טוב שאלה מוסרית...

טוב שאלה מוסרית...

נניח שאתם מכירים אחת שנראית לא רע... ( לא נגיד כוסית )... וואלה אתם רואים שיש זרימה... ככה קוראים לזה היום.. קיצר ונגיד שיש לה חבר.. אני מעדיף אישית לא לדעת... בשביל המצפון שלי.. אבל לכם זה מפריע או שהמצפון מת בלידה... שאלון זה מופנה לנשים ולגברים ומטעמי נוחות הוא מנוסח בלשון זכר בלבד..

שלילי.

אני לא קורא לעצמי בן אדם מוסרי מאוד אבל בעניין הזה אני נגד. יש חבר אז בעיה לדעתי. אתה יכול להמשיך 'לזרום' עם זה...להראות לה שאתה אולי בקטע, אבל לא מוכן לעשות כלום בגלל החבר...ואולי אם היא רוצה אותך מספיק היא תדע לבד מה לעשות. (להפרד מהחבר, לנסות איתך). אני בכל מקרה לא הייתי עושה כלום פיסית מאחורי הגב של החבר או לחילופין משכנע אותה להפרד ממנו. היא צריכה להחליט לבד, אתה מוזמן לרמוז. :) דעתי. (במקרה שלי אגב המצפון אכן מת מזמן).

זכוכיות

New member
את האמת?

במידה והוא ממש ממש ממש מוצא חן בעיני, ובמידה ואני לא מכירה את החברה... אז כן.

Cobe Anan

New member
חשבתי שזאת עובדה..

אתה יודע, כמה שאנחנו מנסים להתחמק מזה- הרוסיות הן, בסופו של דבר, אשכנזיות... (אני שמעתי גזענות...?)

וואלה..

זה יותר הרוסיות שהן לא יהודיות שעובדות בכל המכונים... (לא שהייתי אי פעם אצל אחת כזאת)... אבל תאמת.. וואלה יצא לי לדבר על זה לפני חודש והגענו למסקנה שכשאני רואה מרוקאית בת 40+ אני חושב על האוכל הטעים שהיא יודעת להכין.. וכשאני רואה רוסיה בת 25 אני חושב על ... אני מפסיק לחשוב ... אה ושצריך לסלק את כל ההומואים הדוחים מהמדינה... (איך הבן של סמי בן טובים הומו... איזה פאדיחות...)

Cobe Anan

New member
תותח..

קשה לי להבין את רמת הסלידה שלך מהומואים.. כלומר, כן- זה לא טבעי, וזה גם די מגעיל אותנו, הסטרייטים. אבל כל עוד הם שומרים את הזין במכנסיים, לא מנסים לחבר אותנו לצד הנשי שלנו, ולא מנסים לחבר את הצד הגברי שלהם לצד האחורי שלנו- שיחיו ויהנו ויסתובבו ויעשו דווקא לחרדים. גבר, על שנאת חינם חרב בית המקדש, ועל שנאת חינם מתים ונפצעים מאות אנשים בכל שנה בדורנו.. אל תבזבז את הזמן שלך ואת האנרגיות שלך על שנאה. תלמד לקבל את השונה, גם אם אינו מוצא חן בעיניך, כחלק בלתי נפרד מהנוף שלנו. אה, כן... עוד משהו-לפחות תגיד תודה שהבן של סמי לא ערבי

כן אבל...

איזה קקות כל ההומואים האלה, הא? אה כן. וסובלימינל ממש גרוע.
.

pain is MY love

New member
אני לא בטוחה שאני אמורה לספר את זה.

אבל אני ממש בן אדם רע...
לא רק שהמצפון שלי נחתך ביחד עם חבל הטבור בלידה, אלא בדיוק ההפך. אני אוהבת בחורים שיש להם חברה! יצא לי לא פעם ואפילו לא פעמיים להיות עם בחור שיש לו חברה... בידיעה מוחלטת שיש לו חברה ועם תחושה מאוד נעימה בלב... (כבר אמרתי שאני בן אדם רע?...) כי אצלי יצר הכיבוש הוא חזק מהכל, ומה יכול להיות יותר כיבוש מכיבוש של בחור עם חברה?..... בקיצור חברה שמחברה, אני משיגה את מה שבא לי. ואם הוא מעדיף אותי על פניה אז מי אני שאתנגד?...

יש לי מישהוא להכיר לך..

יש לי איזה בן דוד.. צריך לקרוא לו נפוליון.. הוא נולד כדי לכבוש.. אני אישית קורא לו סרסור... אין פלא שהוא עובד הבן היחיד בחנות שיש בה איזה 15 בנות (אני מדבר על שתי המשמרות ביחד..).. למה לא יצאתי כבר מניאק כמוהו..? חוץ מזה אף פעם לא בגדו בך...? שאת אוהבת לצאת עם תפוסים...

pain is MY love

New member
תראה

אף פעם לא הייתי במערכת יחסים יותר מדיי רצינית... ככה שאני לא יודעת בדיוק מה ההרגשה כשבוגדים בך... בל מקרה, אני תמיד אומרת שאם הבחור כבר בוגד אז כנראה שמשהו לא טוב לו בבית ואם הוא לא יבגוד איתי אז הוא יבגוד עם מישהי אחרת וגם אם אני אגיד לו לא אני לא אהיה זו שתתקן את העולם ותהפוך אותו לשה תמים ונאמן... ובקשר לבן דוד שלך... זרוק איזה מילה טובה עליי.. אולי עוד נהיה זוג כובשים נאמן אחד לשני...

Cobe Anan

New member
חתכו לך את המצפון בלידה...?

אז מה נשאר להם לחתוך לך בקק"צ?!

pain is MY love

New member
חחחחחח זה לא יפה!

בקק"צ דווקא לימדו אותנו להיות ערכיים ומוסריים כאלה.... בלה בלה בלה בלה אני תמיד אמרתי שיש שתי מרינות: מרינה של הצבא ומרינה של הבית אבל במקרה הזה לשתיהן אין יותר מדיי מצפון... "המצפון שלי נקי, אף פעם לא השתמשתי בו..."

Cobe Anan

New member
נו, את יודעת איך זה קק"צ-כמו שפיך..

אחד למיליון שייצא מזה בנאדם

twigy

New member
מותק להזכירך

את הביצית שפגשה זרע כי אם היית זרע שפוגש ביצית - אז היה לך היום זין

למעלה