טוב שחזרתם...

alfiekeren

New member
טוב שחזרתם...

אולי תתנו כמה רעיונות למתנות לקריסמס???? העץ כבר עומד לו בפינה. וגם הגרביים כבר מוכנות... ואפילו שמעתי את המקור לסיפור של סנטה קלאוס.. עכשיו חסרות רק המתנות...

cielo

New member
מאיפה העץ ?

הבעל הקרציה שלי לא רוצה לעשות כלום מחר ! את יכולה לעזור לי מה אני יכולה לעשות איתו ?

alfiekeren

New member
קריסמס...

את העץ קניתי מהקניון (בשביל רמת גנים קניון איילון זה הקניון..:)) מהפנינג. זה עץ מלאכותי. קניתי אותו שנה שעברה במאתיים שקל. אלפי ראה אותו ב30 שקל בחיפה. אז על תתפתי. אני בטוחה שתמצאי חנויות של עולים חדשים מרוסיה במחירים יותר אטרקטיביים. וזה בלי הקישוטים... אתם חייבים לעשות משהו..אם לא היתה לי את המסיבה הזאת בעבודה היינו נפגשים וחוגגים ביחד. יש מסיבות חברים משפחה..סומכת עלייך אחותי..

cielo

New member
אני אפתיע אותו

נחמד שיש לכם עץ, אם אני אקנה הוא יתחיל לצחוק עליי כמו איזה דביל.
מה שכן, הזמינו אותנו חברים לארוחה, אבל לקוקסינל הקטן לא בא ללכת, נו, לכי תביני את הגברים היום. אני בשיכנועים, אם לא - אני אבשל ארוחה מדהימה, יין, נרות, וכל הסרמוניה הרומנטית שגם אז הוא יתחיל לצחוק עליי, אני חושבת שהוא לטיני מזוייף, זה לא באמת ... זהו, יקירתי, נלך לעבוד קצת .... שתהיה לך ארוחת צהריים נהדרת עם האנגלי שלך ותרגעי משיחת ההערכה, מה כבר יכולים להגיד שאת לא יודעת ? קרן, עובדת נהדרת .... חולה עלייך, שלי

alfiekeren

New member
הפתעה..זה טוב..

למה הוא לא רוצה ללכת??? אולי הוא פוחד להתגעגע?? דרך אגב..עדיין לא סיפרת מאיפה הוא בדיוק..אני בטוחה שיש עוד סקרנים כמוני.... בתאבון גם לכם!! אתם אוכלים ביחד כל יום??? אוהבת מאד.. קרן.

cielo

New member
אז ככה ...

הלוואי והוא היה מתגעגע, הוא מצד אחד כזה רומנטי ורגיש ומצד שני הוא "נטול רגשות" כזה ! הוא לא רוצה ללכת כי הוא מאלה שיש להם קוצים בתחת (ההיפך הגמור ממני), אין לו כוח לשבת ליד השולחן, ארוחה מסודרת ... פשוט תופעה הבעל שלי. מה לא סיפרתי מאיפה הוא ? היישר מלימה, פרו, דרום אמריקה. אנחנו לא אוכלים ביחד, אבל כל אחד מזמין ארוחת צהריים, ואנחנו חוזרים יחד הביתה, ובבית אנחנו אוכלים לנו את מה שהזמנו. זהו, יקירה, שתהיה לכם ארוחה טעימה. דרך אגב, האנגלי מבשל ? שוטף כלים ? ספונג´ה ?

alfiekeren

New member
טוב לדעת.

אמרו לי שפרו היא אחת המדינות המדהימות בעולם... לגבי אלפי. גם אותו הייתי מגדירה רומנטי ורגיש ולפעמים נטול רגשות. אבל אני חושבת שזה עניין של מנטליות. למשל היום(שלא נדע) היתה הלוויה בעבודה שלי. וחצי מהחברה נסעה להלוויה. אז ספרתי לאלפי. אז הוא אמר מה?? למה כולם נסעו. איזה בזבוז לחברה. הייתי בשוק. אבל אני חושבת שזה מנטליות.. באנגליה פשוט לא עושים דברים כאלה.אבל בבית הוא מלאך..הוא שוטף כלים עושה כביסה מכין אוכל. פעם הוא אפילו היה שולח איתי אוכל לעבודה. אבל מאז שהוא התחיל אולפן אין לו זמן. התפקיד שלי זה קיפול כביסה. כי אני צריכה שזה יהיה כמו חיילים. לגבי ניקיונות - יש לי עוזרת פעם בשבוע. אני מעדיפה לשלם מאה שקל בשבוע. שכחתי לספר לך על החברה של אלפי. אז ככה, הו כבר לא מנהל אותה. יש לו עדיין מניות בה. שהוא יוכל למכור רק בעוד שנתיים. הוא הקים אותה עם עוד שלושה חברים מהאוניברסיטה. אף אחד מהם לא נשאר בחברה. אבל החברה עדיין נושמת ומעסיקה 40 איש. הוא מאד גאה בזה.

