הסרטים שהוא ראה תמיד המכונית מתפוצצת אחרי שהיא מתהפכת חחח אז הוא יצא בריצה מהמכונית הסתכל עליה מלא זמן ואמר רגע היא לא מתפוצצת חחח ואז הוא אמר כזה הכל שקט מסביבי אין ציפורים אין כלום אז אני בטח מת זהו אני מת.והדפוק הזה לא חושב בהיגיון אז מה הוא אומר לעצמו? טוב אני צריך להתקשר לסת' ולהגיד לו שאני מת חחחחח אין הבנאדם משוגע בכל מקרה אחרי זה הוא חיפש את הפלאפון שלו ולא מצא אותו אז הוא אמר נו יא דפוק אתה מת למה אתה צריך פלאפון בכלל חחחח הוא קלט שהוא לא מת רק כשחבר שלו נסע עם האוטו לידו הקיצר הבנאדם הזה באמת קרוע ומשוגע חחח ואני ממליצה לכולכם לראות את התכנית הזאת חחח

Lirchu

New member
חחחחחחחחחחחח אני ראיתי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

וכןןן יואווו הוא באמת ממש קורע!!
*נקרעתמצחוק*
הוא כזה חמוד כפרעליו כזה מושלםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!

Lirchu

New member
אהאהאהאהאאהאה כםןכןןכןכןן!!!!!

זה מפרק 17! אומיייגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד הוא כזה HOTTIE!!!!!!
...מיי גאד מה שהוא עושה לייי... נהיה לי חם!!

danduuu

New member
אחחח כןן שיהיה בריאא הוא יכול להרוג

אותנווווו מעצבןןן אני רוצה אותו רק בשבילייי חחח

Lirchu

New member
הוואא שלייי מושלםםם! ../images/Emo3.gif

אולי הוא יסכים ללילה איתי ולילה איתך
כל פעם אצל מישי אחרת
דאם זה לא נשמע ממש גוד אבל אנלא יכולה לתת את כולו!

למעלה