טוב שאלה אחרונה

shivash

New member
טוב שאלה אחרונה

יש לי פשוט הרבה שאלות לגבי נסיעה לחו"ל אז חשבתי אולי פשוט מישהו יוכל לרשום לי את הדברים הכי חשובים שכדאי לעשות ולדאוג להם לפני נסיעה? מעבר לזה אם מישהו יוכל להמליץ לי על חברת ביטוח שמכסה מחלות כמו אפילפסיה לתקופה של יותר מ 3 חודשים (רצוי שיהיו לה מחירים נורמלים) תודה על כל תשובה. נ.ב: כמובן שלפני הנסיעה כבר התייעצתי עם הנוירולוג שלי

לאן?

גם אני טסה.. ואני טסה עם החבר'ה והקיבוץ די מארגן הכול.. אז חברת הביטוח נמצאה עליהם אני משארת.. אין לי מושג את שמה או את מחירה.. אני יודעת שלקחו לנו משהו כמו 12$ על ביטוח...

shivash

New member
אני טס למיזרח

קופת חולים כללית מכסה רק 3 חודשים של מחלה קיימתכל חברת ביטוח אחרת לוקחת בערך 6$ ליום!!! כשטסים ל 8 חודשים זה מאוד משמעותי ואני די בבלאגןבגלל זה השאלה לכמה זמן את טסה? ואם תוכלי לברר לי מי חברת הביטוח זה יהיה נחמד.

הי

בשנה שעברה טסנו לאירופה ל-35 יום, $ 2.5 ליום עם הנחת מועדון. $ 1 ליום בקופ"ח, לא ניראה לי שמכסה אפילפסיה. פשוט מי שאירגן לא בדק. מחר אנסה לבדוק באיזה חברה. 8 חודשים למזרח זה הרבה זמן, מקווה שלא לתוך המונסונים, איך הולכים החיסונים אם התרופות? שיהיה בכיף.

shivash

New member
לגבי החיסונים

לא היה משהו מיוחד הרופא לפחות לא ציין משהו והכל עבר די חלק לגבי ביטוח פשוט דרך קופת חולים מכסים מקסימום 3 חודשים ודרך עוד ביטוח מכסים עוד שלושה חודשים אבל במחיר של 4.5$ ליום וזי די קשה לי לעמוד בזה וגם לא להיות מוגן חודשיים אז יש עזרה זה יהיה מעולה

גוּזיד

New member
צריך לקחת מרשם של הכדורים

וגם, ליתר בטחון, כדורים נוספים. למקרה שלא יהיה שם. אני לא יודעת מה הולך שם.

shivash

New member
אין ספק

שעל זה כבר חשבתי ואני מסודר תודה בכל אופן

למעלה