טוב שוב אני היי לכל מי שיתגעגע
א אביב זערור New member 6/9/04 #2 אביטל איפה את היי לכולם הסוף של מיכאלה היה על הפנים כפרה על נגה היפה שלי
י ירדנדן New member 6/9/04 #5 אביבוש!!!!!!!!!!!!!!! אביב שלי חזרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
J j e n n y lopez New member 6/9/04 #6 אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב את פה אביבבבבבבבבבבבבבבבב שיהההההההההה איב נסעה לחול שיה היא אמרה לנו להגיד לך שעם את נכנסת נמסור לך נשיקות או משו כזה ושהיא מתה עלייך או משו כזה.............. שיההההההה אביבוש איך את נכנסת?
אביבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב את פה אביבבבבבבבבבבבבבבבב שיהההההההההה איב נסעה לחול שיה היא אמרה לנו להגיד לך שעם את נכנסת נמסור לך נשיקות או משו כזה ושהיא מתה עלייך או משו כזה.............. שיההההההה אביבוש איך את נכנסת?
J j e n n y lopez New member 6/9/04 #10 שיה אביב שיה אני מתההההההה איך היתגעגענו למי שיציק לנו עם נגה הפקצה ויגיד כל הזמן שהיא יפה חחחחחחחחחח אפחד לא מילא את תפקידך ואת ממש ממש ממש חסרת פה!!!!!!!!!!!
שיה אביב שיה אני מתההההההה איך היתגעגענו למי שיציק לנו עם נגה הפקצה ויגיד כל הזמן שהיא יפה חחחחחחחחחח אפחד לא מילא את תפקידך ואת ממש ממש ממש חסרת פה!!!!!!!!!!!