טוב שהפורום הזה לא מת

Z L O T T I E

New member
יאללה

out of the silent planet out of the silent planet we are לא יודע בא לי לשיר את זה פתאום...

FireoaK

New member
יו

תקני כבר את סבנת' סאן סאמק בצליל הורידו איזה ארבעה אלבומים של מיידן לחמישים ש"ח וכל השאר 65 נראה לי זה לא עולה הרבה! רוצי! אה אופס... את לא יכולה ^_^ - והנה דוגמה לרוע שהאדם עושה...

נימרודל

New member
פפפפ../images/Emo46.gif

הייתי הורגת מישהו כדי להגיע לקניון! כאילו אני מסתדרת יפה בביה"ס והכל, אבל זה ממש בושות ללכת לקניון עם קביים.

HelloweeN

New member
אני אבדוק הענין. אחרי 5 שנים שלא

קניתי דיסק, קניתי לפני יומיים שני דיסקים... ככה שאני יענו בשוונג עכשיו. צריך למהר, לפני שיגמר (השוונג)

FireoaK

New member
אני לא רוצה להטעות

אני ראיתי את סבנת' סאן ונאמבר ב-50 זה בטוח היה את האוסף אדווארד הגדול גם ב-50 ועוד משהו כנראה בקיצור נראה לי שרק ארבעה דיסקים שם הם ב-50 כל השאר ראיתי ב-65 ולמשל שלושה לייבים כפולים שם ב-100 שזה טוב לך תראה לפעמים יש להם יציאות טובות לצליל האלה עכשיו זאת תקופה עם מלא מבצעים יש גם בדיוק מבצע רוק ומטאל שאפשר למצוא שם דברים ממש בסדר שמאו מאוד שווים אם היה לי כסף הייתי עושה שם פשיטה ויוצא עם איזזה 70 דיסקים ואני לא צוחק יאללה אם אתה בשוונג אז אתה תהנה כי יש שם מציאות

HelloweeN

New member
היום קפצתי, גם no prayer for the dy

ing במבצע. לצערי לא ראיתי שם את הבן השביעי... אני אנסה בחנות ליד הבית.. אם יש שם... אני חוטף את זה!

FireoaK

New member
אבל זה נכון מה שאמרתי?

הייתי שם רק איזה פעמיים לפני כמה ימים אז אני כבר לא יודע מה הולך שם...

HelloweeN

New member
כן. יש כמה דידסיקם במחיר מיבצע

כמו KILLERS, IRON MAIDEN, NO PRAYER 4 DA DYING ואולי עוד כמה, זה ממה שאני ראיתי. הרוק אין ריו ושאר ההופעות לייב עולות 100 שקל לשני דיסקים.

למעלה