cielo

New member
תפסת לך בחור משהו משהו ../images/Emo13.gif

כן, פרו היא באמת אחת המדינות המדהימות ביותר שראיתי, אבל אני קצת משוחדת, שיהיה לכם זמן, תעשו קפיצה לדרום אמריקה, יהיה לי גם תירוץ לנסוע לשם עוד פעם. כן, את צודקת בקשר למנטליות, אבל אני אגלה לך בסוד שגם אני לא חושבת שיש צורך שכל החברה תצא להלוויה, מעבר לזה, אלפי גם מדבר מנקודת ראות של בוס, בוס אף פעם לא יהיו מרוצה שכל החברה תצא לו לטיול, לא משנה עד כמה הוא רגיש. גם פאבליני "עושה, כלים ומקפל כביסה, וספונג´ה, ותדעי לך שממש הצלחנו כי לא הרבה גברים היו עושים את זה ..... אני מקווה שיהיה לו בהצלחה עם החברה, זה בטח היה הבייבי שלו ... אינטלגנט הבחור שלך, הא ? נשיקות, שלי

alfiekeren

New member
ומה עם אני אובססיבית עם ניקיון..

אני מתה לנסוע. אבל כולם אומרים לי שאני לא יסתדר. אני לא מסוגלת לעשות טראקים..אני צריכה מלונות מרמה מסוימת..ואוכל ברמה מסוימת. זה בעיה... כן הצלחנו עם הגברים שלנו. אבל אני חושבת שזה בגלל שהם גדלו לבד. ולא היתה להם אמא מפנקת שעשתה את הכל בשבילם. ולא היתה להם אמא ישראלית שלבן היה אסור לעשות כלום ורק הבת קרעה את התחת. אז הכל מתחלק שווה בשווה. שלי יש זמן אני עושה וכשלו הוא עושה. לצערנו רק לו יש זמן..:) הוא עכשיו התקשר לספר לי שהוא קנה לי 2 מתנות שאני מאד מאד יאהב. אחת ליום הולדת ואחת לקריסמס... I AM A LUCKY GIRL...

cielo

New member
אין מצב שאת יותר אובססבית ממני

אני - רואה כוס לא שטופה,צלחת לא במקום ו .... ישר אני מפשילה שרוולים ולעבודה. לפעמין אני יכולה לחזור הבייתה אחרי הלימודים (10 כבר ....) ולהחליט שיש אבק, ולהתחיל לטאטא את הבית, ככה שאת יכולה להיות בטוחה שאנחנו באותה סירה. פעם הייתי כל הזמן חושבת שהוא לא בסדר, שהוא לא עושה כלים, עד ... שהבנתי יפה, שאני פשוט לא נותנת לו את ההזדמנות, אוכלים - אני ישר הולכת לשטוף כלים. אז זהו ... אז למדתי שאפשר להשאיר 2 צלחות בכיור ומישהו כבר ישטוף אותם ואפשר לזרוק את הכביסה הנקיה על המיטה ומישהו ייקפל אותה. מותק, תאמיני לי שהרבה יותר פרינססות ממני - אין, אני הייתי הנסיכה של הטיול, אחרי טראק אחד הבנתי שזה ממש לא בשבילי. כך שאפשר לטוס לדרום אמריקה בלי להתבכבש בבוץ. אני עשיתי הכל במטוס, אוטובוס, רכבת, החיים הטובים, ממש לא ישנתי בג´יפה - הספיק לי פעם אחת. הכיף - זה לשאוף תרבות אחרת, האוויר הנקי, האנשים הנחמדים, כן - אם אני עשיתי את זה - גם קרנושי יכולה
מתנות .... אני באמת צריכה להתחיל לחשוב על זה. מתי לאלפי יש יום הולדת ? ואין ספק יקירתי - YOU ARE A LUCKY GIRL & MORE THAN THAT !

alfiekeren

New member
NO WAY!

לא יכול להיות! אני אפילו לא מנסה ללכת לטראק. כי אני יודעת שאין מצב שאני אסתדר שם. במלונות אני הולכת עם גרביים העיקר שכף הרגל שלי לא תיגע בשטיח. במסעדות אני מנקה כוסות צלחות וסכום במפית. I AM A FRIK! אפילו שמעתי שיש שם עלוקות. ותולעים שנכנסים מתחת לעור...בללללללע אלפי הוא מזל בתולה. -26.8 אז ככה שגם הוא יק כמוני. הכל מסודר. הכל נקי והכל בזמן!

cielo

New member
ניצחת אותי ! ../images/Emo13.gif

זהו, שניצחת אותי, כנראה שאת יותר פרינססה ממני .... לא חשבתי שזה אפשרי ! אז אתם זוג יקים ? לא, אנחנו לא, אבל כפי שכבר הסברתי זה היסטריות ניקיון שבאות בגלים ... זהו, יקירתי, שוב : חג מולד שמח ! קנית כבר מתנה ?

למעלה