טוב שהזכרתם לי

טוב שהזכרתם לי

כי השבוע היה לי קצת מבולבל. הנה הסקר החדש הגיע, מקווה שתהיו מרוצים ממנו. אם לא - תגיבו כאן בהתאם ונראה מה אפשר לעשות. הסקר הקודם הסתיים בלא מי יודע מה הרבה קולות יחסית. רובכם ציונים ואופטימיים. אז אתם אומרים שכנראה תהיה מהפכה ציונית בעולם, וישראל תכבוש את עולם הרוק המתקדם בגאון. או שתהיה חזרה למקורות, מה שאולי קצת פחות מעניין (?). בעניין הרגיעה בפורום - זה טבעי. כשאין מה לכתוב, לא חייבים לכתוב. לא קרה שום אסון. תראו כמה אירועים יש החודש, ותוכלו להתרווח ולהרגיש טוב עם הסצנה המקומית. ובהחלט כדאי לכם לבקר ולראות מה יש למהפכנים הצעירים להציע.

cut2

New member
לעזאזל

רציתי להצביע ל"אני אוהב אותו כמו שהוא", ובטעות יצא לי "יותר קאברים" או "יותר שירה בעברית". המצב של הפרוג בארץ יכל היה להיות ממש מעולה, יש פה חומר גלם מצויין ואמביציה לא רעה בכלל, אבל חסרה הדחיפה הקטנה הזו... אם האמנים היו מתחילים להופיע בתדירות גבוהה יותר, וחברות התקליטים (קריצה למיו? ג´אזיס?) היו מוציאות אלבום לאחת מהן (או יותר!
) חלומות גדולים יש לי...

תיקון קטן...

"ג´אזיס" היא רק חנות וירטואלית באינטרנט שלא כמו "מיו" שפועלת כלייבל ומוציאה אלבומים חדשים.

הסקר השבועי

יפה שהעלת את הנושא הזה אריק. לפי דעתי, מעולם לא היתה להקת רוק מתקדם עברית (אני מעדיף לא לקרוא לזה "ישראלית"). לפי האופציות הקיימות הצבעתי ל"שירה בעברית" מפני שזה היה הדבר הכי קרוב לציפיות האישיות שלי: מוסיקה שתהיה קשורה למסורת, למורשת, לשפה, לשורשים, להתפתחות ולתרבות העברית והיהודית (אני מצהיר שוב-לא הישראלית),

the band member

New member
../images/Emo12.gifאני מבין

אני כרגע לא אענה לסקר, אני אחשוב עליו. בעניין הרגיעה, אתה צודק, פשוט הפורום סבבה עם אחלה אנשים......

למעלה