טוב שחזרתם!

Cottegman

New member
טוב שחזרתם!

אם אפשר לשפוט מהקטעים עד כה אפשר להבין שלא מדובר עוד בקטעי חובבן שערך על המחשב הביתי שלו חתיכת השקעה! לא יכול לחכות כבר לשאר הקטעים! נייאק!!

ניייייייייייייייייייייאק!!!!!!!!!!!

ת'אמת הקטעים יפים ומושקעים. אבל......... יותר כיף לדמיין את הדמויות והאנשים מאחורי הקולות מאשר לראות אותם. זה כמו ההבדל בין סרט לספר בכל אופן ולמרות הכל............... אהבתי

מוצקלה25

New member
מצד שני

מצד שני פתאום יכולות להופיע בדיחות וויזואליות מה שאין ברדיו. כל מדיום והקסם שלו, תן קצת צ'אנס למערכונים המצולמים, מערכוני אודיו יש בכמויות

rock300

New member
אני מסכים

הם אמנם צריכים עוד להתרגל קצת לרעיון של הומור ויזואלי אבל אני צופה עתיד מזהיר להיפופוטם בוידאו, לפחות כמו זה של הרדיו.

איך אפשר

בלי האפקט של ההליכה???? איך אפשר לצלם מערכוני "60 שניות"? בדיחות ויזואליות אפשר למצוא ברשת בקלי קלות. בדיחות רדיופוניות טובות כבר לא מוצאים היום (אלא אם כן דידי הררי הוא טוב). בכל אופן אני ממתין בכליון עיניים לצפות רב פקח שועלי, נוח איש קריות (כי אין כמו סיפורו של איש אחד), האישה באמבטיה, האיש המעצבן ביותר בעולם וגם לבוס הגדול.

TzSofit

New member
קודם כל

את האפקט של ההליכה אולי יהיה אפשר לעשות... זה דווקא רעיון מעניין. מערכוני 60 שניות... פשוט חכה ותראה. את שועלי כבר יש לך, חביבי! פשוט בדמות של סרטן. המערכונים האלה לא באים להחליף את היפופוטם הישן. היפופוטם הישן זה דבר אחד ומעולה, היפופוטם החדש זה דבר אחר ומעולה. אבל אם אתה מתעקש לשמוע מערכוני אודיו חדשים... נו, שיהיה - את ץ סופית כבר ניסית? :)

למעלה