טוב, שאלה לי אליכם

טוב, שאלה לי אליכם

ברוח שאלה שנשאלה קודם, מה אתם- שולטים או נשלטים? אדון/מלכה, עבד/שפחה? (לא ברמות הסטריות של bdsm). ככה, בקטנה
שתפו

את אל תמצאי לי חוקים חדשים

התמונה נימצאת בשרשור של hfgh בנושא" בלי בושה ומכיוון שאת לא סוקרת את עצמך אני אשאר לך תעלומה אז הינה לך

לא אוהב לשלוט וגם לא להשלט...

יותר מדבר אלי לפנק ולקבל פינוק... ואין לי העדפות בין השניים

קליבנוס

New member
אני השולט

אני השולט, האדון הקפדן, קובע מה עושים, את המקום והזמן. תחכי לי בחמש, אל תאחרי בדקה, תעמדי כרגיל, בקצה הסמטה. ואני אגיע, במכונית אדומה, אעצור ואשאל, כמה את רוצה? 50 אדוני, זיון ומציצה, אם תרצה בלי קנדום, זה עולה מאייה. יאללה תעלי, אתייחס בביטול, לנסוע לשם? אשאל בעירפול. תבצעי בי ת'אקט, כרגיל במהירות, אשלם מאייה, ואייחך ביהירות, את זונה עלובה, מושפלת עד עפר, תודה אדוני, אתה מאהב נהדר.

יובל2010

New member
רוב הזמן אני אוהב להשלט

זה בא לידי ביטוי על ידי סגידה לכפות רגליים(נשיות כמובן)

תלוי בפארטנר,

לא אתן לשחיף לשלוט, זה יהרוס את כל הרעיון. אבל בהחלט יותר מעניין להשלט, אם הבחור יודע מה הוא עושה

wild orchid

New member
פעם אני מלכה

והוא העבד הכנוע העושה ככל עולה על רוחי.פעם אני שיפחה המשרתת את האדון.אני אוהבת גם לשלט וגם להשלט...

SandySandy

New member
אני אוהבת כשהוא שולט בי ..

הוא מחזיק לי את הידיים באמצע החדירה, הוא מעליי, אם אני רוצה ללכת להביא משהו, הוא תופס אותי חזק 'את לא זזה לשומקום
' מתה על זה.

בדרך כלל - נשלטת ../images/Emo196.gif

מעדיפה גבוהים וחסונים ולכן ידיים תפוסות בחוזקה מעל הראש, למשל, תמיד מתקבלות בברכה.

wild orchid

New member
אין דבר יותר מגרה

מלקשור את הגבר הגבוה והחסון ולראות אותו חסר אונים.ואני שולטת בו,בגמירה שלו, עושה בו כל מה שרק עולה לי לראש."מתעללת" בו...

למעלה